idusiek Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Wiecej filmów nie ma - ale poprosimy właściciela, to może nas czymś zaskoczy. Jest za to więcej fotek ,aż się serce raduje :loveu: Wstawię jutro ! Quote
idusiek Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 albo dzis Was obdaruję :lol: Cudo mówiące: ale mi tu dobrze, wiesz? Aż się łezka w oku kręci... Zabawa z piłką.... I radość i zabawa w pelni ! :loveu: CO TU UKRYWAĆ- BRYŚ MA PO PROSTU NAJLEPIEJ NA ŚWIECIE ! :multi: Quote
andzia69 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 on jest prze prze przepiękny!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
idusiek Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Anashar napisał(a):Mnie on chwycił za serce bo podobny do mojego. I nawet taki strachliwy ;) Jak dom się znajdzie OwP zasponsoruje kastrację... Chyba, że wolicie wcześniej ;) Mamy zatem domek....a co z tą obiecaną kastracją Anashar ? :cool3: Quote
Recommended Posts