Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pani do mnie dzwoniła, że w piatek rano mozna go jej przywieźć . |Ulica Zegadłowicza. gdyby ktos majacy doświadczenie w adopcjach :cool3:;) się zlitował, by AgaG nie musiała go zawozić, to bym była wdzieczna. Pani czeka na psa koło 10 rano. jak nie bedzie wyjścia pojadę ja, ale pom pierwsze nie wiem jeszcze czy będę miała transport, a po drugie jutro przewożę Togo do DT kawał drogi i ostatnio nie nadazam:lol: prosze o wiesci na pw :loveu:

Posted

powiedziałam cokolwiek :) bo sobie myślę, niech on już ma dom od rana :) myslę, że godzina póxniej bedzie ok. może wyslij pani smsa? będę Ci wdzięczna. Kurcze wolałabym zebyś Ty jechała, bo ja słodziaka prawie nie znam :) tyle co z wzjajemnych uśmiechów paru, a bardzo mi zależy też, by ktoś dobrze nastraszył, że trzeba uważać na psa po przejsciach, by nie zwiał, nie spuszczać, nie zostwiać pod sklepem itd. :lol:

Posted

Ja mam domowy nr Pani tylko , zadzwonie dziś i sie umówie :)

Nastraszymy ;) czym się da .

:evil_lol: moze jeszcze jednego straszyciela wyciągnę nawet :evil_lol:

Posted

trzymam kciuki bardzo bardzo bardzo mocno. czy on ma smycz łańcuszkową? bo takiej się nie da przegryźć;)

Posted

Dodzwoniłam sie i umówiłam sie na ok 12 w piatek :)

Frotko :loveu: dziękuję , będę pamiętać, jakby coś niespodziewanie nie wypaliło, na chwile obecna transport jest

Jedziemy z Amigą (:loveu:dziękuję )

nie mogę sie doczekać..

Posted

bardzo się cieszę i dziekuję w imieniu psiaka. Telefon od tych ludzi był właściwie jedynym po ogłoszeniu w dzp. jeszcze jedna pani ma dzwonić, ale wtedy jej polecę pieska rudego dziadka od karusiap :)

Posted

uff.. no to mały został
W samochodzie był bardzo grzeczny i na 100% nie ma choroby lokomocyjnej :razz: został napasiony parówką na wstępie :oops: bo ładnie wszedł do samochodu

Pani nie pracuje wiec większość czasu będzie z kimś w domu .Na początku był wystraszony tym ze jest w domu , ale po chwili zaczął zwiedzać ogrooooomne kamieniczne mieszkanko - oby sie w nim nie zgubił :evil_lol:

dostał na przywitanie kurczaczka i oczywiście pokazał przy nim zęby, ale jakoś specjalnie Pani się tym nie przejęła

my dostałyśmy do przeglądnięcia stos zdjęć poprzednich psiaków , prawie zawsze leżących na kanapie, fotelu, przy człowieku :loveu:

myślę ze dranciuchowi niczego nie zabraknie :loveu: i moze byc niegrzeczny :eviltong: Panstwu to nie przeszkadza

dziękuje karusiap i Amidze :loveu: za pomoc w straszeniu :evil_lol: i dotarciu na miejsce

Posted

ja mam tylko z samochodu foty, ale wiem ze Amiga ma więcej :evil_lol:

czyż to nie jest najbrzydszy pies na świecie ? :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

BRAWO DZIEWCZYNY!!!:sweetCyb::bigcool::Cool!::BIG:
wygląda na to że Pazurro ma cudny dom.
uwielbiam słyszec ze ludziom nie przeszkadza to i tamto.

a Pazurek taki niewychowany :-D:Dog_run:

Posted

Się Lucky naczekał wreszcie, ale opłacało się z tego co słyszałam ;-)
Ha nawet bardziej jak myślisz :cool3: ...

dzwoniłam dziś do Luckiego i ...

gdzie Lucky spał ? no gdzie ???

WŁADOWAŁ SIE NA ŁÓŻKO DO NOWEGO PANA :loveu::multi:

nie pomyślałabym ze TAK szybko z własnej inicjatywy to zrobi :loveu:, bo to ze będzie mu tak wolno to wiedziałyśmy ;)

Jest zakochany w nowym Panu , Panią tez lubi i owszem ale jednak co Pan to Pan

dokazuje jak szczeniak, zaczepia ciągle do zabawy :loveu: - odbija sobie te wszystkie lata
na spacerkach jest bardzo grzeczny, co prawda zdarzyła mu się odrobinkę nasikać w domu,ale sie posprzątało i po sprawie :p

hmm, co do imienia to nawet nie wiem:oops: m chyba na razie zostało, ale kto wie, moze mu inne bardziej przypasuje ?