Justa Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 [quote name='Diana14']Justa jasne ze bym pamietała. Rzecz w tym, ze ja na wystawach jestem zakręcona i trzeba do mnie zagadywać. Nie wiem czy kojarzycie Justynke od corgisiów tutaj z forum. Ona własnie mnie poznała i podeszła. Za to ja jej nie poznałam tak się dziewczyna zmieniła![/QUOTE] Następnym razem Cię dopadnę :diabloti: bez krępacji :eviltong: Wystawiający zazwyczaj są zakręceni i czasem nie warto im wchodzić w drogę, bo gotowi ukatrupić ze stresu :evil_lol: A gdzie miesiekesa się podział? :razz: Jakieś pół roku temu z nim na gg gadałam.. :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diana14 Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Justa spokojnie, ja zdenerwowana czasem jestem (najbardziej jak cudzego psa wystawiam), ale nikt jeszcze fizycznie z tego powodu nie ucierpiał:eviltong:(o psychice nie będę się wypowiadać:evil_lol:) A pamiętacie jeszcze Benię i Bostka, Koronę, Dede, Lazy (pisze coś jeszcze na forum?), Komara, banjo, Louis, Kamilapon, KIRI, mami vel abs, mrówkę, Patikujek, sh_maniak, agatha, Matisse, Cobrę, PIKĘ...??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaRa_ Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 [quote name='Diana14']Justa spokojnie, ja zdenerwowana czasem jestem (najbardziej jak cudzego psa wystawiam), ale nikt jeszcze fizycznie z tego powodu nie ucierpiał:eviltong:(o psychice nie będę się wypowiadać:evil_lol:) A pamiętacie jeszcze Benię i Bostka, Koronę, Dede, Lazy (pisze coś jeszcze na forum?), Komara, banjo, Louis, Kamilapon, KIRI, mami vel abs, mrówkę, Patikujek, sh_maniak, agatha, Matisse, Cobrę, PIKĘ...???[/quote] Ja niektórych kojarzę i do dzisiaj kontakt jest i nawet piszą na forum;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XXL Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 agrafka ma sie swietnie obecni ma te swoje trudne dni zyjemy sobie w poznaniu :) wiec jesli bedziesz tu na wystawie to pewnie sie zobaczymy :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diana14 Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Niestety nie będzie mnie na wystawie w Poznaniu, po raz kolejny wyszła dupa z jednej z wazniejszych wystaw w roku:-? No trudno. Teraz nigdzie się z psami nie pokazuję do przyszłego roku. A gdzie w przyszłym roku to tez nie wiem bo ja chcę dzidzie mieć:multi: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iras Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Masz ci los... tak rzadko tu cokolwiek pisze, a niemalze zaliczam sie do weteranow :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agga Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 [quote name='XXL']a ja jestem weteranem ? czy mi sie zdaje ? hahah pozdro wy staruchy (agga...itd) i mlodsze grono :) co do piekielka to ja mam tam extra miesce juz zajete:) pozdrowka i pewnie sie zobaczymy na wystawie w poznaniu:)[/quote] [B][COLOR=DarkGreen]XXL ty prawie pierniku ... To w razie czego przenocujesz mamusie????[/COLOR][/B] [QUOTE]Agguniu to pozdrów tego starego piernika ode mnie:evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=DarkGreen][B]Jak się tylko odezwie do mnie to przekażę. [/B][/COLOR] [QUOTE]A pamiętacie jeszcze Benię i Bostka, Koronę, Dede,[B] Lazy[/B] (pisze coś jeszcze na forum?), [B]Komara,[/B] banjo, Louis, Kamilapon, KIRI, mami vel abs, [B]mrówkę[/B], [B]Patikujek, sh_maniak, agatha[/B], Matisse, Cobrę,[B] PIKĘ[/B]...???[/QUOTE] [COLOR=DarkGreen][B]Z LAZY mam kontakt :diabloti: Komar chyba ma się całkiem dobrze Patikujek na zasłaniu ale wróci. Sh_maniak jak wróci sama się pochwali :loveu: Agatha muszę znowu na gg zapukać. PIKA widziałam ją na innym forum :cool1::diabloti: Mrówka mi czasami śmiga na gg, odezwać się nie chce:mad:[/B][/COLOR] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diana14 Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 sh_maniak słyszałam, że obrodziła:cool1::evil_lol: A my kochana kiedy się spotkamy:shake:? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agga Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 [quote name='Diana14']sh_maniak słyszałam, że obrodziła:cool1::evil_lol: A my kochana kiedy się spotkamy:shake:?[/quote] [COLOR=DarkGreen][B]tak tak sh_maniak Matka Polka. Dianko nie wiem:shake: [/B][/COLOR] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XXL Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 [quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]XXL ty prawie pierniku ...[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]To w razie czego przenocujesz mamusie????[/COLOR][/B] [/quote] tak da sie zrobic :) ale aggus musisz sobie spiworek skombinowac :) bo mamy tylko gle podlogi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agga Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 [quote name='XXL']tak da sie zrobic :) ale aggus musisz sobie spiworek skombinowac :) bo mamy tylko gle podlogi :)[/quote] [COLOR=DarkGreen][B]Jeśli pojadę dam znać.Dziękuje.[/B][/COLOR] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diana14 Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Co to, poumierali wszyscy weterani:roll:? Dziadki zwlec dupy i przytelepać się przed komputer:evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupak Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justa Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 :drinking: :drinking: :drinking: mmm. nie ma to jak fioleciq. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olusia Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Może ja też nie weteran, ale... :drinking: :drinking: :drinking: :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeCoyotte Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 szkoda że tylko wirtualny, ale lepsze to niż nic;) :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaYooK Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Hej, hmmm tak latwo mnie się nie pozbedziecie :diabloti: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diana14 Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Kurcze alkoholicy sami:evil_lol:Czemu mnie to nie dziwi;)??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcino1978 Posted October 22, 2008 Author Share Posted October 22, 2008 [quote name='Diana14']Co to, poumierali wszyscy weterani:roll:? Dziadki zwlec dupy i przytelepać się przed komputer:evil_lol:[/quote] melduje się dziad :diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diana14 Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Marcino aż tak staro się czujesz:diabloti:??? Co u Ciebie? Tyle lat Cię już nie widziałam:placz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justa Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 :drinking: aż sobie chlusnę, bo mózg mi się przegrzał :mdleje: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinczerka_i_Gizmo Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Po części czuję się weteranem - fiolecik jest wieczny :drinking: :evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agga Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 [QUOTE]Co to, poumierali wszyscy weterani:roll:? Dziadki zwlec dupy i przytelepać się przed komputer:evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=DarkGreen][B] Dianko dziadki i babcie :p Dziecko jak Ty do nas mówisz??? Normalnie potrzebna rozmowa wychowawcza.:diabloti:[/B][/COLOR] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diana14 Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 [quote name='Agga'][COLOR=DarkGreen][B] Dianko dziadki i babcie :p Dziecko jak Ty do nas mówisz??? Normalnie potrzebna rozmowa wychowawcza.:diabloti:[/B][/COLOR][/quote] Oh jejku nie bulwersuj się tak mamciu bo Ci ciśnienie jeszcze skoczy:eviltong: Możemy przeprowadzić rozmowę, ale tylko w 4 oczy:evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agga Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 [QUOTE]Oh jejku nie bulwersuj się tak mamciu bo Ci ciśnienie jeszcze skoczy:eviltong: Możemy przeprowadzić rozmowę, ale tylko w 4 oczy:evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=DarkGreen]Ciśnienie mam w normie :eviltong: No ba pewnie, że w 4 oczy:p[/COLOR] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts