Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kinia']A gdzie są te hałdy?

tam na czołgistów teraz ludzie chodzą tylko tą główną drogą i jedną ścieżką w lesie, reszta pusta:)[/QUOTE]

Za torami, ale teraz DTŚkę tam robią i przejścia nie ma.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w weekend bym się pisała na spacer , obojętnie czy sobota czy niedziela , tylko będę potrzebować konkretnego adresu , gdzie dojechać i auteczko zostawić ;)

Posted

To my też chcemy! i może być sobota, tylko prosze mi napisać, w którym dokładnie miejscu mam być :)
Mam nadzieję, że mój żebrador zachowa się jak trzeba przy duuużym koledze :D

Posted

[url]https://maps.google.com/maps?oe=utf-8&client=firefox-a&q=zabrze+czo%C5%82gist%C3%B3w&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x471132479818418d:0xc408ffcc7900c75f,Czo%C5%82gist%C3%B3w,+Zabrze,+Polska&ei=xVUlUZCRIoaytAa6pYDgCw&ved=0CC4Q8gEwAA[/url]
Eria, na zakręcie jest wejście do parku, tam jest też parking, tam też możemy się spotkać ;)
Jaką godzinę proponujecie? ;)

Arni molestuje suki, z góry przepraszam za jego zachowanie :evil_lol: O nie jest normalny :evil_lol:
A Jetsana chyba nie zabiorę ;)

Angi, na łąkę idziemy, tam teraz ludu nie ma :eviltong:

Posted

[quote name='Merenwen']O to to! Podpisuję się wszystkimi kończynami, a pies by mnie poparł, gdyby nie spał! ;) Brakuje nam spacerów w większym gronie.

Wstępnie proponuję termin na ten piątek. O 11:00 przy skansenie, czy coś? Ale pomyślmy o tym, żeby zrobić coś większego, na kilkanaście osób :cool3:.
[/QUOTE]
tylko ktoś się musi za to zabrać i coś wymyślić fajnego....

mi piątek 11:00 pasi :)
ale to we dwie będziemy? :lol:

tylu dogomaniaków ze śląska, z Katowic, a na spacer nikt nie jest chętny...
chyba muszę ogarnąć wolontariuszy ze schronu :p
ktoś musi się wziąć za organizację tego....

Zabrzanie jakoś szybko się ogarnęli :eviltong:

Posted

W wpkiw jestem z młodą dziś od 13,spotykam się ze znajomym belgiem i będzie spacer na dwa 9 miesięczne szczeniaki . Ktoś ma coś młodego i równie szalonego to może dołączyć;)

A w sobotę to ja proponuję 11.00 bo muszę odespać tydzień nocek hihi

Posted

[quote name='Merenwen']
Wstępnie proponuję termin na ten piątek. O 11:00 przy skansenie, czy coś? Ale pomyślmy o tym, żeby zrobić coś większego, na kilkanaście osób :cool3:.
[/QUOTE]
A trochę później? 12/13? Jak coś to ja bym była chętna :) Ale nie mam pojęcia jak dojść do skansena, haha :biggrina: Więc będziesz mi musiała wytłumaczyć jak by co :)