Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

diabelkowa - na lądowisko od wejścia przy carefourze idzie się cały czas w dół aż do rozwidlenia, później w lewo, mija się po prawej staw i zaraz po lewej jest łąka ;).

ewes, jak to nikt nie jest chętny? ;) Tylko ja mało mobilna jestem do godziny 16:00, więc raczej dalej niż do wpkiw nie dojadę, przynajmniej w tygodniu.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

nie, no do wpkiw to ja pieszo dojdę :D

a jakby się większa grupa z dalszych okolic zebrała, a miałabym transport, to mogę Cię zabrać ze sobą :razz:
bo tak daleko od siebie nie mieszkamy :lol:

Edited by ewes
Posted

[quote name='Angi']Ja może bym się skusiła, tylko pomyślę nad transportem :D[/QUOTE]
jeśli chodzi o busy to 6 na pewno z Goethego jedzie ;)
7 i 23 też chyba gdzieś tam pod parkiem się zatrzymują :D
chyba, że samochodowego transportu szukasz :p

Posted

[quote name='ewes']nie, no do wpkiw to ja pieszo dojdę :D

a jakby się większa grupa z dalszych okolic zebrała, a miałabym transport, to mogę Cię zabrać ze sobą :razz:
bo tak daleko od siebie nie mieszkamy :lol:[/QUOTE]
Okej, piszę się na to! :lol:
Więc grupo, zbieraj się i idźmy zrobić coś fajnego.

Posted

[quote name='Merenwen']Okej, piszę się na to! :lol:
Więc grupo, zbieraj się i idźmy zrobić coś fajnego.[/QUOTE]
właśnie :p
zróbmy zlot śląskich dogomaniaków :p ale to chyba trzeba by było pisać do każdego na pw :p
bo chyba tutaj już nikt nie zagląda

Posted

[quote name='ewes']jeśli chodzi o busy to 6 na pewno z Goethego jedzie ;)
7 i 23 też chyba gdzieś tam pod parkiem się zatrzymują :D
chyba, że samochodowego transportu szukasz :p[/QUOTE]
no właśnie sama nie wiem, mój pies nigdy tak daleko nie jechał autobusem... :P

Posted

[quote name='Angi']no właśnie sama nie wiem, mój pies nigdy tak daleko nie jechał autobusem... :P[/QUOTE]
kiedyś musi być ten pierwszy raz :eviltong:

Posted

[quote name='Merenwen']diabelkowa - na lądowisko od wejścia przy carefourze idzie się cały czas w dół aż do rozwidlenia, później w lewo, mija się po prawej staw i zaraz po lewej jest łąka ;).

ewes, jak to nikt nie jest chętny? ;) Tylko ja mało mobilna jestem do godziny 16:00, więc raczej dalej niż do wpkiw nie dojadę, przynajmniej w tygodniu.[/QUOTE]

dzieki myslalam wlasnie ze to jest w tych okolicach

Posted

Ja się chętnie wproszę na jakiś spacerek, ale najpierw muszę psiaka przyzwyczaić do jazdy autobusem, póki co musimy się zadowolić wycieczkami po okolicy.

Posted

Ja aktualnie mieszkam w Zabrzu, jak ktos chętny na spotkanie z morderczym żebradorem to my chętnie :D
Ktoś sie moze wybiera teraz do Katowic na dogtrekking?

Posted

Ja w piątek będę najprawdopodobniej około 14 w WPKIW na wybiegu dla psiaków z moją Ajrą, ale jeszcze dam znać jak coś :)
A na dotrekiking niestety tym razem nie:(
Kinia, nasze psiaki by się dogadały na pewno, haha :)

Posted

Ogólnie mam wolny weekend i to już od jutra właściwie, z żebradorem jeździmy tylko pociągiem więc możemy się umówić tylko najlepiej od razu w większym gronie :)

I może mi ktoś powiedzieć na której stracji pkp wysiąść żeby było najblizej do tego wpkiw? katowice, załęże, chorzów?

Posted

[quote name='ewes']właśnie :-P
zróbmy zlot śląskich dogomaniaków :-P
[/QUOTE]
O to to! Podpisuję się wszystkimi kończynami, a pies by mnie poparł, gdyby nie spał! ;) Brakuje nam spacerów w większym gronie.

Wstępnie proponuję termin na ten piątek. O 11:00 przy skansenie, czy coś? Ale pomyślmy o tym, żeby zrobić coś większego, na kilkanaście osób :cool3:.

[quote name='Kinia']

I może mi ktoś powiedzieć na której stracji pkp wysiąść żeby było najblizej do tego wpkiw? katowice, załęże, chorzów?[/QUOTE]
Yyyy, mi się wydaje, że ze stacji pkp w ogóle jest dość daleko. Chyba najbliżej załęże, a później w tramwaj 11 albo pieszo obok wesołego miasteczka.

Posted

[quote name='Kinia']Ja aktualnie mieszkam w Zabrzu, jak ktos chętny na spotkanie z morderczym żebradorem to my chętnie :D
Ktoś sie moze wybiera teraz do Katowic na dogtrekking?[/QUOTE]

Też Zabrzanka ;) Spacerujemy po parku przy czołgistów/matejki, albo na hałdach przy sośnicy ;)

Do wpkiw mi nie po drodze :eviltong:, za daleko na jazdę z dwoma psami autobusem ;)

Posted

[quote name='Merenwen']

Yyyy, mi się wydaje, że ze stacji pkp w ogóle jest dość daleko. Chyba najbliżej załęże, a później w tramwaj 11 albo pieszo obok wesołego miasteczka.[/QUOTE]
Nie chce psa już bardziej stresować i wkładać go jeszcze do tramwaju... Już wole się przejść:)

[quote name='Naklejka']Też Zabrzanka ;) Spacerujemy po parku przy czołgistów/matejki, albo na hałdach przy sośnicy ;)

Do wpkiw mi nie po drodze :eviltong:, za daleko na jazdę z dwoma psami autobusem ;)[/QUOTE]
Jaka Zabrzanka, ja tu od paru miesięcy mieszkam :p I również można mnie spotkać tam przy czołgistów :D

Posted

a co to są za tereny przy czołgistów ? duże jakieś ? dużo ludzi tam bywa ?
ja z Rudy chętnie dojadę z dzieckiem się posocjalizować ale lepiej żeby tam tłumy jednak nie chodziły ;)

Posted

[quote name='eria']a co to są za tereny przy czołgistów ? duże jakieś ? dużo ludzi tam bywa ?
ja z Rudy chętnie dojadę z dzieckiem się posocjalizować ale lepiej żeby tam tłumy jednak nie chodziły ;)[/QUOTE]

Park, dużo miejsca to może tam nie ma, teraz ludzi jest niewiele, ale jeżdżą samochody, na hałdach jest lepiej ;)
Ostatnie zdjęcia w mojej galerii były z tego parku- taka polanka, ja często chodzę po leśnych ścieżkach, bo tam jest spokojniej ;)
[url]https://lh4.googleusercontent.com/-wG8pfsiLf_s/UHxCVd8OXpI/AAAAAAAAMEU/gGPzTj83vE4/s640/IMG_1710.JPG[/url]
Na polance ludzi raczej nie ma, albo są na ławeczkach, więcej ludzi przewija się po głównej ścieżce.

Posted

[quote name='Angi']Jak chcesz wpadać z młodą to hałdy chyba lepsze :D[/QUOTE]

W niedzielę zobaczę jak tam wygląda sprawa z dojściem od strony parku, bo od sośnicy nie powinno być problemu ;)