mila_2 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 na allegro wisi orijen z rybką - 290 PLN za 13,5 kg:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
ktrebor Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 To niech się cmokną, w hurtowni worek to chyba 162zł o ile dobrze pamiętam. Quote
eduso Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 to ładne ceny windują... A wiecie czy w Poznaniu albo w okolicach mozna kupic Orijen w ktorejs z hurtowni zoolog.? Quote
Tilia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 o ups to nie zgadłam ;) przepraszam ja się przymierzałam do Orijena i chyba się zagapiłam, bo teraz są problemy z dostawami i nie ma w hurtowni :( Quote
Polna Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ze względu na cene rybnego orijena teraz zamówiłam TOTW rybny, zobaczymy jak się sprawdzi. Quote
Ibazelka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Polna']Ze względu na cene rybnego orijena teraz zamówiłam TOTW rybny, zobaczymy jak się sprawdzi.[/quote] a co to jest TOTW ? :p Quote
Polna Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106039[/URL] ;) Quote
mila_2 Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Polna']Ze względu na cene rybnego orijena teraz zamówiłam TOTW rybny, zobaczymy jak się sprawdzi.[/quote] Polna - daj znać jak Fanta na niej - ja też bym chętnie spróbowała. Chicken Soup musiałam rozdać, bo Beta ani grama z zamówionego worka nie zjadła:p Quote
marmara_19 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 moje koncza ppp bo juz czeka na nie orijen.. kupilam senior i adult.. mam nadzieje, ze mala kluska troche schudnie(ostatnio tak bylo) i, ze mlody sie "wysuszy" na tej karmie fajnie:D Quote
weszka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Też postanowiłam spróbować - znaczy nie ja tylko moje suki ;) W poniedziałek przyjedzie wór seniora dla Sympy, a później zmienię też Dirki (Adult) i Buni (też Senior). Quote
marmara_19 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 u nas nadal ok:) zarowno senior jak i adult sie sprawdzaja. mamy tez puszeczke ladna kolorowa do karmy(dodaja w krakvecie te puszki!) Quote
marmara_19 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 puszka na duzy worek akurat.. jeszcze nie wsypywalam.. bo mam polowe tej puszki orijena, ktorego mialam juz otworzonego, puszka fajna.. w kolorze orijen adult.. wzorki itp jak z opakowania.. zamykana?hmm wieczko sie wklada w puszke i na brzgach ona sie opiera.. zrobie fotke i wkleje Quote
weszka Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Będę wdzięczna za fotkę. Chodzi mi o to czy wieko się jakoś zamyka na wcisk czy tak tylko leży na wierzchu. Bo moja suka ostatnio się włamuje do puchy i szukam takiej jak mam drugą Pro Plan - zamykaną na wcisk. A że akurat będę zamawiać niedługo dla Dirki to jak pucha fajna zamówię już teraz żeby się nie skończyły :) Quote
marmara_19 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 ta puszka tj zamknieice jest wciskane w puszke.. Quote
weszka Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Jednak puszki nie będzie bo u innego dostawcy jest promocja i Adult kosztuje tylko 169 zł zamiast 225 zł no ale puchy nie dodają. Quote
Dada Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Możesz mi przesłać na pw link gdzie mozna kupic Orijen w promocyjnej cenie? Quote
marmara_19 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 znalazlam fotki puskzi robione przez Juliuszke, znajdziecie je pod linkiem [URL]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=11763&PN=5[/URL] tez bym prosila info o tym tanim orijenie.. ale qrcze.. mamy clay wor i pol puszki jeszcze;/ Quote
weszka Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Fajna ta pucha ale jednak dla mnie teraz cena ważniejsza. Podsyłam na PW namiary na Orijena w promocji. Może będą mieli stoisko na krakowskiej wystawie to uda się puszkę wymendzić ;) Quote
marmara_19 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 ja zawsze na psuzke jakas polwoalam.. i albo kasy nie mialam, albo promocja pro planu sie konczyla.. a,ze teraz chce je orijenem kamric poki mnie stac to mamy puszke:D chcoiaz ta promocyjna cena baaardzo kusi.. a kurcze nie moge csalej wyplaty na psy przeznaczyc bo nowe meble potrzebujemy;/ Quote
Frytela Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Ja też prosze o linka gdzie mozna taniej kupic orijena... ;) Kupiłam wczoraj kokosowi na sprobowanie 2,5kg orijena 6ryb, niestety kokos jako moj jedyny pies ktory jesc nie chce, ledwo co ruszyl karme... przeglodze go dzisiaj moze jutro mu posmakuje XD Quote
Dada Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Cena super, może warto zrobić zapasy :evil_lol:, bo różnica jest bardzo duża.. Quote
*Daria* Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Ludzie na allegro przecież jest ;) z telekarmy Quote
weszka Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='*Daria*']Ludzie na allegro przecież jest ;) z telekarmy[/quote] No właśnie to jest to tanie źródło :) Taka sama promocja jest w ich sklepie - nie tylko na allegro jak ktoś nie ma konta. Nie chciałam pisać jaka strona żeby nie robić kryptoreklamy ale jak już ktos inny napisał to tylko mogę potwierdzić ;) Quote
Recommended Posts