PaulinaT Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Bari zniknął z mojego podpisu. Chyba za duży był (podpis nie Bari) i go wycięli... :niewiem: Quote
Margolka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 PaulinaT napisał(a):Bari zniknął z mojego podpisu. Chyba za duży był (podpis nie Bari) i go wycięli... :niewiem: To sprawka ciotki Rene:mad::evil_lol: Obiecała, że przywróci banerki:loveu: Quote
Rene@Rabik Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Margolka napisał(a):To sprawka ciotki Rene:mad::evil_lol: Obiecała, że przywróci banerki:loveu: Nabroiłam to fakt, głupota czasami nie zna granic :cool1: Quote
Atkaaaa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Sliczny psiak, skoro nie ma banerka to może ten tak tymczasowo :) Quote
Margolka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Domek dla pręgusa pilnie potrzebny!!!!! Quote
Margolka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Śliczny pręgus czeka na kochający domek!!!!!!!!! Quote
Rene@Rabik Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Bari nie może iść do ludzi co nie mieli wcześniej psów, potrzebuje raczej doswiadczonego opiekuna, ale to nie znaczy, że jest nieadopcyny, wprost przeciwnie. Quote
Margolka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Piękny pies czeka na swego człowieka!!!!! Quote
Margolka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Pręgus popadł w zapomnienie... Bardzo niedobrze:cool3: Quote
Rene@Rabik Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Naprawde nikomu się ten pies nie podoba ? Nie wierzę :shake: Quote
Margolka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Zdaje się, że tylko my zostałyśmy na strazy pręgusowego wątku:cool3: Quote
Rene@Rabik Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Wciąż czekam..... a on nie wraca...... może ktos inny da mi dom ? Czy ktoś go pokocha? Quote
Rene@Rabik Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Bari pokaż jaki jesteś piękny i dumny Quote
supergoga Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Piekny jest pręgusik, ale domu jak nie ma tak nie ma. I czeka Bari - choć my wiemy, że pan po niego już nie wróci. Bari spogląda jednak z nadzieja. Ot - wierność psa. Quote
PapryczkaChili Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 O rany, ależ on piękny.... :loveu: naprawdę cudo, myślę, że kto jak kto ale taki model nie powinien długo czekać, trzeba mu reklamę zrobić i szukać domku :cool3: a ludzie, którzy tak traktują zwierzęta chcą mieć dzieci :crazyeye: im można najwyżej dać plastikową rybkę w akwarium z plastikowymi kwiatkami :angryy: Quote
Margolka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Papryczka'] a ludzie, którzy tak traktują zwierzęta chcą mieć dzieci :crazyeye: im można najwyżej dać plastikową rybkę w akwarium z plastikowymi kwiatkami :angryy:[/quote] Papryczko, dla takich, to nawet plastiku szkoda... Bari jest pięknym psem. z pewnością potrzebuje doświadczonego opiekuna, ale przecież takich nie brakuje. Trzeba go po prostu mocniej reklamować:razz: Quote
Rene@Rabik Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Dla doświadczonego psiarza Bari jak najbardziej się nadaje Quote
Recommended Posts