Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bari śliczny pregusek i nikt go nie chce?? Bardziej towarzyskiego i przyjacielskiego psiaka nie spotkałam :):):) Bari jest bardzo kochanym pieskiem i zna podstawowe komendy (siad i podaj łapke :) ) na spacery jest jak zawsze pierwszy :lol::lol: mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto zabierze tego kochanego preguska :D:D Bari swym wygladem odstraszy wszystkich zlodzieji :cool3::cool3:

Posted

Psiara121 my to wiemy jak barus reaguje na smycz :D On kocha spacery . Tak jak wspomnialas umie komendy i mozna go nauczyc jeszcze wiecej. Jest usluchany wystarczy tylko na niego krzyknac i staje sie potulny jak baranek.
Bari jest strasznie zywiolowym pieskiem.Mam nadzieje ze trafi do domku z duzym ogrodem bo ten pies po prostu kocha ruch

Posted

Tak tak już się nie raz przekonałam jak on reaguje na smycz <hahaha>
ale jestem w szkou ze jak na tak duzego psa to bardzo latwo sie go poskramia :p no Bari potrzebuje domku najlepiej z ogrodem bo to jak Gdusia wspomniala zywiołowe psisko jest :cool3::cool3: lecz jesli ktos kocha psy powinien z latwoscia z nim sobie dac rade :lol::lol:

Posted

No z obroża bywają czasem u niego takie problemy ze masakra ale jak juz ja ma to przełacza sie na grzecznego bo jak bedziw rozrabial to wie ze nie pojdzie :P:P to psisko umie nas podejsc zebysmy go zabraly na spacerek :cool3::cool3: w sumie spacery w schronisku to jedyna frajda dla niego bo moze sie troche wyrwac z klatki :p:p

Posted

Zal mi go bo to taki swietny psiak fakt brak mu elegancji bo on woli sie bawic i szalec na calego ale jest kochany nawet jak ciagnie smych i nie chce puscic <hahaha>

Posted

No chlopie cos kiepsko masz ten watek :( ale ty sie nie martw jutro bedzie lepiej :D:D bedziesz mial nowe fotki i relacje ze spacerku :):) dzisiaj biedaku nie poszles troche za malo czasu mialysmy :(:( ale jutro ci to wynagrodzimy dlugim spacerem :D:D

Posted

No niestety Bari dzisiaj plany nie wypaliły :(:( i nici ze spacerku z nami a zapowiadalo sie tak fajnie :):) no nic przyszly tydzien jest nasz i nic tego nie zmieni :D:D tylko biada ci jak bedziesz gryzl smycz :eviltong::eviltong:

Posted

No chlopie cos do ciebie nikt specjalnie nie zaglaga a nie wiedza co traca :( przeciez ty jestes taki fajny ze czasami sie zastanawiam jak moglae trafic do schroniska. Ale coz widocznie nie zaslugiwales na poprzedniego wlasciciela. Mam nadzieje ze na przyszly tydzien jestes przugotowany (w sumie ty zawsze jestes chetny) bo zabieramy cie na spacerek :cool3::cool3:

Posted

To wlasciciel nie zaslugiwal na barego. Ja niewiem jak mozna oddac psa do dziecko ma sie urodzic... Pies tez przeciez jest czlonkiem rodziny i nie oddaje sie go do tak :angryy:
Hehe Psiara121 trzeba bedzie znowu barusia na spacerku uspokaja on taki zywiolowy jest ze go to najlepiej na rowerek wziasc... :p

Posted

No ja tez tego nie rozumie ale Gdusia takie jest zycie fakt faktem czasami bardzo nie sprawiedliwe... :angryy: a no to bedzie woj proble ja mialam z nim ostatnio przygody wiec teraz ty sie troszke z nim pomeczysz :eviltong:

Posted

Jak sobie przypominam ostatni spacerek to smiac mi sie chce <hahaha> Asia i bari to bylo dobre :D:D:D Albo jak ugrzezlam ze spanielem w sniegu i wyjsc nie moglam a ty z barym daleko i kto tu nam pomoze :eviltong:Naszczescie poradzilismy sobie spanielek mi pomogl

Posted

Tak jak ja sobie przypomne ostatni spacer to tez mi sie chce smiac <hahaha> Tylko nie wiem jak ja ci mialam pomoc jak sie sama silowalam z Barim :eviltong::eviltong: to ja bardziej potrzebowalam twojej pomocy :eviltong: