PaulinaT Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 No... niech zaglądnie tylko TA JEDNA osoba tylko TEN JEDEN raz! Tylko TA JEDNA osoba Barikowi do szczęścia potrzebna... Quote
supergoga Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Niestety u Barusia tylko my dwie jesteśmy, a żadna go nie weźmie. Takie życie. A on taki Basterkowy jest - co???:p Quote
PaulinaT Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Tak - basterkowe umaszczenie, bez dwóch zdań. Nooo, z całą pewnością żadna z nas nie da rady :shake: TA OSOBO - zapraszamy do zauważenia Bariego! Quote
Margolka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Może podziałałoby ogłoszenie w jakimś psim czasopiśmie... Quote
supergoga Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Duży, piękny niezwykle i gotowy do pokochania nowego człowieka Bari - czeka. Jeden Pan go zawiódł, oddał. POszukajmy mu kogos, kto tego nie zrobi. Quote
PaulinaT Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Dzisiaj słoneczko zza chmur wyszło, cieplej się zrobiło i tak jakoś optymistycznie. Prawda Bari? Wreszcie można powygrzewać trochę kości... Quote
supergoga Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Coraz niżej upadasz Baruś. Tam domu nie znajdziesz.:shake: Quote
Psiara121 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Bari śliczny pregusek i nikt go nie chce?? Bardziej towarzyskiego i przyjacielskiego psiaka nie spotkałam :):):) Bari jest bardzo kochanym pieskiem i zna podstawowe komendy (siad i podaj łapke :) ) na spacery jest jak zawsze pierwszy :lol::lol: mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto zabierze tego kochanego preguska :D:D Bari swym wygladem odstraszy wszystkich zlodzieji :cool3::cool3: Quote
Gdusia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Psiara121 my to wiemy jak barus reaguje na smycz :D On kocha spacery . Tak jak wspomnialas umie komendy i mozna go nauczyc jeszcze wiecej. Jest usluchany wystarczy tylko na niego krzyknac i staje sie potulny jak baranek. Bari jest strasznie zywiolowym pieskiem.Mam nadzieje ze trafi do domku z duzym ogrodem bo ten pies po prostu kocha ruch Quote
Psiara121 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Tak tak już się nie raz przekonałam jak on reaguje na smycz <hahaha> ale jestem w szkou ze jak na tak duzego psa to bardzo latwo sie go poskramia :p no Bari potrzebuje domku najlepiej z ogrodem bo to jak Gdusia wspomniala zywiołowe psisko jest :cool3::cool3: lecz jesli ktos kocha psy powinien z latwoscia z nim sobie dac rade :lol::lol: Quote
Gdusia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Najlepsze jest to jak zakladamy mu obroze :) A potem na spacerku jak zima bawil sie sniegiem tak slodko to wygladalo:) Quote
Psiara121 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 No z obroża bywają czasem u niego takie problemy ze masakra ale jak juz ja ma to przełacza sie na grzecznego bo jak bedziw rozrabial to wie ze nie pojdzie :P:P to psisko umie nas podejsc zebysmy go zabraly na spacerek :cool3::cool3: w sumie spacery w schronisku to jedyna frajda dla niego bo moze sie troche wyrwac z klatki :p:p Quote
Gdusia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Zal mi go bo to taki swietny psiak fakt brak mu elegancji bo on woli sie bawic i szalec na calego ale jest kochany nawet jak ciagnie smych i nie chce puscic <hahaha> Quote
Gdusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Nasz bari tak bardzo chcial isc dzisiaj na spacerek ale niestety za malo czsu bylo...A barus szykuj sie jutro sobie pobiegasz po polach :):):) Quote
Psiara121 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No chlopie cos kiepsko masz ten watek :( ale ty sie nie martw jutro bedzie lepiej :D:D bedziesz mial nowe fotki i relacje ze spacerku :):) dzisiaj biedaku nie poszles troche za malo czasu mialysmy :(:( ale jutro ci to wynagrodzimy dlugim spacerem :D:D Quote
Gdusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No wlasnie jutro dluuugi spacerek cie czeka...Tylko biada jak bedziesz gryzl smycz :eviltong: Quote
Gdusia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Niestety nici ze spacerku :( Plany nie wypalily...Ale mamy jeszcze przyszly tydzien:) Quote
Psiara121 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 No niestety Bari dzisiaj plany nie wypaliły :(:( i nici ze spacerku z nami a zapowiadalo sie tak fajnie :):) no nic przyszly tydzien jest nasz i nic tego nie zmieni :D:D tylko biada ci jak bedziesz gryzl smycz :eviltong::eviltong: Quote
Psiara121 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 No chlopie cos do ciebie nikt specjalnie nie zaglaga a nie wiedza co traca :( przeciez ty jestes taki fajny ze czasami sie zastanawiam jak moglae trafic do schroniska. Ale coz widocznie nie zaslugiwales na poprzedniego wlasciciela. Mam nadzieje ze na przyszly tydzien jestes przugotowany (w sumie ty zawsze jestes chetny) bo zabieramy cie na spacerek :cool3::cool3: Quote
Gdusia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 To wlasciciel nie zaslugiwal na barego. Ja niewiem jak mozna oddac psa do dziecko ma sie urodzic... Pies tez przeciez jest czlonkiem rodziny i nie oddaje sie go do tak :angryy: Hehe Psiara121 trzeba bedzie znowu barusia na spacerku uspokaja on taki zywiolowy jest ze go to najlepiej na rowerek wziasc... :p Quote
Psiara121 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 No ja tez tego nie rozumie ale Gdusia takie jest zycie fakt faktem czasami bardzo nie sprawiedliwe... :angryy: a no to bedzie woj proble ja mialam z nim ostatnio przygody wiec teraz ty sie troszke z nim pomeczysz :eviltong: Quote
Gdusia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Jak sobie przypominam ostatni spacerek to smiac mi sie chce <hahaha> Asia i bari to bylo dobre :D:D:D Albo jak ugrzezlam ze spanielem w sniegu i wyjsc nie moglam a ty z barym daleko i kto tu nam pomoze :eviltong:Naszczescie poradzilismy sobie spanielek mi pomogl Quote
Psiara121 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Tak jak ja sobie przypomne ostatni spacer to tez mi sie chce smiac <hahaha> Tylko nie wiem jak ja ci mialam pomoc jak sie sama silowalam z Barim :eviltong::eviltong: to ja bardziej potrzebowalam twojej pomocy :eviltong: Quote
Gdusia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Wiem wiem ...Ale to nie jego wina ze uwielbia sie bawic :) Quote
Recommended Posts