kika22 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Czy udało się Tosce znaleść nowy DT? I co z nią bedzie jak się nie uda:placz: Quote
Toscania Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='kika22']Czy udało się Tosce znaleść nowy DT? I co z nią bedzie jak się nie uda:placz:[/quote] Kika, nie działaj mi proszę na uczucia. DT się nie znalazł. Był dzisiaj fotoreporter z gazety, w przyszłym tygodniu będzie artykulik o Klarze. łapka fajnie zareagowała na leczenie ozonem. A od jutra...no cóż, na pewno nie regularnie, i nie tyle ile należy, będę dalej jej zmieniała opatrunki. Aż do nowego domku.... Quote
Rudzia-Bianca Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Klara szuka pilnie domu , czy Warszawa może pomóc ? Quote
kika22 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Toscania wiem,że chcesz dla suni jak najlepiej:loveu: Zresztą u nas nie miałaby ona szans:mad: Taka jest świętkrzyska rzeczywistość:placz: [CENTER][COLOR=red][B]WARSZAWA POTRZEBUJEMY DT NA WCZORAJ[/B][/COLOR][/CENTER] Quote
kika22 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [center][color=red][b]warszawa potrzebujemy dt na wczoraj[/b][/color][/center] Quote
rufusowa Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ciotki proponuje zmienic tytuł mówiący o tym ze dt w Warszawie na cito no i wydaje mi sie ze trzeba sie liczyc z pobytem suni w klinice albo w hotelu (nie wiem czy jest taki co jednoczesnie leczy psy), bo nawet jak sie znajdzie wolny dt to mało kto jest tak dyspozycyjny zeby tak często chodzić z sunią do weta :-( Quote
Rudzia-Bianca Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Toscania jak sobie radzisz ? Klara potrzebuje pilnie DT hopa na górę niech ktoś zobaczy Quote
Toscania Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Jak sobie radzę??? Zmieniam opatrunki tylko góra 3 razy dziennie, a i tak codziennie od 5 rano jestem na nogach. Padam na nos, kiełbasi mi się, co któremu psiakowi dać i o jakiej porze. Całe życie podporządkowane, nawet czasu na zakupy brakuje. Mam przecież jeszcze swoje stadko, i to nie tylko psie. Łapa naprawdę ładnie zarasta. DT nadal potrzebny, bo wizja zabiegu jest bardziej odległa niż bliska. W sobotę wizyta o 14.30 na nacięie rany, pod znieczuleniem. I tu może się okazać nie tylko potrzebna ale i KONIECZNA pomoc. TZ w pracy, a ja nie zostawię 3 letniego synka samego. Myślcie ciotki!!!!! Quote
rufusowa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 ciotka ja z Warszawy ale sobote mam juz tak napiętą..caly tydzień tak napięty, że nie dam rady :placz: podesle wątek do ciotek z pracy - moze będą mogły jakos pomoc :cool3: Quote
kika22 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='rufusowa']podesle wątek do ciotek z pracy - moze będą mogły jakos pomoc :cool3:[/quote] Dzieki za pamięć;) Quote
oxa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Gdzie ta zmiana opatrunku w sobotę o 14.30? Znalazłam coś o Kosiarzy, sprawdzę gdzie to :) Quote
Toscania Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Dokładnie Al.Wilanowska przy Kosiarzy. Dojazd łatwiutki. Ale mówię wam, łapa się goi przy tym ozonie, w okolicy stawu zeszła się już całkowicie:multi: Quote
rufusowa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 super ze sie goi :multi: [SIZE=3]która ciotka pomoże Toscanii w sobote?[/SIZE] Quote
Rudzia-Bianca Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Toscania']Dokładnie Al.Wilanowska przy Kosiarzy. Dojazd łatwiutki. Ale mówię wam, łapa się goi przy tym ozonie, w okolicy stawu zeszła się już całkowicie:multi:[/quote] Toscania a jakies aktualne zdjecie Klary ? Cioteczki z Warszawy nie zapomnijcie o Klarze i Toscani , żeby nie zmarnowało się to co udało się osiągnąć :shake: Quote
shirrrapeira Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Toscania a co w sobotę potrzebujesz?? Mieszkam niedaleko Ciebie moge jakos pomoc. Nie moge tylko wiezc suni, nie mam samochodu ani prawa jazdy a zmieniac opatrunkow niezbyt umiem. Ale jesli trzeba wyprowadzic psy albo pomoc Ci w transporcie, pisz. Quote
Toscania Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Widzę, że mojego wczorajszego posta "połknęło". [SIZE=3]KONIECZNIE ktoś musi w sobotę zawieźć Klarę do weta. Dla mnie jest to problem nie do przeskoczenia:shake:. NIE DAM RADY!!! Powiem więcej, jeśli zostanę dalej bez pomocy, to będę zmuszona albo pozostawić ją w klinice, albo na szybko odwieźć do jakiegokolwiek hoteliku. Od ponad tygodnia proszę o konkretną pomoc i....NIC, pomimo tego,że ja zobowiązałam się tylko do opieki w pierwszym tygodniu. A teraz mam dość. Mam zjedzone drzewko, pogryziony parapet, wydrapaną dziurę w ścianie. A Kielce w ogóle widzę się tutaj nie odzywają, "sprzedali" problem do Warszawy i mam sobie radzić. Nie podoba mi się to w ogóle. Jestem zbyt poważną osobą. [/SIZE] Quote
Rudzia-Bianca Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [CENTER][COLOR=red][B][U]Podnoszę bo bardzo pilne !!!!![/U][/B][/COLOR] [B][U][COLOR=#ff0000]KLARA MUSI ZNALEŹĆ SZYBKO DT !!![/COLOR][/U][/B][/CENTER] Quote
Rudzia-Bianca Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [CENTER][B]To jeszcze na dobranoc podrzucimy Klarę , Warszawo nie śpij , potrzebujemy Twojej pomocy !!!![/B][/CENTER] Quote
Recommended Posts