Panca Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 genialnie:multi::multi::multi:kochana niunia jak bedzie miala dom to jeszcze moze pozyje bo Foxy sa dlugowieczne-mojej kolezanki sunia Fox zyla do 19 roku zycia Quote
mru Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 nie mogę... kolejny staruszek :( czemu ludzie nie dają im godnie dożyć do końca :angryy: Quote
Yorija Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Zastanawiałam się czy nie powinien być przyklejony wątek taki naprawde naprawdę staruszków - Strych, chorych, brzydulactw, takich które mogą zimy nie przeżyć. Quote
Panca Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 mozna zawsze sie zlozyc 5 zl miesiecznie na staruszki w potrzebie to tak niewiele pieniedzy a jednak tak wiele Yorija nie pisalam Ci wczesniej o watku "skarbonka"? Quote
mru Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Yorija napisał(a):Zastanawiałam się czy nie powinien być przyklejony wątek taki naprawde naprawdę staruszków - Strych, chorych, brzydulactw, takich które mogą zimy nie przeżyć. powinien i myślałam o takim wątku tylko ktoś musiałby mi pomagać, bo staruszków tyle :( Quote
Panca Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 oto watek zbierania po 5zl miesiecznie na staruszki- przylaczcie sie dziewczyny! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112210&page=51 Quote
Yorija Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='Panca']oto watek zbierania po 5zl miesiecznie na staruszki- przylaczcie sie dziewczyny! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112210&page=51 Mnie się to nie podoba. Te pieniądze leżą i czekają aż ktoś je przydzieli. Do tego mechanizm dziel zawsze bedzie wzbudzał emocje. Ja optymistycznie zakąldam, zę jak ktos ma tu i teraz to 5zł niech zdecyduje gdzie je posłać. Quote
Yorija Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Wiki odeszła dziś w nocy - nie zdążyłam :-( Quote
elmira Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Yorija napisał(a):Wiki odeszła dziś w nocy - nie zdążyłam :-( Biedna malutka:-( Biegaj wesoło Foksiu za TM. Quote
nika28 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Yorija napisał(a):Wiki odeszła dziś w nocy - nie zdążyłam :-( Śpij Foksia :placz: :placz: :placz: Quote
mru Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 małe biedactwo :(:(:(:(:placz: kochane staruszki, bez szans i nadziei...:shake: Quote
wanda szostek Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 mru napisał(a): kochane staruszki, bez szans i nadziei...:shake: Tak mi przykro i boli, że dużo ich po schroniskach i tam najczęściej odchodzą. Quote
supergoga Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ['] Dobija mnie nasza bezradność. Sama mam w przytulisku 2 staruszki, mame i córkę. Wiem, że też odejda kiedyś w samotności, nigdy nie zaznając domu, bo nigdy go nie miały. Dlaczego to wszustko tak boli. Żegnaj Foksiu! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 biedna psina. szkoda że tak odchodzą samotnie :-( Quote
Lionees Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Foksiu [*] a domek był już tak blisko:shake:.Ciekawe,czy odeszła sama,czy ktoś jej pomógł... Quote
Recommended Posts