NaamahsChild Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Uwaga, mam super wieści! Transport jutro się odbędzie! Jeszcze nie wiem, która będzie to opcja, ale obie darmowe! Czekam na wiadomość od tego chłopaka, ale jeśli on nie wypali - właśnie napisała do mnie moja koleżanka z grupy z wetu - jedzie jutro do Wrocławia przez Warszawę - potrzebny byłby jedynie transport z Halinowa do Warszawy, chyba, że ją jeszcze ładnie poproszę. I co wy, ciotki, na to?:loveu:
zulugula Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 A czy zmieści się jeszcze jedna psina? Bardzo łagodny psiak ok. 40 cm wysokości. Ma domek we Wrocławiu. To ten dziurawy z mojego podpisu.
NaamahsChild Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Zróbmy tak - poczekam na wszystkie informacje i dam wam szybko znać, jeśli nie osobiście, to koniecznie skrobnę do Cekinki z bieżącymi informacjami. Zapytam się tej osoby, która się zgodzi pojechać - myślę, że problemów robić nie będzie, o ile oba psiaki będą grzeczne:roll: Jeśli wypali to umówimy się na konkretne miejsca po odbiór psiaka.
zulugula Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Wielkie dzięki NaamahsChild. Jeśli będziesz tylko wiedziała, czy mój Łatek się zmieści, to daj znać. On jest teraz w Sochaczewie. Nie mam pojęcia jaką trasę obierze kierowca. Jeśli przez Sochaczew, Łódź, to można go po drodze zgarnąć. Jeśli trasa będzie przez Warszawa, Tomaszów, to postaram się, żeby trafił jeszcze dzisiaj do Warszawy i czekał na jutrzejszą podróż u mnie. On biega luzem, więc jest małe ryzyko, że gdzieś zniknie gdy bedzie najbardziej potrzebny. Trzeba go zabezpieczyć ;) Jeśli możesz się dowiedzieć, czy kierowca jedzie przez Sochaczew, bedę Ci bardzo wdzięczna :oops:
NaamahsChild Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ta dziewczyna jedzie z Olsztyna do Wrocławia, ale po drodze przez W-wę. Napisałam do niej SMS z zapytaniem o drugiego psiaka.
NaamahsChild Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Dziewczyna mi odpisała - że się zgadza (pytała czy są małe, ale jak napisałam, że tak, to ok) - ale dzwonił do niej wujek i wyjazd przekłada na piątek. Czekam na tel od tego chłopaka, który pierwszy zaproponował, że pomoże - w czwartek - jeśli on nie wypali, to mamy transport w piątek:roll: I dziurawiec może jechać:eviltong:
zulugula Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Właśnie przczytałam na wątku Łatka, że jego właścicielka dzisiaj sama po niego przyjedzie ok 17-18:multi: Być może przy okazji i Waszą biedę zabierze. Może warto zapytać. Ziutka ma kontakt telefoniczny :roll: Trzymam kciuki. NaamahsChild przeogromnie Ci dziękuję!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Cekinka13* Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='NaamahsChild']transport z Halinowa do Warszaw Chyba z Zabrańca ;-) Sunia przebywa w hoteliku w Zabrańcu. To jest 11,5 km, 16 minut przy średniej prędkości 45km/h od Halinowa.
NaamahsChild Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ok, to z Zabrańca. Czekam na tel od tego chłopaka, chwilowo nie mógł rozmawiać, powiedział, że oddzwoni:cool1:
Cekinka13* Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Iskierka pojechała do nowego domu!!! :multi: :loveu:
NaamahsChild Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Jeszcze nie pojechała, ale ja też się już podnieciłam:diabloti:
Cekinka13* Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Nie. Niestety transport nie wypalił... :roll: W piątek będzie na 100%, ale może jutro wypali.
Doda_ Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Cekinka13* napisał(a):Nie. Niestety transport nie wypalił... :roll: W piątek będzie na 100%, ale może jutro wypali. :oops: A juz myślalam ze psinka w nowym domku :-(
zulugula Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Zuzia2 wspominała, że jej syn pracuje w wawie i w każdy weekend jeździ do wrocka. Zabiera przy tym psy.
NaamahsChild Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 zulu - transport będzie szybciej, w piątek na pewno, tylko trzeba dziewczynie sunię dostarczyć do Wawki, a jeśli jutro wypali, to bezpośrednio..
Cekinka13* Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Niestety Iskierka nie pojedzie dziś do swojego nowego domku! :shake: Ale jutro pojedzie na 100% :loveu:
NaamahsChild Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 A ja kupiłam dla niej czesadełko i przepyszną aromatyczną kość:loveu:
Cekinka13* Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 NaamahsChild napisał(a):A ja kupiłam dla niej czesadełko i przepyszną aromatyczną kość:loveu: :loveu::loveu::loveu:
pati Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 dobrze by bylo jakby mnie ktos informowal bo ja na kompie nie siedze caly czas i nie sledze co sie dzieje Chyba, ze chcecie sie przywitac z klamka :p
NaamahsChild Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 pati - daj mi swój numer kontaktowy i przepraszam, nie miałam jak Cię informować - od teraz będziesz na bieżąco.
zulugula Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Czy ten transport w dniu jutrzejszym jest pewny na 100%? Mogę zapytać o miejsce kogoś, kto jedzie w dniu jutrzejszym do Oławy. Zainteresowane?
NaamahsChild Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Młoda pojedzie do domku jutro, koło godziny 17:loveu: Jestem przeszczęśliwa! Transport co prawda jest do Oławy - ale wraz z moim chłopakiem odbierzemy sunię. pati - masz cudownie sympatyczny głos, od razu nabrałam energii i zachciało mi się żyć:multi: Jak tam młoda? Grzeczna?:razz:
Recommended Posts