Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a w styczniu sterylka..:roll:
Żałujcie, że nie słyszeliście jak Blanche potrafi jazgotać:-o w życiu się nie spodziewałam:eviltong: Ale słucha już pięknie i przestała atakować inne sunie:razz:

Posted

Mam najcudowniejszą sunię na świecie:loveu:
Blanche rozkochała w sobie całą rodzinę i znajomych.. Reaguje na "siad" i "przybij piątkę" (wtedy staje na tylnych łapkach i przybija piątkę swoimi przednimi opuszkami o moje dłonie).
Dzisiaj było długi spacerek po mojej wsi, wylądowałyśmy na polu pod lasem - szalałyśmy, biegałyśmy.. Blanche jak mała wiewiórka, śmiga w zaskakującym tempie.
Nie spuszcza ze mnie wzroku.. chodzi za mną krok w krok po każdym pomieszczeniu, pilnuje, bym jej nie zostawiła, śpi wtulona w moją twarz..:loveu:

Posted

Czytałam, że psy uważają kocie odchody za najpyszniejszą przekąskę na świecie. Ma ona w sobie mnóstwo białka i tłuszczu. Mało więc który pies potrafić oprzeć się pokusie, mając stały dostęp do źródła kocich frykasów - tak, jak Blanche :cool1:. Na ogół też wszelkie szkolenia mające na celu odłuczenie psa zjadania kocich odchodów kończą się niepowodzeniem.
NaamahsChild, może wykoszystasz któryś z moich pomysłów? :razz:
Kup kuwetę z przykrywą. Niby dobry pomysł, ale nie zawsze można go wykorzystać, ponieważ niektóre koty nie znoszą zamykanych kuwet. Nie mogą ich też używać koty cierpiące na astmę.
Możesz pomyśleć o barierach, możesz zamontować na drzwiach blokadę,
przez którą przeciśnie się kot, ale nie pies. Ale jeżeli Blanche jest wielkości kota, możesz zamontować w drzwiach niewielką furteczkę/siatkę, przez którą każdy kot przelezie z łatwością.

Posted

Wiesz, to jest pomysł, tylko nie wiem jak na to zareagują koty -często nie tolerują tych z przykrywką..
Poza tym - Blanche wie, że mnie wkurza, jak ona to zżera, więc robi to tylko jak ja nie widzę, bo jak zostanie przyłapana, to jest ryk:eviltong: Możliwe też, że dam kuwetę gdzieś wyżej - tylko jeszcze nie wiem gdzie:roll:

Posted

Teraz, jak idę z haczapurkiem na spacer, to każdy się pyta, czy moja, czy szuka, domku, że taka śliczna.. Podniecenie sierścią Blanche jest maksymalne:razz: Że taka zadbana, codziennie wyczesana, co je w takim razie? Ano: jajuszka, twarożki, paróweczki cielęce.. i do tego Royal Mini Beauty:oops: (jak ojciec zobaczył, jaką suchą jej kupuję, to powiedział, że się do czubków nadaję:eviltong: no ale co, ślicznie za to wygląda..:roll:)..

Posted

[quote name='NaamahsChild']jak ojciec zobaczył, jaką suchą jej kupuję, to powiedział, że się do czubków nadaję:eviltong:[/quote]
W ogóle go nie słuchaj :razz:. U mnie w domu jest to samo - też kupuję psu jedną z lepszych karm, moi rodzice też mówią, że jestem czubkiem :eviltong: :roll:.

Super, że Blanche jada takie specjały... :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

jak dobrze zobaczyc moja małą . Namashchild nie wiem czy ci Marcik pzrekazała przy oddniu sunki ale w umowie małym druczkiem powinno pisac ze jestes ze mna związana dozywotnio i każda moje wizyta we Wrocławiu zakonczyc sie musi wysciskaniem małej czy ci sie to podoba czy nie :cool3:

Posted

Ahhh, jak dobrze zobaczyć szczęśliwą Blancze :loveu::loveu::loveu:. Oglądając takie fotki utwierdzam się w przekonaniu, że warto jest ratować takie bidy!
Niestety ostatnia fotka mi się nie otwiera :shake:. NaamahsChild, możesz wstawić jeszcze raz? :cool3:

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...