Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy wszystko zatwierdzone i załatwione:

treść i zdjęcie zatwierdzone

przelew na kwotę 75 zł wykonałam

potwierdzenie przelewu przekazałam faxem.
:lol:

Jeżeli któraś z Was siedzi na faxie - to służę potwierdzeniem ;)

Zaciskamy kciuki za Matyldę :loveu:

Posted

uh...no niech będzie, że ja też...ale na myśl o tym ,żeby gdzieś oddać Matyldę:shake:
Majuska, odebrałam te papierzyska - mam to wypełnić jak rozumiem, podpisać i odesłać - oba, czy jedno dla mnie?

Posted

jedno dla ciebie....:lol:..a kaktusa strasznie szkoda :shake: bo jak taki duży to musiał dłuuuuugo rosnąc... Z drugiej strony znalazłas pretekst żeby sie go pozbyć bo ot -tak wyrzucić szkoda....:razz:

Posted

Majuska, ja tam żadnego PW od Ciebie nie widzę...
Nowe słowo, obowiązkowe w słowniku szczęśliwego posiadacza psów "OSUCZENIE". Człowiek jest OSUCZONY, czuje się OSUCZONY lub ma poczucie OSUCZENIA kiedy budzi się rano leżąc na wznak, ciasno wkomponowany pomiędzy dwie suki,leżące człowiekowi po obu stronach głowy, trzymające mu ryje na szyi i liżące na potęgę. Obecność trzeciej suki w nogach znacznie wzmaga poczucie OSUCZENIA.

Posted

[quote name='majuska'][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/9933/1246216211500.jpg[/IMG][/quote]
Piękne! Ale w sumie chyba dobrze być parówką. Niektóre są zadowolone. Parówka to taki specjalny podgatunek psa jest, człowiek jakby mniej wymaga od parówki i nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie protestował, że mu się parówka pcha na kolana albo na kanapę. Istnieje cały zespół przywilejów zarezerwowanych dla parówek.:p

Posted

[quote name='Florentynka']Piękne! Ale w sumie chyba dobrze być parówką. Niektóre są zadowolone. Parówka to taki specjalny podgatunek psa jest, człowiek jakby mniej wymaga od parówki i nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie protestował, że mu się parówka pcha na kolana albo na kanapę. [B]Istnieje cały zespół przywilejów zarezerwowanych dla parówek[/B].:p[/quote]
śzkoda,że te przywileje jakos omijaja parówkowatych ludzi....Wiem cos o tym...:cool3:;)

Posted

[quote name='majuska']A w Orzechowcach jest jeszcze jeden fajny " parówek " Czadorek...tym razem chłopak, ale jak to z parówkami bywa superowski:loveu:[/quote]

o taaaak, Czadorek jak najbardziej parówkowaty.....:eviltong:

Posted

Oczka Matyldy chyba w porządku, na tyle na ile może być w porządku. Czyste, nie ropieją. Kropelki jeszcze są, a jak się skończą to kupimy nowe. Tylko te co się je w lodówce trzyma, te na literę D - tu jest pewien problem, na kilka dni jeszcze ich powinno wystarczyć, ale one były chyba robione na zamówienie, na tej etykietce się już nic nie da odczytać, bo trochę rozmokła.
Czy Matylda ma je brać do końca butelki czy potem też? Bo jak potem też, to trzeba nowe zorganizować, ja mogę to zrobić, ale musiałabym wiedzieć co to było.

Posted

[quote name='gagata']śzkoda,że te przywileje jakos omijaja parówkowatych ludzi....Wiem cos o tym...:cool3:;)[/quote]

u mnie masz pierwszeństwo bo przebywanie z Tobą to i przywilej i zaszczyt :)

Ja tak czytam wątek, mało pisze i przyznaje uczciwie - tęsknię za Matyśką ... Ukochaj ją Florentynko proszę ... Dom Miśki, chociaż z cudownym Mikserem bardziej pusty się być zdaje ... bez barówy

Posted

Florentynko, na tej kartce z rozpiską co po ile one są na samym dole napisane z tego co pamiętam i jeżeli z tego wynika , że jeszcze są potrzebne to trzeba szybka akcję zorganizować, bo akurat właśnie one sa ciężkie do zdobycia, chociaż może w Krakowie będą, pewnie trzebaby w jakieś okulistycznej aptece pytać, musze w takim razie skołować szybko receptę, żebyś wiedziała o co pytać.

Posted

Majusko, ja mogę poprosić o receptę naszego weterynarza, albo jakiegoś lekarza, tylko nie mogę odczytać co tam jest na tej rozpisce.
I przede wszystkim nie wiem czy ona ma to brać dalej, jak się skończy ta buteleczka. Mogłabym niby zadzwonić do weterynarza, który jej to zapisał, ale nawet nie wiem pod jakim imieniem i właścicielem Matylda tam figuruje w kartotece,może lepiej niech ktoś kto tam był z Mati zadzwoni. Na rozpisce jest numer do niego 603-066-376 (Ireneusz Balicki).
Ja potrzebuję nazwę preparatu, receptę i resztę da się załatwić.
Wklejam skan z tej rozpiski, może komuś uda się to przeczytać, my odpadamy:
[IMG]http://img529.imageshack.us/img529/5248/krpolematyldy.jpg[/IMG]