Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no bo Aśka upiekła placek! i degustacja zajęła :) troszkę czasu ...

Matyśka jest naprawdę bezkonkurencyjna w swojej cierpliwości do wizyt w gabinecie weterynaryjnym :) Zasypia w trakcie oględzin, ściągania szwów itp ... No cudowna psia bezunia i zdania nie zmienię

Smakołyk dla zmęczonego serca. Powinni ją dać na oddział kardiologiczny do pacjentów - podkarpacie lepiej by wypadało w rankingach medycznych ...

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matylda dziś waliła takie bąki że chata się trzęsła. :roll::oops:
Całą 3 byliśmy na wieczornym spacerku. Matylda latała jak szalona bo została uwolniona od tych wstrętnych gaci:angryy: I wreszcie jak człowiek mogła normalnie zrobić to i owo i jeszcze raz owo.
Biedna tak latała, że ledwo doczłapała się do domu:roll:
Wreszcie oszczekała FASZYSTĘ suczkę owczarka niemieckiego sąsiada :lol: :multi:
Zaraz smarujemy ranki i wskakujemy w te nieszczęsne gacie :placz:

Posted

[quote name='halcia']Ciekawe jak ja zzyta ekipa przyjmie....[/quote]
słyszałam kiedyś opinię, jakobym powinna otworzyć klinikę dogoterapii dla psów, bo moje stadko ma zbawienny wpływ na pokręcone psychicznie egzemplarze. To oczywiście było zanim nastała parówa - terrorystka, ale i tak jest ok. Oni są otwarci i ogólnie dobrzy dla zwierząt. Codziennie prawie przyjeżdża do nas służbowy pies, a czasem dwa, Sonia robi u nas za psa na pól etatu, a jakby było mało to ze wsi przychodzi taki pokurcz - przyłazi towarzysko, tylko że boi się Gjalpa, więc na niego warczy i chce bić, a poczciwy Gjalpo udaje, że nie widzi. Będzie dobrze, przecież nie brałabym Matyldy gdybym podejrzewała,że mogą ją źle przyjąć. Łucja się pewnie będzie na początku strzępić, ale się przyzwyczai.

Posted

[quote name='becia66']Na wiosnę Lućka była z Matyśką w jednym boksie więc trochę się znają.....może więc do ,,mordobicia'' nie dojdzie.....:eviltong:[/quote]
Będzie dobrze Mati niby taka wielka kierowniczka, ale łatwo sie daje ustawić...;)

Posted

Ale Lucka ""spaniała", jest na swoim:evil_lol:O to "strzepienie" mi chodzi,ze Ty chwilę mozesz miec przewalone,ale o to ze dasz rade nie mam cienia watpliwosci...A tak nawiasem ,byłam w Bieszczadach gdzie ludzie korzystali ze śpiewników przy czołówkach.Rechotałam cały czas,bo Wasza przygotowana w nocy nie wychodziła mi z głowy...

Posted

[quote name='albiemu']ogłoszenie super, jak będzie wycenione prześlę pieniążki - czy już teraz to zrobić? Ja się dostosuję :)

Matyśka niech Ci szczęście przyniesie kobito![/quote]

Dziś wyślę do MP tekst i zdjęcie Matyldy.

Jak mi klepnął, że wszystko jest OK, wtedy poproszę o przelew :razz:
To będzie pewnie tak około poniedziałku (do 5 września musi być dopięte na ostatni guzik).

Acha jaki telefon do kontaktu???

Posted

[quote name='albiemu']jestem za, tym bardziej że można jeszcze jakiegoś psiaka ogłosić?[/quote]

właśnie myślę o takim rozwiązaniu ;)

Rozumiem, że zostanie nam 75 zł. Za ten pieniążek trudno będzie jakieś ogłoszenie sklecić, bo 55 zł kosztuje samo zamieszczenie zdjęcia :angryy:

Czy macie cioteczki jeszcze jakieś fundusze? :oops:
Potrzeba ze 40 zł. Ja daje dwie dychy :evil_lol:

Wybierzcie jakiegoś psiaka walimy z nim do Mojego Psa

Jeszcze będę z Panią z redakcji gadać, czy to dodatkowe ogłoszenie będzie możliwe, bo przecież jeszcze Cyganek będzie ogłaszany w najbliższym numerze.

Odezwę się dopiero w poniedziałek bo jadę z TZ na jakieś ryby :diabloti:

Posted

Czekamy na Matyldę...
Mam tylko nadzieję że zołza Łucja nie zrobi jej w tym "psim raju" piekła na powitanie. A zresztą, po Łucji sądząc może się okazać, że Matylda to tez niezła jędza i kosa trafi na kamień. Zobaczymy jak to będzie, ale w końcu będzie dobrze. Ufam moim psom.

Posted

[quote name='Florentynka']Czekamy na Matyldę...
Mam tylko nadzieję że zołza Łucja nie zrobi jej w tym "psim raju" piekła na powitanie. A zresztą, po Łucji sądząc może się okazać, że Matylda to tez niezła jędza i kosa trafi na kamień. Zobaczymy jak to będzie, ale w końcu będzie dobrze. Ufam moim psom.[/quote]
Parówy sie znają......wiem, to nie znaczy , że sie lubią:diabloti:, ale jakoś jestem spokojna o klimaty....chyba i jedna i druga ( zwłaszcza Mati ) są wpatrzone w ludzia i raczej karne, no ale Łucja ma przewagę, jest u siebie:diabloti: