Murka Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Też mam nadzieję, że ktoś się zgłosi konkretny. Wszyscy weterani hotelikowi pojechali/jadą do domów... Maja niedługo będzie jedna z najdłuższym stażem :-( NK to bardzo dobry pomysł, po Antosiu widzę, że to naprawdę działa :razz: ja niestety nie mam tam profilu i zielonego pojęcia o tym portalu :shake: Quote
Ulka18 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='Murka']NK to bardzo dobry pomysł, po Antosiu widzę, że to naprawdę działa :razz: ja niestety nie mam tam profilu i zielonego pojęcia o tym portalu :shake:[/quote] Ja tez nie mam profilu, niestety Mloda tez nie ma. Nie darze szacunkiem tego portalu, ale jesli mialby byc pomocny w znalezieniu domu dla Mai, to czemu nie. Na pewno Gonia13 i Yoko100 z Mielca (nowe wolontariuszki, są często na wątku Antosia) maja konta, może by je zaprosić na wątek Mai? Quote
Murka Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [B]Ulka[/B], doszły plakaty, zapomniałam podziękować, wiszą już w Stalowej Woli i Janowie. Wszyscy się zachwycają plakatem Mai i fotką z Hanusią... Mam nadzieję, że kogoś zauroczy dzięki temu Maja :razz: Quote
Ulka18 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Pozno wyslalam, sorry za opoznienie. Ale za to jakosc drukowania dobra, wiec i tak chyba warto bylo czekac na moja skleroze :evil_lol: Quote
Becia66 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='Reno2001']Na allegro u Majeczki dwóch obserwatorów.[/quote] zawsze to jakaś nadzieja...... Za MP też trzymam mocno. W kwietniowym numerze mamy wystawione 2 nasze pieski / Ciapek i Tofik/ jako jedną adopcje bo przyjaciele od zawsze i do tej pory zero zainteresowania.....:shake: Tym bardziej trzymam kciuki za Majkę....:thumbs: Quote
Ra_dunia Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ja mam konto na NK ale praktycznie nie używam... wiem, że dziewczyny porobiły specjalne konta tylko z psiakami do adopcji. Może stworzyć takie wirtualne dla hoteliku albo Mieleckich psiaków? Wtedy zaznacza się opcję, że jest to "Konto fikcyjne – postaci nierealnych, klanów, klubów itp."... Ja niestety nie mogę się tego podjąć, ponieważ często wyjeżdżam i nie byłabym w stanie monitorować co się na tym koncie dzieje, ale może ktoś by się podjął tego zadania? Myślę, że warto :roll: Quote
terra Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Tak, w wielu wypadkach był duży odzew na ogłoszenie psiaka na nk. Choćby Antoś :p Majeczka czeka... Quote
Murka Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [B]P.Aldona z Sulejówka znów wpłaciła na Maję 150 zł[/B] ;) Quote
Ulka18 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Murka'][B]P.Aldona z Sulejówka znów wpłaciła na Maję 150 zł[/B] ;)[/QUOTE] No to naprawde super ! Ile razy Murka pisze post, to lecę szybko zobaczyc czy sie jakis domek nie urodzil...post o wplacie na Majke tez dobry :klacz: Quote
Reno2001 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Murka'][B]P.Aldona z Sulejówka znów wpłaciła na Maję 150 zł[/B] ;)[/quote] Bardzo dziękujemy Pani Aldonie :loveu:. Quote
Ulka18 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Maja jest w artykule o naszych Murkach, na samym srodku artykulu :multi: Moze ktos zapyta co to za pies i zechce adoptowac. Quote
izzie1983 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='Ulka18']Maja jest w artykule o naszych Murkach, na samym srodku artykulu :multi: Moze ktos zapyta co to za pies i zechce adoptowac.[/quote] Oby to był ktoś odpowiedzialny gotowy pracować z psem. Quote
terra Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Piękny artykuł i piękny na zdjęciu pies (nie wspominając o człowieku;)) Quote
Ulka18 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Najwyzszy czas, niedlugo to tylko Maja i Krowek zostana w hoteliku z weteranow. Quote
Reno2001 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Za kilka dni ukaże się nowy nr MP. Mam nadzieję, że ogłoszenie się ukaże i że przyniesie zamierzony efekt ;). [B]Mureczko[/B]-zamień może tytuł. To, ze Maja wróciła z adopcji, może co niektórych zniechęcic na starcie. Quote
Ulka18 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Ciekawe czy bedzie chociaz jeden normalny telefon. Oby, oby :modla: Quote
Ulka18 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Tak by pasowalo, ze Maja wreszcie miala prawdziwy dom, u Murkow jej jest dobrze, ale nie moze siedziec w nieskonczonosc. Quote
Murka Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Maja dostała dzisiaj krople na pchły i kleszcze oraz tabletki na odrobaczenie, bo jest już u nas 7 miesięcy, więc czas najwyższy powtórzyć zabezpieczenia ;) zwłaszcza, że teraz wylęg kleszczy :angryy: Quote
Recommended Posts