Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
ja bym mu te baki obcięła - nie podobają mi się jak nie wiem co powiększają mu głowę jeszcze :lol:

wiesz co moja mama mówiła to samo że on dziwnie z tymi kłaczkami od oczu wygląda ja to mam wrazenie że jak ona go obcinała a nie było wetki tylko zastępstwo to sobie poradzic nie mogła bo on tak łatwo nie da sobie majstrowac przy oczkach i zostawila:mad:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no właśnie był dzisiaj bardzo smutny tylko na czas głaskania się rozweselał ale chował głowe odwracał od aparatu ranka nie wyglada źle byliśmy dziś u weta powiedział ze go bolec nie powinno ale może bardzo swędzic on drapie obroże bo na szczescie tam nie da rady i moze mu to dokucza i biedak nie wie co ma zrobic no i ta zgubiona zabawka i kołnierz którego nie cierpi sama nie wiem no i weta omija już z daleka jak Fionka robi okrag wkoło i siłą na rękach go trzeba wnosic.

Posted

w zachowaniu żadnych dużych zmian nie ma jest nadal łasy na pieszczoty i zabawę tylko pysio mu się dzisiaj nie uśmiechał i pozowac do fotek nie chciał no i weta się koszmarnie boi ale to myslę że mu minie wymiziałam go porzadnie i tak myslę ze moze rzeczywiscie go ta ranka denerwuje bo swędzi a podrapac nie mozna bo on dzis bardziej nawet na myziane liczył niz na zabawę no i musiałam do niego stanowczo żeby siedział bo on zaraz do mnie z jezorkiem leciał i może sie trochę na mnie obraził nie mam pojęcia

Posted

bo zazwyczaj mysmy sie głównie myziali i bawili a dziś ciotka fotami wymeczyła i do weta wzięła zamiast na fajny spacerek i jeszcze siedziec kazała to się psiulek i obrazic mógł.

Posted

słuchajcie cioteczki niestety nie dałam rady dziś byc u naszego skarba bo cały dzień chodziłam z Oliwka po lekarzach ale mama mówiła że z nim wszystko jest ok i może za Oliwcia tęskni bo pcha sie do jej łóżeczka w nocy wszedł wyciągnął sobie jej podusie i z nią spał na swoim posłaniu tak go mama rano zastała.

Posted

bedą jak sie troche pozbieram narazie chyba musza byc te co sa poza tym pogoda była dzis fatalna i nic by nie wyszło. Oliwka ma astme i się meczy bo sie ostatnio nasiliła dlatego na drugi koniec miasta na inhalacje musimy jeździc i mniej jeszcze czasu mam.

Posted

dziękuję Moniczko Misza już ma zdecydowanie lepszy nastrój w poniedziałek idziemy na zdjecie szwów a dzis już był ostatni zastrzyk. Ranka ładnie sie goi. Niestety pogody zdjeciowej jak byłam u Miszki nie było ale to nic straconego narazie te zdjecia całkiem fajnie wygladają na allegro. Acha ja mu zrobię ogłoszenie w gazecie lokalnej.