madziamn Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 malawaszka napisał(a):ja bym mu te baki obcięła - nie podobają mi się jak nie wiem co powiększają mu głowę jeszcze :lol: wiesz co moja mama mówiła to samo że on dziwnie z tymi kłaczkami od oczu wygląda ja to mam wrazenie że jak ona go obcinała a nie było wetki tylko zastępstwo to sobie poradzic nie mogła bo on tak łatwo nie da sobie majstrowac przy oczkach i zostawila:mad: Quote
malawaszka Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 to weź to nożyczkami obetnij :cool3: no taki smutny na tych fotkach aż mi się serducho pokrajało :placz: a może coś go boli? jak ranka? nie rozlizana? ma apetyt? Quote
madziamn Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 bo on jest bardzo przystojny wysoki i szczupły nie mogę go podtuczyc bo swoje zjada i wiecej nie chce a je 2 michy na dzień jedna mokre druga suche Quote
madziamn Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 no właśnie był dzisiaj bardzo smutny tylko na czas głaskania się rozweselał ale chował głowe odwracał od aparatu ranka nie wyglada źle byliśmy dziś u weta powiedział ze go bolec nie powinno ale może bardzo swędzic on drapie obroże bo na szczescie tam nie da rady i moze mu to dokucza i biedak nie wie co ma zrobic no i ta zgubiona zabawka i kołnierz którego nie cierpi sama nie wiem no i weta omija już z daleka jak Fionka robi okrag wkoło i siłą na rękach go trzeba wnosic. Quote
malawaszka Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 mam nadzieję, że jutro będzie lepiej z nastrojem bo mi serce chyba pęknie :placz: a nie ma gorączki? i poproszę uśmiechnięte fotki :oops: Quote
madziamn Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 a może taka mała przeróbka sie nadaje??? Quote
madziamn Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 tez mam taką nadzieję nie gorączki nie ma bo mu mierzyli i dostał antybiotyk jeszcze jeden ma w środę dostac i jak bedzie ok to będzie koniec z zastrzykami. Quote
malawaszka Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 nadaje się nadaje, tylko mnie teraz o jego samopoczucie chodzi bo zmartwił mnie ten smutny Miszka :-( a jak się zachowuje? grzeczny jest? Quote
madziamn Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 w zachowaniu żadnych dużych zmian nie ma jest nadal łasy na pieszczoty i zabawę tylko pysio mu się dzisiaj nie uśmiechał i pozowac do fotek nie chciał no i weta się koszmarnie boi ale to myslę że mu minie wymiziałam go porzadnie i tak myslę ze moze rzeczywiscie go ta ranka denerwuje bo swędzi a podrapac nie mozna bo on dzis bardziej nawet na myziane liczył niz na zabawę no i musiałam do niego stanowczo żeby siedział bo on zaraz do mnie z jezorkiem leciał i może sie trochę na mnie obraził nie mam pojęcia Quote
madziamn Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 bo zazwyczaj mysmy sie głównie myziali i bawili a dziś ciotka fotami wymeczyła i do weta wzięła zamiast na fajny spacerek i jeszcze siedziec kazała to się psiulek i obrazic mógł. Quote
madziamn Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 z Miszką będzie dobrze on jest w dobrych rękach nie martw sie Moniczko Quote
madziamn Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 słuchajcie cioteczki niestety nie dałam rady dziś byc u naszego skarba bo cały dzień chodziłam z Oliwka po lekarzach ale mama mówiła że z nim wszystko jest ok i może za Oliwcia tęskni bo pcha sie do jej łóżeczka w nocy wszedł wyciągnął sobie jej podusie i z nią spał na swoim posłaniu tak go mama rano zastała. Quote
madziamn Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 jutro będę na pewno tylko ze znów muszę go zabrac do weta:roll: Quote
madziamn Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 acha chyba trzeba poszukac ciotki, która ładne teksty do ogłoszeń pisze bo ja niezbyt się do tego nadaję:roll::oops: Quote
malawaszka Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 damy radę z tekścikiem, tylko fotki jesienne uśmiechnięte miały być :cool1: a co Oliwci? Quote
madziamn Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 bedą jak sie troche pozbieram narazie chyba musza byc te co sa poza tym pogoda była dzis fatalna i nic by nie wyszło. Oliwka ma astme i się meczy bo sie ostatnio nasiliła dlatego na drugi koniec miasta na inhalacje musimy jeździc i mniej jeszcze czasu mam. Quote
madziamn Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 jutro zobaczę jaka bedzie pogoda bo i tak muszę Miszke do weta zabrac to może coś pstrykne chocby po drodze. Quote
malawaszka Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Miszka z Tutkiem i Dredkiem na allegro Sznaucer miniaturowy i dwa olbrzymy do adopcji! (460670934) - Aukcje internetowe Allegro Quote
madziamn Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 dziękuję Moniczko Misza już ma zdecydowanie lepszy nastrój w poniedziałek idziemy na zdjecie szwów a dzis już był ostatni zastrzyk. Ranka ładnie sie goi. Niestety pogody zdjeciowej jak byłam u Miszki nie było ale to nic straconego narazie te zdjecia całkiem fajnie wygladają na allegro. Acha ja mu zrobię ogłoszenie w gazecie lokalnej. Quote
malawaszka Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 no to dobrze, że uśmiech wrócił - moze jakaś chwilowa niedyspozycja była, ale strasznie mnie serducho zabolało jak zobaczyłam go takiego:shake: Quote
malawaszka Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Sznaucer miniaturowy do adopcji - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków SZNAUCEREK miniaturowy szuka domu - Łódź - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Łódź [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1716461_sznaucer_miniaturowy_szuka_domu_lodz.html]SZNAUCER miniaturowy szuka domu Quote
Recommended Posts