madziamn Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Monisiu mozesz zrobic allegro ale oczywiscie nie wydamy go do pierwszego lepszego domku musi to byc ktos kto zna i kocha sznupy takie jakimi są Misza jest kochany ale nie da się zmienic. Acha i zapewni mu odpowiednią dawke ruchu on bez tego jest naprawde smutny. Ja się dowiem ile jeszcze będzie trwało leczenie bo to tez wazne by go wydac w dobrym stanie. W poniedziałek moze bedzie mniejsze zamieszanie w lecznicy to zapytam. Quote
malawaszka Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 tu się nie zgodzę z Tobą - Misza da się zmienić, tylko musi trafić na stanowczą osobę, która mu nie pozwoli od początku wchodzić na głowę ;) Quote
madziamn Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 moze masz rację ja chcialam żeby poczuł się kochany po tym pobycie w schronie tym bardziej że myślalam ze on rzeczywiscie taki staruszek Quote
malawaszka Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 kiedy zdjęcie szwów? za 10 dni? wtedy już powinien jechać do nowego domku, żeby już na swoim się przyzwyczajał - zrobię mu dziś ogłoszenia - jakby Ci się udało zrobić trochę zdjęć nie z góry :modla: może przywiązać go do drzewa kucając pocykać coś fajnego, żeby chłopak kogoś chwycił zaserducho, albo z Oliwcią jak nie masz nic przeciwko, żeby jej buzinka była na ogłoszeniach z Miszką :razz: Quote
weszka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Miszko musisz znaleźć swojego człowieka i z pewnością to się uda. Quote
madziamn Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Nie mam nic przeciwko tylko że tą parę bardzo cięzko uchwycic razem bo nie mieszczą sie w obiektywie oni cały czas w ruchu. Zrobiłam dzis kilka nie chcę żeby było widac ze przywiazany gdzieś Miszka jest. Quote
madziamn Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Na moje oko domki z samcami odpadają nie wiem jak będzie z suczkami jak się w nim hormony uspokoją mogą byc dzieci i koty. Te zdjecia do tej pory nie były robione do ogłoszen tylko dla Ciotek. Postaram się zrobic cos fajnego a myślę ze i z tych co mam coś mozna wybrac zaraz sprawdzę. Quote
malawaszka Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 madziamn napisał(a): nie chcę żeby było widac ze przywiazany gdzieś Miszka jest. no oszalała :lol: widziałas zdjęcia Tutka? jest na nich przywiązany do drzewa - i źle jest? inaczej nie wyjęłabym nawet aparatu z plecaka :evil_lol: Quote
madziamn Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 :evil_lol:no nawet bym nie pomyslałą ześ Ty go do drzewa przywiazała:evil_lol: ale do Twoich umiejętnosci focenia dużo mi brakuje:shake: to moim zdaniem moze byc Quote
malawaszka Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 to jedno i bokiem Składam zamówienie: 1. zdjecie jesienne :cool3: zrobione z poziomu psa z przodu jak się uśmiecha :loveu: 2. zdjęcie jesienne zbliżenie na pyszczek śliczny - też zrobione z wysokości psa 3. zdjęcie jak biega ale nie z góry tylko też z poziomu psa :loveu: proszę proszę proszę :loveu: Quote
grazyna9915 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 malawaszka napisał(a):to jedno i bokiem Składam zamówienie: 1. zdjecie jesienne :cool3: zrobione z poziomu psa z przodu jak się uśmiecha :loveu: 2. zdjęcie jesienne zbliżenie na pyszczek śliczny - też zrobione z wysokości psa 3. zdjęcie jak biega ale nie z góry tylko też z poziomu psa :loveu: proszę proszę proszę :loveu: Ależ wymagania. :lol: Madziamn uważaj malawaszka nie da Ci spokoju. :evil_lol: Quote
madziamn Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 wszystko da się zrobic tylko z tym 3 bedzie problem bo mi ruchowe fotki nie wychodzą bardzo sie rozmazują łapki i tylko plamy widac ale spróbuje choc obiecac nie mogę. Quote
malawaszka Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 grazyna9915 napisał(a):Ależ wymagania. :lol: Madziamn uważaj malawaszka nie da Ci spokoju. :evil_lol: :diabloti:a pewnie, że nie da :eviltong: trzeba ruszać z szukaniem domku bo nie ma na co czekać - i tak Miszka będzie znowu miał zamieszanie w głowie ze zmiana miejsca, więc im szybciej tym lepiej! Quote
madziamn Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Racja Moniczko w pełni Cię popieram co mi sie uda to zrobię. Zabiorę go na ladniejszy teren do tych fotek byle tylko pogoda dopisała. Jedyne czego nie obiecam to fotki nr3 nie zrobie jej od tyłu a jak będzie za blisko wyjdzie rozmazana:shake:. Quote
malawaszka Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 jak będą trochę rozmazane łapki to nic ;) tylko wiesz- nie po jednym - zrób masę fot!!! będzie z czego wybierać:loveu: Quote
madziamn Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ja mam masę jego fotek ale niektóre się nie nadają nawet tutaj:lol: Quote
malawaszka Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 noo i gdzie ta sesja? :grins: Quote
madziamn Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 a serio nie wiem czy będzie sie cos nadawac ale może choc jedno:roll: one były robione jeszcze w dzien ale pogoda nie dopisała dlatego porobiłam tez w domu. Quote
malawaszka Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 no to dawaj dawaj bo nie ma na co czekać z ogłoszeniami bo to nie będzie tak rachu ciachu i domek od razu jak przy młodym i całkiem zdrowym psiaku - tu jednak musimy trafić na miłośnika sznupalków któremu nie bedzie przeszkadzało że Miszka nie widzi za dobrze :shake: Quote
madziamn Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 jeszcze z dworu: te są dużo lepsze jakosciowo: Quote
malawaszka Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 ja bym mu te baki obcięła - nie podobają mi się jak nie wiem co powiększają mu głowę jeszcze :lol: Quote
malawaszka Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 http://images32.fotosik.pl/379/f02edc68b7c6af48med.jpg haha a tu jaki posąg wielki :crazyeye: :evil_lol: Quote
madziamn Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 no nie miał chłopak chyba humoru dzisiaj bo uśmiechac się nie chciał może dlatego że zginęła mu jego ukochana maczuga i za nic znalezc jej nawet ja nie mogłam mam nadzieję ze sie znajdzie i Miszce humor wróci Quote
Recommended Posts