Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Monisiu mozesz zrobic allegro ale oczywiscie nie wydamy go do pierwszego lepszego domku musi to byc ktos kto zna i kocha sznupy takie jakimi są Misza jest kochany ale nie da się zmienic. Acha i zapewni mu odpowiednią dawke ruchu on bez tego jest naprawde smutny. Ja się dowiem ile jeszcze będzie trwało leczenie bo to tez wazne by go wydac w dobrym stanie. W poniedziałek moze bedzie mniejsze zamieszanie w lecznicy to zapytam.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kiedy zdjęcie szwów? za 10 dni? wtedy już powinien jechać do nowego domku, żeby już na swoim się przyzwyczajał - zrobię mu dziś ogłoszenia - jakby Ci się udało zrobić trochę zdjęć nie z góry :modla: może przywiązać go do drzewa kucając pocykać coś fajnego, żeby chłopak kogoś chwycił zaserducho, albo z Oliwcią jak nie masz nic przeciwko, żeby jej buzinka była na ogłoszeniach z Miszką :razz:

Posted

Nie mam nic przeciwko tylko że tą parę bardzo cięzko uchwycic razem bo nie mieszczą sie w obiektywie oni cały czas w ruchu. Zrobiłam dzis kilka nie chcę żeby było widac ze przywiazany gdzieś Miszka jest.

Posted

Na moje oko domki z samcami odpadają nie wiem jak będzie z suczkami jak się w nim hormony uspokoją mogą byc dzieci i koty. Te zdjecia do tej pory nie były robione do ogłoszen tylko dla Ciotek. Postaram się zrobic cos fajnego a myślę ze i z tych co mam coś mozna wybrac zaraz sprawdzę.

Posted

madziamn napisał(a):
nie chcę żeby było widac ze przywiazany gdzieś Miszka jest.

no oszalała :lol: widziałas zdjęcia Tutka? jest na nich przywiązany do drzewa - i źle jest? inaczej nie wyjęłabym nawet aparatu z plecaka :evil_lol:

Posted

to jedno i bokiem

Składam zamówienie:

1. zdjecie jesienne :cool3: zrobione z poziomu psa z przodu jak się uśmiecha :loveu:
2. zdjęcie jesienne zbliżenie na pyszczek śliczny - też zrobione z wysokości psa
3. zdjęcie jak biega ale nie z góry tylko też z poziomu psa :loveu:

proszę proszę proszę :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
to jedno i bokiem

Składam zamówienie:

1. zdjecie jesienne :cool3: zrobione z poziomu psa z przodu jak się uśmiecha :loveu:
2. zdjęcie jesienne zbliżenie na pyszczek śliczny - też zrobione z wysokości psa
3. zdjęcie jak biega ale nie z góry tylko też z poziomu psa :loveu:

proszę proszę proszę :loveu:

Ależ wymagania. :lol:
Madziamn uważaj malawaszka nie da Ci spokoju. :evil_lol:

Posted

wszystko da się zrobic tylko z tym 3 bedzie problem bo mi ruchowe fotki nie wychodzą bardzo sie rozmazują łapki i tylko plamy widac ale spróbuje choc obiecac nie mogę.

Posted

grazyna9915 napisał(a):
Ależ wymagania. :lol:
Madziamn uważaj malawaszka nie da Ci spokoju. :evil_lol:

:diabloti:a pewnie, że nie da :eviltong:

trzeba ruszać z szukaniem domku bo nie ma na co czekać - i tak Miszka będzie znowu miał zamieszanie w głowie ze zmiana miejsca, więc im szybciej tym lepiej!

Posted

Racja Moniczko w pełni Cię popieram co mi sie uda to zrobię. Zabiorę go na ladniejszy teren do tych fotek byle tylko pogoda dopisała. Jedyne czego nie obiecam to fotki nr3 nie zrobie jej od tyłu a jak będzie za blisko wyjdzie rozmazana:shake:.

Posted

no to dawaj dawaj bo nie ma na co czekać z ogłoszeniami bo to nie będzie tak rachu ciachu i domek od razu jak przy młodym i całkiem zdrowym psiaku - tu jednak musimy trafić na miłośnika sznupalków któremu nie bedzie przeszkadzało że Miszka nie widzi za dobrze :shake:

Posted

no nie miał chłopak chyba humoru dzisiaj bo uśmiechac się nie chciał może dlatego że zginęła mu jego ukochana maczuga i za nic znalezc jej nawet ja nie mogłam mam nadzieję ze sie znajdzie i Miszce humor wróci