madziamn Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 No niestety mam dwie wiadomości jedną dobrą drugą złą którą pisac pierwszą Quote
malawaszka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 jezu następna z zagadkami!!!! pisz! :mdleje: Quote
madziamn Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 no dobrze niech będzie najpierw zła to taka że nie udało sie dziś Miszki obciac bo wetka miała psa z wypadku i była na zabiegu czekałyśmy godzinę w lecznicy ale niestety ona już nie dała rady a ponieważ to jest anioł nie człowiek to już jej nie męczyłam i uzgodniłyśmy ze Miszkę obetniemy w czwartek przed kastracją a przez tą godzinę co robił nasz Miszka??? bawił się z kotem i to dobra wiadomośc Quote
AnkaG Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 No pewnie dawaj obydwie. I tak już siwa jestem. :cool3: Quote
AnkaG Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Ufff ... Fajny ten Misza - przyjacielski. :lol: Quote
madziamn Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 nikt nie straszy tylko czy ktoś umie przerzucic zdjecia z nokii na kompa bo mam tylko na komórce a nie mam nic na karcie zeby wysłac mmsem Quote
malawaszka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Madzia :x:boom: bo ja już prawie tak wyglądałam: :comp26: Miszka kochany chłopak :loveu: Quote
madziamn Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 AnkaG napisał(a):Ufff ... Fajny ten Misza - przyjacielski. :lol: Bardziej od kota bo zabawa skończyła sie tak że Misza go mocniej liznął i kot który notabene siedział u mnie na kolanach poszedł sobie obrazony ale to cały Gluciorek jest on tam jest na swoim i nikt nie bedzie mu rzadził prawdziwy koci arystokrata a piesek z wypadku przezył i rokowania nie sa złe tyle wiem ale on Pański był wiec go ludzie zabrali Quote
madziamn Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 malawaszka napisał(a):Madzia :x:boom: bo ja już prawie tak wyglądałam: :comp26: Miszka kochany chłopak :loveu: Nie denerwuj sie Moniczko przeciez wiesz ze przy mnie Miszce włos z głowy nie spadnie Quote
LeCoyotte Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 madziamn napisał(a):nikt nie straszy tylko czy ktoś umie przerzucic zdjecia z nokii na kompa bo mam tylko na komórce a nie mam nic na karcie zeby wysłac mmsem ten post o złej wiadomości wyglądał groźnie:evil_lol: ale to nic poważnego na szczęscie. Jaką masz nokię? Quote
AnkaG Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 No ale fajnie bo przeszedł test na koty. :lol: Quote
malawaszka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 AnkaG napisał(a):No ale fajnie bo przeszedł test na koty. :lol: właśnie właśnie :klacz: Quote
madziamn Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 no nawet wet sie dziwił ze on tak łatwo zaakceptował Gluciora na moich kolanach, nokia 6120 TEST NA KOTY ZDANY NA 6 Quote
madziamn Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 poszukam pudła od telefonu moze znajdę cos co mi pomoże wgrac te fotki z kotem tam chyba była jakas płyta. idę szukac Quote
LeCoyotte Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 malawaszka napisał(a):potrzebny jest kabel niekoniecznie:eviltong: 6120 ma bluetooth i slot na karty pamięci. Masz w nim jaką kartę? Możesz wtedy skopiować zdjęcia z telefonu na kartę, a z karty na komputer (jak masz czytnik kart). Albo jak masz w kompie bluetooth, to przesłać od razu bezprzewodowo. A jak masz kabel, to przez kabel;) Ale raczej kabla nie masz. Quote
malawaszka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 LeCoyotte napisał(a):niekoniecznie:eviltong: 6120 ma bluetooth i slot na karty pamięci. Masz w nim jaką kartę? Możesz wtedy skopiować zdjęcia z telefonu na kartę, a z karty na komputer (jak masz czytnik kart). Albo jak masz w kompie bluetooth, to przesłać od razu bezprzewodowo. A jak masz kabel, to przez kabel;) Ale raczej kabla nie masz. buuahahah to ja chyba jednak nie nadążam za tym wszystkim :evil_lol: ale obstawiam, że Madzia jest w tym podobna do mnie - czyli kabel :evil_lol: Quote
AnkaG Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 LeCoyotte napisał(a):niekoniecznie:eviltong: 6120 ma bluetooth i slot na karty pamięci. Masz w nim jaką kartę? Możesz wtedy skopiować zdjęcia z telefonu na kartę, a z karty na komputer (jak masz czytnik kart). Albo jak masz w kompie bluetooth, to przesłać od razu bezprzewodowo. A jak masz kabel, to przez kabel;) Ale raczej kabla nie masz. Nic nie rozumiem. Kurna ja już naprawdę stara jestem. :cool1: Quote
madziamn Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 ja chyba za ciemna jestem i zrobic tego nie umiem:shake:. Jutro poprosze TZta ładne te fotki nie są bo Glutek nie lubi lampy i dlatego telefonem robione ale moze będzie cos widac natomiast mam wrażenie ze Miszka bardzo lubi pozowac do zdjec Quote
madziamn Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 weszka napisał(a):Ufff i po strachu ;) jeszcze najgorsze przed nami:eek2: Quote
malawaszka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 ja już zaczynam trzymać :kciuki: i będzie dobrze :loveu: Quote
madziamn Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 musi byc dobrze w zaufane ręce go oddaje Quote
Recommended Posts