Bila Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 malawaszka napisał(a):hahahha ale Pegaz nie miał takiego steru jak Misza :roflt: No przy Miszce pegaz to taka licha kobyłka ze skrzydłami:evil_lol: Quote
Blisss Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Bila napisał(a):No przy Miszce pegaz to taka licha kobyłka ze skrzydłami:evil_lol: o to toto!!!! Licha kobyłka :evil_lol: Quote
Blisss Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 było ostatnio zapsione, ukwiecone to teraz odmianka :cool3: wiem, że tyyyylko pies Was interesuje i to jeden konkretnie ;) ale może ktoś oko ucieszy? fotorelacja z ... oceanarium ;) Quote
malawaszka Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 wow :mdleje: piękne :klacz: Quote
Blisss Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='malawaszka']wow :mdleje: piękne :klacz: mimo że bez sierści i .... brody? ;):diabloti: no to z sierścią jeszcze znalazłam Biedronę wakacyjno-podrózną i trochę czynnika ludzkiego czyli jak zwykle portret mamy :roll: Quote
Blisss Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 i w mazurskim miasteczku gdzie potrafią wykorzystać fundusze unijne powstał taki cudny park wszędzie miejsca, budki dla ptaków nawet pływające po wodzie :loveu::loveu::loveu: - tylko w tym dugim jeziorze, które widać w tle mozna się kąpać i jest tam fantastyczny pomoist, zjeżdżalnia wodna, łódki itd tutaj ptasia ostoja ;) na tych tablicach stojących są opisy ptaków które tam żyją - na prawdę pięknie :loveu: i to już koniec wakacyjnych fotek :p Quote
Maupa4 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='Blisss'] i to już koniec wakacyjnych fotek I szkoda ... Quote
malawaszka Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Blisss napisał(a):mimo że bez sierści i .... brody? ;):diabloti: brodę można domalować :diabloti: super ten park!!!! Quote
Bila Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Bombowe te domki:multi: http://i956.photobucket.com/albums/ae48/biarellaBliss/u2.jpg A Biedrona jak dama-podróżniczka:loveu: http://i956.photobucket.com/albums/ae48/biarellaBliss/t.jpg Quote
Blisss Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='Maupa4']I szkoda ... a jeszcze większa szkoda, że już po wakacjach :placz: [quote name='malawaszka']brodę można domalować :diabloti: super ten park!!!! rybie domalujesz? sadystka :diabloti: [quote name='Bila']Bombowe te domki:multi: http://i956.photobucket.com/albums/ae48/biarellaBliss/u2.jpg A Biedrona jak dama-podróżniczka:loveu: http://i956.photobucket.com/albums/ae48/biarellaBliss/t.jpg Biedrona to się wałkoniła raz na jednej a raz na drugiej - ale i tak najbardziej na świecie chciała jechać z przodu ... na mojej głowie konkretnie :roll: park faktycznie fantastyczny - a domki takie pływające to widziałam pierwszy raz - mam nadzieję, że inni ten pomysł powtórzą bo ptakom sie podobało :lol: Quote
Pipi Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Spośród wszystkich pięknych zdjęć,zdecydowanie na pierwszym miejscu stawiam "portret mamy", coś pięknego Mamo. Quote
AnkaG Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Piękne ogolone chłopaki :) Prosiaczkowy ogonek superowy :) No i ten uśmiech na pycholu Miszki :) Quote
jambi Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Dzień dobry, tu był konkurs taki: a zatem... co wygrałam? co wygrałam? Quote
Blisss Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='Pipi']Spośród wszystkich pięknych zdjęć,zdecydowanie na pierwszym miejscu stawiam "portret mamy", coś pięknego Mamo. fajnie że wpadłaś ;) - pieknych portretów to ja mam mnóstwo - ostatnio byłam zrobiona z pigwy i plasteliny - no mnioooodzio :diabloti: [quote name='AnkaG']Piękne ogolone chłopaki :) Prosiaczkowy ogonek superowy :) No i ten uśmiech na pycholu Miszki :) on jest taki właśnie wesołek - byleby mu rzucać :loveu: [quote name='jambi_']Dzień dobry, tu był konkurs taki: a zatem... co wygrałam? co wygrałam? :multi::multi::multi: brawo w kwestii nagrody - ponieważ malawaszka dała podpowiedź myślę, że chętnie zostanie sponsorem nagrody głównej :diabloti: jestem pewna, że ma co zapakować :siara: i dla przypomnienia czubki w dziele pt ,,oko proroka" :p Quote
weszka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Ale przecudny ten babciny ogród :loveu: Widać, że taki z duszą :loveu: Marzenie mieć taki :roll: Quote
malawaszka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 hahaha oko proroka :lol: Jambi_ to jak? możesz jeszcze wybrać :diabloti: Quote
Blisss Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [quote name='weszka']Ale przecudny ten babciny ogród :loveu: Widać, że taki z duszą :loveu: Marzenie mieć taki :roll: oj tak - tam się wypoczywa mimo, że praktycznie w ... w mieście jest :p [quote name='malawaszka']hahaha oko proroka :lol: Jambi_ to jak? możesz jeszcze wybrać :diabloti: wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć :cool3: Jambi - nagrodę masz fantastyczną z pełnym prawem wyboru! ;) no to tradycyjne nudne pościelówy :loveu: zauważcie, że psy na poduszkach a kot na podłodze :crazyeye: - mówiłam, że spsiała :diabloti: Quote
ockhama Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Blisss napisał(a): piękne ...miłość wielka u Was kwitnie :loveu: Blisss napisał(a): nawet szepcze jej dobranockowe bajki do ucha ;) i vice versa :lol: Blisss napisał(a): Quote
Blisss Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 i filmik http://w282.wrzuta.pl/film/6Q8pCdEQZwl/100_2050 komunikat dla przewrażliwionych - cichy :diabloti: Quote
Blisss Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 ockhama napisał(a):piękne ...miłość wielka u Was kwitnie :loveu: nawet szepcze jej dobranockowe bajki do ucha ;) i vice versa :lol: ona go wylizywała :loveu: i się tak międolili strasznie długo :cool3: tylko Miszka nie chce - warczy na nią i odchodzi ... no ale z drugiej strony patrząc na to co ona wyczynia to chyba mu się nie dziwię :diabloti: Quote
Recommended Posts