Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz co, wzruszające to.. Smutne, ale wzruszające.. Jeden kot leży martwy, drugi próbuje go "obudzić", wygląda dosłownie jakby mu masaż serca robił.. A potem przytula się, kładzie zrezygnowany koło martwego towarzysza :(

Gorsze są kolejne filmiki, które się wyświetlają.. Szybko stamtąd uciekałam..

Posted

Amisek choruje :(
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/122919-Kraków-mix-collie-i-ONka-marzenia-sie-spelniaja-maja-tylko-swoja-kolejnosc-)w-domu[/URL]!!
Wczoraj na wizytę u weta poszło 30 zł, a jeszcze trzeba wykupić leki i arthrolfex. Będzie miał badany mocz i bardzo sika.

Posted

[B]paulinken 85,50 zł[/B] (dziękuję za nadpłatę :Rose:) za ksiązki od Cez
[B]rodzice 10 zł[/B] za spódnice z mojego bazarku
[B]bela51 18 zł[/B] za ciuchy dla dzieci od Cez
Dziękujemy :loveu:

Posted

Dziewczyny ja mam dla Was jeszcze 70 zl z bazarku drugiego. Z opóźnieniem, ale to dlatego, że kompletnie nie mogę się ogarnąc ostatnio - choroby, wyjazd, sprawy osobiste... szkoda gadać.
Dajcie proszę nr konta na PW bo wyczyściłam skrzynkę i przepadło...

Posted

[quote name='matamata']Dziewczyny ja mam dla Was jeszcze 70 zl z bazarku drugiego. Z opóźnieniem, ale to dlatego, że kompletnie nie mogę się ogarnąc ostatnio - choroby, wyjazd, sprawy osobiste... szkoda gadać.
Dajcie proszę nr konta na PW bo wyczyściłam skrzynkę i przepadło...[/QUOTE]
Kochana[B] matamata[/B], spoko nic się nie dzieje. Planuję za część stycznia zapłacić jak mi się pokończą bazary czyli w marcu, także nie spieszy się.
Wysyłam pw i trzymaj się!

Posted

Dawno mnie nie bylo..zagladam ale z pudlami nie moge sie wyrobic , finansowo, czasowo...

zagladnijcie do mojego emeryta Pepe

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STAROŚĆ-nie-Radość*-Młodość-nie-Wieczność***emeryt-PePe***pudel-mini-w-bidulu[/URL]***

[IMG]http://i1100.photobucket.com/albums/g420/bezdomneradom10/do%20adopcji/PUDLE/S6300213.jpg[/IMG]

Posted

Ania znowu zaszalała... nie dość, że sama działa jak może, bez wspomagania to jeszcze Nas wspiera.

[B]Annia&Bonnie 100 zł[/B]

Ania... Ty wiesz co! :kiss_2: i trzymam kciuki za kocurka.

Posted

Nie chciałem zakładać oddzielnego tematu.
Czy jest ktoś kto mógłby dla Kwapcia zrobić wizytę przedadopcyjną w Krakowie?
Sprawa pilna!!
[url]http://www.dogomania.pl/threads/201443-M%C5%82odziutki-kompaktowy-staffik-KWAPIK-szuka-domku?p=16389132#post16389132[/url]

Posted

Dostałam do podziału od niezastąpionego [B]qder :loveu:[/B] pieniążki.
Postanowiłam z całej kwoty przekazać 60 zł dla Waszych psiaków. Pieniążki osobiście przekażę dzisiaj [B]karusiap[/B] (chyba, ze zechce, żebym wpłaciła na konto)

Posted

[B]George Carlin[/B], odpisałam na wątku.
[B]AMIGA[/B], wiem od karusiap, ze już dostała pieniądze osobiście, bardzo dziękujemy :loveu:
[B]paoii[/B] po mazowieckim porozsyłajcie, przecież tam jest od groma wolontariuszy, my mamy do wydania póki co 6 psów. Strasznie mi szkoda tych suniek, ta szara jest prześliczna, ale mam nadzieję, że mazowszczaki się zbiorą i dadzą radę im pomóc.

Posted

Doszły pieniązki od:
[B]zdwrdwd 45 zł[/B] z bazarku z rzeczami od Topi
[B]matamata 70 zł[/B] z bazarku z jej rzeczami prowadzonego przez _Aga_

Bardzo dziękujemy :iloveyou:
Dziewczyny bardzo Was przepraszam, ale fatalnie chodzi mi net, więc jak chcecie potwierdzenia na bazarku to proszę, wklejcie mi linki.

[B]Wiedźma 10 zł[/B] (dziękuję za nadpłatę :loveu:) za książkę od Annie&Bonnie
[B]viola005 7 zł[/B] za apaszki od Perfi
[B]Jo37 14 zł[/B] za książkę od koleżanki Annie&Bonnie

Dziewczyny :Rose:

Posted

Bardzo, bardzo przepraszam za ofka, ale pisze wszędzie, gdzie wchodzą Krakowianki
Bardzo pilnie proszę o pomoc kogoś z Borku Falęckiego. Miałam telefon, że kręci się tam czarny mały płochliwy piesek bardzo przypominający wyglądem "naszą" uciekinierkę, sznaucerkę Kamelię. Podobno kręci się w okolicy ul. Żywieckiej, Jagodowej i jakiejś Kempnej (nie doslyszalam dobrze nazwy tej ostatniej ulicy, choć pani mi dwa razy powtarzała) Trochę mam wątpliwosci, bo podobno ten piesek ma na szyji zielona obrożę taką, jaka ma na zdjęciach na plakacie. A ona przecież się rozebrała z obroży i z szelek :-(

Posted

Pani Olu, prosze się nie wygłupiać, z takimi rzeczami trzeba wszędzie się ogłaszać, to oczywiste. Mam nadzieję, że Kamielia się znajdzie.

Doszły kolejne wpłaty, bardzo się ciesze, bo w sob zapłacę za hotel część stycznia :multi:.

[B]brunka 10,50 zł[/B] (dziękuję za zaokraglenie :Rose: za trampki od Perfi
[B]Negrita8 25 zł[/B] za chustę od Cez
[B]Enigma79 110 zł[/B] (dziękuję za zaokrąglenie :Rose:) za książki od koleżanki Annie&Bonnie
[B]brzośka 16 zł[/B] za książkę od Cez

Bardzo dziękujemy :cunao:

Posted

[quote name='odmiśki']dziewczyny a co stało się z Warsą z krakowskiego schronu, pod jej imieniem jest zdjęcie chyba innego psa, ona wyglądała inaczej...[/QUOTE]
Nie mam pojęcia kto to jest Warsa niestety, więc nie pomogę. Może napisz tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/32052-Wątek-Krakowskich-Zwierzaków/page547[/URL]

[B]45,50 zł od dominikabankert[/B] za spódnice ode mnie i chuste od Cez
[B]5 zł od ancyk1[/B] za płytę od moany
[B]40 zł Kana[/B] za bazarek płytowy
[B]80 zał Jagienka[/B] za rzeczy od moana, _Aga_ i Cez

Dziękujemy :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Bylam dzisiaj na wizycie przedadopcyjnej dla mojej szczeniaczki. Niestety w domu są małe dzieci, a Dorcia ze strachu strasznie szczekała i mlodsza dziewczynka sie jej za bardzo przestraszyła.
Państwo mieli do niedawna suczkę onkowata, ale miala bardzo chore serduszko i odeszla miesiąc temu. Teraz bardzo chcą pieska, a dokladniej mówiąć suczkę, średnią. Ale taką, ktora nie boi się ludzi, a zwłaszcza dzieci. Dom bardzo dobry, na Bialym Prądniku, jest ogrodek - szkoda, zeby taki domek się zmarnował.
Ktoś coś może zaproponować?