Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kuruję, kuruję.. Wiadomo, jak się przechodzi ospę w "starszym" ;) wieku... Mąż wysypany strasznie i tak samo strasznie się czuje.. No i najgorsze, że 8-miesięczna Polka też ma duuuużo krostek :( A taką miałam nadzieję, że lekko przejdzie, bo jeszcze karmię ją piersią.. Ech..
A wszystko zaczęło się od Piotrusia ;) Zaraził się oczywiście w przedszkolu..

Posted

Jagienka przepraszam mialysmy sie zdzwonic ale przed swietami nie dosc ze za******* to jeszcze pojawily nam sie problemy.... wysle kase na konto, a jak bedziesz w poblizu to po prostu wrzuc mi plyte do skrzynki :) nie pali sie... a rzeczy przekaze jak porobie porzadki znowu sie pewnie uzbiera.

Aga wspolczuje przede wszystkim mezowi, ja przechodzilam ospe w sierpniu... na wakacjach nad morzem :roll: w starszym wieku to jest masakra

Posted

Perfi napisał(a):
Aga wspolczuje przede wszystkim mezowi, ja przechodzilam ospe w sierpniu... na wakacjach nad morzem :roll: w starszym wieku to jest masakra

To ja współczuję Tobie.. Na wakacjach i do tego w sierpniu... Ech..

Posted

[quote name='Perfi']Jagienka przepraszam mialysmy sie zdzwonic ale przed swietami nie dosc ze za******* to jeszcze pojawily nam sie problemy.... wysle kase na konto, a jak bedziesz w poblizu to po prostu wrzuc mi plyte do skrzynki :) nie pali sie... a rzeczy przekaze jak porobie porzadki znowu sie pewnie uzbiera.

Oki jak dla mnie plan bomba, tylko wyślij mi Ola proszę na pw adres dokładny.

[quote name='_Aga_']http://www.dogomania.pl/threads/199701-KURTKI-PŁASZCZE-na-KwP-do-21.01.2011-g.21.00?p=16062647#post16062647

Udało mi się w końcu sklecić bazarek z rzeczami od matamata ;)
_Aga_ :iloveyou:

Posted

7 zł od Jagienka za rzeczy od Cez

Jutro posprawdzam wszystkie wpłaty i potwierdze na odpowiednich wątkach i tutaj oraz uzupełnie rozliczenie, powolutku ciułamy i spłacamy grudzień... ech.

Posted

[quote name='karusiap']Mała,,,sunia ktora walke o nowe zycie rozpoczela na stole operacyjnym
http://www.dogomania.pl/threads/1998...2#post16076432
Słońce nie włazi link... Sunia była bardzo przestraszona jak przyjechała do hotelu, a tu jeszcze na wstępie musiała zostac pokrojona :placz:
Mam ją: http://www.dogomania.pl/threads/199855-Ogromnie-skrzywdzona-a-tak-kochajaca-ludzi....bita-glodna...wciaz-ufa?p=16076432#post16076432

Posted

http://picasaweb.google.com/fairytale688/Schroniskowce# trochę zdjęć krakowskich psiaków, jeśli któryś poza Napoleonem i fidlem ma wątek to powrzucajcie proszę, aj jeszcze niezorientowana jestem.

a ja w trochę innej sprawie- wiecie może jak wygląda u nas w schronisku adopcja kotów ? coś trzeba wcześniej załatwiać, przyjeżdżać ? wujek chciał wziąć jakiegoś, a jak przyjechał do schroniska nikogo na recepcji nie zastał. może była przerwa 'jedzeniowa', nie wiem, w każdym razie wolę się zorientowac zanim mu każę przyjechać po raz drugi ^^

Posted

jeśli dobrze się orientuję to nie ma, bo widzę jak ludzie przychodzą po kota i po godzince wychodzą z kotem :) na dyżurce można czasem kogoś nie zastać bo może coś dyżurna załatwiać, trzeba po prostu poczekać chwilę to napewno ktoś podejdzie, potem ktoś oprowadzi po magazynach z kotami i można wybrać sobie kotka, potem wizyta u weta schroniskowego podpisanie umowy i tyle, oczywiście jeśli nie ma przeciwwskazań.

Posted

Sory za offka, ale potrzebujemy pomocy w poszukiwaniach zaginionej 10 stycznia na Os. Teatralym małej czarnej suni w typie sznaucera miniaturowego. Jej wątek http://www.dogomania.pl/threads/198162-SOS!-Dwie-sznaucerki-%C5%9Brednie-dwa-przera%C5%BCone-serca-KRAK%C3%93W-Kamelia-ZAGIN%C4%98%C5%81A!!!!-SOS!/page10
I jeszcze jedno pytanie - czy ktoś mieszka może w okolicy starej pętli w Bronowicach, ul. Rydla i Młynkówki? Mialam wczoraj stamtąd tel. Jest to raczej niemożliwe, żeby mala aż tam się znalazla, w dodatku widziano ją na smyczy, ale może moglby ktoś kto tam blisko mieszka porozwieszać kilka plakatów, pliiiiiis

Posted

Avaloth napisał(a):

około ile jest teraz psów w schronisku ? bo ludzie pytają a ja nie mam pojęcia xd

Odpowiem ci na wątku krk zwierzaków :) i tam się przeniesiemy z takimi tematami, sorki za offa

Posted

20 zł od Jagienka za rzeczy od Cez
30 zł od Topi za rzeczy od Perfi
20 zł od as_ko za cygaro od Cez
50 zł od zytty za kuferek od Cez (zytta, zrobiła ogromną nadpłatę, bardzo dziękujemy :loveu:)
22 zł ludwa za rzeczy od Cez (dziękuję za nadpłatę :loveu:)
31 zł od alina71 za kalendarz ode mnie, bluzki od moresik i Perfi i płytę Zorro już nie pamiętam od kogo :oops:

Bardzo dziękujemy :loveu: