Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i jeszcze 26 zl gameta z bazarku Brucio oraz dostalysmy 140 zl od naszej niezastapionej p.Magdy na nasze psiaki:loveu::loveu::loveu::loveu:

Pani Magda odstepuje nam tez czesc Canivitonu swoich pociech,zeby Drwal i Apollo mieli silne nozki i stawy:loveu::loveu:

a no i Apollo dzieki Kintuszkowi ma pieniazki na zaplate marca,,,,pozostala czworka niet:p

Posted

dziołszki ten Caniviton, to jakiś środek na stawy?? Pytam, bo Brutkowi trzeba coś na stawy sprawić, i niewiem czego szukać.... I czy to jest dobry środek???

Posted

Canivition jest dość drogi ale bardzo dobry i wydajny więc i tak wychodzi nieźle w porównaniu z innymi specyfikami. W internetowych sklepach tak jak pisała karusiap można kupić za 120 zł, a czasem nawet taniej się uda.
Gdyby potrzebny był środek p.bólowy i p.zapalny (w ostrzejszych stanach) to polecam Scanodyl - jest równie dobry jak Rimadyl a sporo tańszy.

Posted

jak to sie mogło stać , że ja do tej pory nie wiedziałam ciotki że macie odrębny wątek dla swoich psiaków :crazyeye::crazyeye: a ponoc jesteśmy jedna rodzina :shake::shake: paskudne ciotki :eviltong::eviltong:

Posted

marysia55 napisał(a):
jak to sie mogło stać , że ja do tej pory nie wiedziałam ciotki że macie odrębny wątek dla swoich psiaków :crazyeye::crazyeye: a ponoc jesteśmy jedna rodzina :shake::shake: paskudne ciotki :eviltong::eviltong:

Najwazniejsze marysiu, że już wiesz... wiesz lepiej późno niż... ;)

Posted

u lekarzy zostalo 60 zl, szczepienie na wscieklizne Lolki, Odrobaczenie Tolka, i przeglad ogolny ich oraz zabezpieczenie obojga przeciw kleszczom,bo Lolce wyjelam dzis juz jednego:roll:

Trzeba jeszcze zabepieczyc pozostaja trojce:)