Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matinestka napisał(a):
prześliczna BELLA dalej czeka...... jak to możliwe????:(
:bluepaw:

Może do schroniska przychodzą sami nieśmiali ludzie... A może na zdjęciach Jawa wygląda na groźniejszą, niż jest i ludzie się po prostu boją i na wszelki wypadek wolą :scared:

Trudno zgadnąć...:hmmmm:

Posted

Ciotka Monika w przypływie weny twórczej napisala taki tekst do ogłoszeń.
Ciotki, piszcie co pozmieniać itp. jak wszystko będzie dograne to ją znowu ogłosimy.

„Posyłam Ci bezdomne moje serce
Co chcesz z nim zrób.
Na swoje zamień to bezdomne serce
Lub zatrać, zgub.
Wdzięczne Ci będzie to bezdomne serce
Nawet za niewielki trud….”

JAWA ma nadzieję, że dzięki tym słowom, tak prawdziwym i szczerym, wreszcie znajdzie swojego człowieka. Kogoś, kto przyjmie jej małe, ale jakże mocno bijące serduszko, i ofiaruje w zamian choć cząstkę swojego… Jest pełna nadziei a radość życia nie zdążyła jeszcze jej opuścić – dlatego nie pozwólmy aby do tego doszło….
Inne psy nie miały tyle szczęścia, wołają:

„Zostawcie Wy mnie w spokoju-
Nie płaczę, nie płaczę przecież!
Dobrze mi w kącie boksu.
Czego Wy jeszcze chcecie?”

Pomóż i spraw, aby choć jedno istnienie nie doświadczyło tego okropnego uczucia samotności i braku chęci do życia…

JAWA jest 2-3 letnią, zdrową, wysterylizowaną sunią amstaffa, rudą z białymi znaczeniami. Niestety nie znamy jej historii, dotychczasowego życia, dlatego szukamy osoby stabilnej psychicznie i odpowiedzialnej. Z uwagi na bezpieczeństwo i nieznany stosunek do zwierząt - poszukujemy domu bez innych czworonogów.

Posted

doddy napisał(a):
Ciotka Monika w przypływie weny twórczej napisala taki tekst do ogłoszeń.
Ciotki, piszcie co pozmieniać itp. jak wszystko będzie dograne to ją znowu ogłosimy.

Jak dla mnie, to w porządku :p tylko koniecznie trzeba podać namiary na schronisko.

Hop Jawa! :razz: