Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jawa nadal jest w schronisku :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Właśnie przeglądam sunie do adopcji i uwierzcie, jestem w ogromnym szoku że Jawa jeszcze nie ma domu.

Szkoda, że z psami się sunia nie dogaduje. To pewne, że się nie dogaduje, czy piszecie na wyrost w ogłoszeniach?

Posted

doddy napisał(a):
Jawa nadal jest w schronisku :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Właśnie przeglądam sunie do adopcji i uwierzcie, jestem w ogromnym szoku że Jawa jeszcze nie ma domu.

Szkoda, że z psami się sunia nie dogaduje. To pewne, że się nie dogaduje, czy piszecie na wyrost w ogłoszeniach?

Kasia...gdyby sunia już poszła do domku to zdjełabym ją z 1 strony watku...:-(
a ona koczuje...i to długo...a taka fajna z niej babka:placz:

Posted

[quote name='doddy']Ewatr, czy ona ma jakieś duże wady, że nikt jej nie chce? Czy po prostu ma pecha?

Jasne ze pecha :placz: toz to przytulak uwielbiajacy ludzi i meżczyzn ;) / pisze to oddzielnie bo nie wszytskie psy ze schroniska lubia panów a ona uwielbia i to z wzajemnoscia / ...
jedyny problem to bywa z innymi psami , nie wszytskimi ale ma swoje animozje tak ze lepiej zeby w domu byla jedynaczka ...

Jest wysterylizowana , zdrowa , pogodna i sliczna - nie wiem czego mozna chciec wiecej ?

quote=doddy;12040268]

No takie mamy informacje od pracowników schroniska czyli musiała dac juz wyraz swojej niecheci w stosunku do innych psów ;)

Posted

doddy napisał(a):
W jakim wieku jest Jawa?
Wysłałam ją rodzinie, która napisała do mnie o Torcię.

No mysle ze cos koło 3 lat :hmmmm:

Dziękujemy Doddy :Rose:

Posted

doddy napisał(a):
Niestety pani się nie odezwała w ogóle.
Powiedzcie mi, czy chcecie aby zabrać Jawę do fundacji jak będzie u nas miejsce wolne?

Doddy myśle ze nie ma takiej koniecznosci , ale serdecznie dziękujemy za propozycje :loveu:.Jawa ma sie tu całkiem dobrze i juz do nas przywykła a szczególnie upodobała sobie kilku panów ;) i najchetniej by za nimi łaziła luzem po schronisku - ona jest naprawde przeagentka :evil_lol::eviltong:

Baaaaaardzo dziekuje za taki ogrom ogłoszen dla Jawci :Rose:

Z tego co wiem dziewczyny maja jej nowe zdjecia ze spaceru
tak ze jak tylko dadza rade to wstawia nasza gwiazde :loveu:

Posted

ewatr napisał(a):
Jawa ma sie tu całkiem dobrze i juz do nas przywykła a szczególnie upodobała sobie kilku panów ;) i najchetniej by za nimi łaziła luzem po schronisku - ona jest naprawde przeagentka :evil_lol::eviltong:

No i wcale się jej nie dziwię, bo Kundelkowych panów schroniskowych nie trudno polubić ;)

ewatr napisał(a):

Z tego co wiem dziewczyny maja jej nowe zdjecia ze spaceru
tak ze jak tylko dadza rade to wstawia nasza gwiazde :loveu:

W takim razie czekamy na zdjęcia :cool1: