doddy Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Bardzo się cieszę, że wreszcie i ona znalazła dom. Życzymy nowym właścicielom wszystkiego naj! Quote
gosiulaa Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Wow no nie wierzę :lol: :multi::multi::multi::multi::multi: superrrr!!!! Jawciu wszystkiego NAJlepszego!!!!!!!........ ale fajnie :loveu::loveu::loveu: Quote
matinestka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 piękna BELLULA tak właśnie opuszczała swoich schroniskowych Przyjaciół przy boku nowej Rodziny : Jawka dobrze sie aklimatyzuje w nowym Domu , wszyscy są nią zachwyceni :) zresztą wcale się im nie dziwię że skradła także i ich serca:) bo to Bella potrafiła perfekcyjnie:) łądnie wykonuje podstawowe komendy i się słucha:) mam obiecane zdjęcia Najpiękniejszej .... także na pewno się z Wami podzielę tym szczęściem , jeśli tyko wyląduję ono na mojej skrzynce:) BELLA BąDź SZCZęśLIWA!!!! :bluepaw: Quote
agaga21 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 to ja czekam na zdjęcia z nowego domu. jawciu, bądź szczęśliwa! Quote
ewatr Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 http://img17.imageshack.us/img17/3466/jawadom.jpg Bella z piłeczką ale czad !!!!:multi::loveu: Quote
Kaya93 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 O :-o aż mnie zatkało z wrażenia! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Super! :calus: Śliczna bądz szczęśliwa! :hand: Quote
Chikinchan Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Super Bella! :multi: Jaka zadowolona z tą piłeczką :p Wszystkiego naj malutka! :cunao::cunao::cunao: Quote
andzia69 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='ewatr']Po cichu napisze........ Jawa znalazła dom !!!!! reszta relacji od naocznego swiadka ktory na dokładke ma zdjecia z tego wydarzenia :p o matko:multi::multi::multi: nareszcie się suńcia doczekała!:loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ja dopiero teraz nadrobiłam wszystko:oops: Tak się cieszę, że w końcu jej się udało :multi::multi::multi: powodzenia śliczna :buzi: Quote
Recommended Posts