Kamila_s Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 jak tam Latek w nowym domku??? jak jego rana?? sa jakies wiesci???:roll: Quote
Ziutka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Kamila_s napisał(a):jak tam Latek w nowym domku??? jak jego rana?? sa jakies wiesci???:roll: Kamilko....patrz stronę wcześniej ;) Quote
Kamila_s Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Ziutka napisał(a):Kamilko....patrz stronę wcześniej ;) slepotko kochana...widzialam juz zdjecie Latka..nawet zostawilam komentarz:evil_lol:;) nie wiem tylko co znim dalej??co z jego rana???i tak pytam o jakies nowe wiesci bo chlonna jestem na takie szczesliwe historie:eviltong:;) Quote
Ziutka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Kamila_s napisał(a): nie wiem tylko co znim dalej??co z jego rana???i tak pytam o jakies nowe wiesci bo chlonna jestem na takie szczesliwe historie:eviltong:;) To w trzecim moim poście od dołu, na poprzedniej stronie jest napisane co i jak, że jutro się dowiem wszystkiego :eviltong:, bo dziewczyny już pytały. Quote
Kamila_s Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ok.. w takim razie czekam do jutra...;);) Quote
Ziutka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Kamila_s napisał(a):ok.. w takim razie czekam do jutra...;);) Jak tylko będę po rozmowie z Agą to od razu wam tu piszę :loveu: i o fotki będę molestować ale Aga ma ograniczony dostęp do netu i ehh :placz: ale damy sobie jakoś radę, może ciocia Diuna odwiedzi Atomka :cool3: Quote
Kamila_s Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 tak,tak pisz odrazu.....:loveu::loveu:jak tylko sie czegos dowiesz to przelej to tutaj..wszytsko dokladnie ze szczegolami...:loveu::loveu: Kochany Latek na tej kanapie z takimi cudownymi lapkami....:loveu: Quote
diuna_wro Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Ziutka napisał(a): może ciocia Diuna odwiedzi Atomka :cool3: Kochane cioteczki wydające Łatka - dajcie znać czy życzycie sobie żebym tam pojechała, nie chciałabym się wpraszać gdy wszystko jest pod kontrolą. Quote
asiamm Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 diuna_wro napisał(a):Kochane cioteczki wydające Łatka - dajcie znać czy życzycie sobie żebym tam pojechała, nie chciałabym się wpraszać gdy wszystko jest pod kontrolą. Ziutka już pisała że to dobry pomysł. Ja też jestem za :) Quote
diuna_wro Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 OK, postaram się jutro wieczorem, zadzwonię najpierw do Pani Agnieszki, czy przede wszystkim Jej pasuje. Są jakieś wieści? Quote
Ziutka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='diuna_wro'] Są jakieś wieści? Tak :lol: właśnie dostałam maila : Hej, Atom ma sie bardzo dobrze, rozbrykal sie troche i poczul pewniej. Nie chce tylko za duzo jesc i wyje jak idziemy do pracy, za to po ranie nie ma juz sladu :) Quote
Ziutka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='sati']wow super wiesci:multi::multi: To jeszcze macie foteczkę słodziaka :loveu: Quote
asiamm Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='Ziutka']... za to po ranie nie ma juz sladu :) aż się wierzyć nie chce! przyjemnie się na takiego leżucha patrzy :) Quote
Kamila_s Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Latek jest po prostu przepiekny!!!!!!!!:loveu: i jak widac..straszny spioch:lol::loveu: Quote
Ziutka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Kamila_s napisał(a):Latek jest po prostu przepiekny!!!!!!!!:loveu: Prawda ??? :loveu: Kamila_s napisał(a):i jak widac..straszny spioch:lol::loveu: Pewnie odsypią tą tułaczkę :roll: Quote
Kamila_s Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ziutka mi to samo przyszlo do glowy jak go zobaczylam tak spiacego... mysle,ze jego cialo odreagowuje na stres i zmeczenie,dlatego przypuszczam tak czesto spi;) ze wzruszeniem patrze na te zdjecie i dziekuje Bogu,ze Latek mial to szczescie i znalazl wspanialych ludzi i wspanialy dom.... Quote
Ziutka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Kamila_s napisał(a):dziekuje Bogu,ze Latek mial to szczescie i znalazl wspanialych ludzi i wspanialy dom.... Dzięki Tobie :loveu: znalazł ten dom :lol: Quote
Kamila_s Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ziutka napisał(a):Dzięki Tobie :loveu: znalazł ten dom :lol: :oops::oops: Ziutka znalazl dom,gydz zostal dostrzezony przez Agnieszke..ja tylko zrobilam mu ogloszenie;):eviltong: zreszta najwazniejsze Ziutka ,ze jest bezpieczny i w koncu ma swoj dom...:loveu::loveu: Quote
Ziutka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Kamila_s napisał(a)::oops::oops: Ziutka znalazl dom,gydz zostal dostrzezony przez Agnieszke..ja tylko zrobilam mu ogloszenie;):eviltong: Już nie bądź taka skromna :eviltong: gdyby nie " TO " ogłoszenie to nadal by się tułał :shake: a tak to - zresztą co tu pisać, widać jak ma dobrze :loveu: Quote
Kamila_s Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ziutka napisał(a):Już nie bądź taka skromna :eviltong: gdyby nie " TO " ogłoszenie to nadal by się tułał :shake: a tak to - zresztą co tu pisać, widać jak ma dobrze :loveu: :eviltong::eviltong:wlasnie wlasnie.....najwazniejesze,ze Latek ma sie dobrze:eviltong: Quote
diuna_wro Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='Ziutka']To jeszcze macie foteczkę słodziaka :loveu: Łaciaty słodziaczek, nawet jajka ma w łatki, heh:p Quote
diuna_wro Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Wczoraj nie udało mi się wyrwać ze spotkania rodzinnego. Quote
Ziutka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 diuna_wro napisał(a):Łaciaty słodziaczek, nawet jajka ma w łatki, heh:p No patrzcie....nawet to dojrzała :evil_lol: :eviltong: Quote
Recommended Posts