Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ziutka napisał(a):
Kamilko....patrz stronę wcześniej ;)

slepotko kochana...widzialam juz zdjecie Latka..nawet zostawilam komentarz:evil_lol:;)
nie wiem tylko co znim dalej??co z jego rana???i tak pytam o jakies nowe wiesci bo chlonna jestem na takie szczesliwe historie:eviltong:;)

Posted

Kamila_s napisał(a):

nie wiem tylko co znim dalej??co z jego rana???i tak pytam o jakies nowe wiesci bo chlonna jestem na takie szczesliwe historie:eviltong:;)

To w trzecim moim poście od dołu, na poprzedniej stronie jest napisane co i jak, że jutro się dowiem wszystkiego :eviltong:, bo dziewczyny już pytały.

Posted

Kamila_s napisał(a):
ok.. w takim razie czekam do jutra...;);)

Jak tylko będę po rozmowie z Agą to od razu wam tu piszę :loveu: i o fotki będę molestować ale Aga ma ograniczony dostęp do netu i ehh :placz: ale damy sobie jakoś radę, może ciocia Diuna odwiedzi Atomka :cool3:

Posted

tak,tak pisz odrazu.....:loveu::loveu:jak tylko sie czegos dowiesz to przelej to tutaj..wszytsko dokladnie ze szczegolami...:loveu::loveu:
Kochany Latek na tej kanapie z takimi cudownymi lapkami....:loveu:

Posted

Ziutka napisał(a):
może ciocia Diuna odwiedzi Atomka :cool3:

Kochane cioteczki wydające Łatka - dajcie znać czy życzycie sobie żebym tam pojechała, nie chciałabym się wpraszać gdy wszystko jest pod kontrolą.

Posted

diuna_wro napisał(a):
Kochane cioteczki wydające Łatka - dajcie znać czy życzycie sobie żebym tam pojechała, nie chciałabym się wpraszać gdy wszystko jest pod kontrolą.

Ziutka już pisała że to dobry pomysł. Ja też jestem za :)

Posted

[quote name='diuna_wro']

Są jakieś wieści?
Tak :lol: właśnie dostałam maila :
Hej, Atom ma sie bardzo dobrze, rozbrykal sie troche i poczul pewniej.
Nie chce tylko za duzo jesc i wyje jak idziemy do pracy, za to po
ranie nie ma juz sladu :)

Posted

Kamila_s napisał(a):
Latek jest po prostu przepiekny!!!!!!!!:loveu:

Prawda ??? :loveu:
Kamila_s napisał(a):
i jak widac..straszny spioch:lol::loveu:

Pewnie odsypią tą tułaczkę :roll:

Posted

Ziutka mi to samo przyszlo do glowy jak go zobaczylam tak spiacego...
mysle,ze jego cialo odreagowuje na stres i zmeczenie,dlatego przypuszczam tak czesto spi;)
ze wzruszeniem patrze na te zdjecie i dziekuje Bogu,ze Latek mial to szczescie i znalazl wspanialych ludzi i wspanialy dom....

Posted

Kamila_s napisał(a):
dziekuje Bogu,ze Latek mial to szczescie i znalazl wspanialych ludzi i wspanialy dom....

Dzięki Tobie :loveu: znalazł ten dom :lol:

Posted

Ziutka napisał(a):
Dzięki Tobie :loveu: znalazł ten dom :lol:

:oops::oops:
Ziutka znalazl dom,gydz zostal dostrzezony przez Agnieszke..ja tylko zrobilam mu ogloszenie;):eviltong:
zreszta najwazniejsze Ziutka ,ze jest bezpieczny i w koncu ma swoj dom...:loveu::loveu:

Posted

Kamila_s napisał(a):
:oops::oops:
Ziutka znalazl dom,gydz zostal dostrzezony przez Agnieszke..ja tylko zrobilam mu ogloszenie;):eviltong:

Już nie bądź taka skromna :eviltong: gdyby nie " TO " ogłoszenie to nadal by się tułał :shake: a tak to - zresztą co tu pisać, widać jak ma dobrze :loveu:

Posted

Ziutka napisał(a):
Już nie bądź taka skromna :eviltong: gdyby nie " TO " ogłoszenie to nadal by się tułał :shake: a tak to - zresztą co tu pisać, widać jak ma dobrze :loveu:

:eviltong::eviltong:wlasnie wlasnie.....najwazniejesze,ze Latek ma sie dobrze:eviltong: