GameBoy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Michas mial poczatki nosowki wiec dostal surowice trzeba go sciaganc i zrobic badanie krwi to razem 120 zl pozniej czeka nas leczenie Quote
GameBoy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 zaraz Ci podam numer dzieki uzgodnlam wszystko z Edi, w ciagu dnia odbierze malucha i podrzuci do mnie pod dom koszty podrozy sa orientacyjne, jutro jak dostane psa dowiem sie ile kasy na podroz Quote
Selenga Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 ja mogę podnosić wątek koło północy :) postaram się wygrzebać coś na bazarek Quote
AMIGA Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 GameBoy napisał(a):Amiga, jak wroce do domu, zadzwonie do Edi i wtedy bedzie wiadomo co i jak na dogo praktycznie zadnego odzewu w kwestii finansow a ja sama nie podolam :shake: Kuurcze, sorki, ale jestem w okropnym dołku finansowym akurat:shake: Quote
GameBoy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 ciotki dziekuje za zainteresowanie podrzuccie watek innym, moze ktos jeszcze pomoze Michasiowi Quote
GameBoy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 M&T napisał(a):wpłacone ;) dziekuje bardzo :loveu: Quote
Pianka Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Dziękujemy wszystkim za pomoc:loveu: Ja przelałam 200 zł, to pieniążki które zostały mi po Mabelce. Jeśli możecie to zróbcie bazarki, każda pomoc się liczy i jest niezwykle ważna:loveu: Gameboy będzie wpisywać co jakiś czas wpłaty i wypłaty, a ja wszystko będę dawać na 1 stronę wątku, żeby wszystko było jasne;) Trzymamy kciuki za jutrzejszy transport. Quote
agamika Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 ciotki, ale ten transporter potrzebny ? pamiętajcie ze on jest w Krakowie Quote
dzikus Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Poszukam czegoś w domu na bazarek... moze coś się znajdzie :roll: Quote
GameBoy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 transporterek juz niepotrzebny, z transportem juz wszystko ustalone bede musiala kupic dla malucha lozko jakies, zeby dac do DT, bo to ktre mam po pierwsze, jest porwane poo drugie jezeli ma wirusowki to bedze i tak do wyrzucenia, wiec niestety nastepny wydatek nie wiem co bedzie z karma, zobaczymy jak sie bedzie wyproznial i co powie wet generalnie juz wszystko gotowe na jego przyjazd Quote
Folen Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Jestem na wątku... odnośnie allegra, to mogę spróbować zrobić cegiełkowe, nigdy jeszcze nie robiłam, ale zawsze musi być ten pierwszy raz, jeśli potrzeba to coś wymyślę. Ogłoszenia jak będą potrzebne, to też piszcie - ja obecnie jestem przykuta do łóżka, więc znajdę na to czas. Nie wiem jak jeszcze mogę pomóc... Quote
GameBoy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 ciotka sprobuj z tym allegro, rozlczymy sie z Toba :p Quote
majqa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Folenuś, gdybyś miała problem z cegiełkami to pisz do Isadora7, podpowie jak to rozwiązać po całości, a jeśli nie...to daj mi cynk na PW podeślę Ci link do cegiełek w wykonaniu Isadory. Quote
GameBoy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 ciotka trzymam kciuki za Twoje dzielo:cool3: Quote
majqa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Dla suni z Tarnowa zrobiła boską aukcję. Ja jestem spokojna o tego Zawodnika!!! :razz: :loveu: :razz: Quote
GameBoy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 ciotka Folen czekamy na aukcje :cool3: Quote
Folen Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Jutro będzie gotowe, wybaczcie, że nie dziś, ale już nie dam rady :shake: A kciuki i support się przydadzą w tym debiucie :) Quote
GameBoy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 kciuki beda support ciotka majqa zaproponowala :eviltong: Quote
majqa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Folenko oczywiście kciuki 3mane!!! Wiem, że staniesz na wysokości zadania!!! :loveu: Quote
GameBoy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 malutek prosze nie wywijaj zadnych numerow bo ciotki postawione w stan gotowosci czekaja na Ciebie :multi: Quote
Recommended Posts