Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaraz Ci podam numer dzieki

uzgodnlam wszystko z Edi, w ciagu dnia odbierze malucha i podrzuci do mnie pod dom

koszty podrozy sa orientacyjne, jutro jak dostane psa dowiem sie ile kasy na podroz

Posted

GameBoy napisał(a):
Amiga, jak wroce do domu, zadzwonie do Edi i wtedy bedzie wiadomo co i jak
na dogo praktycznie zadnego odzewu w kwestii finansow a ja sama nie podolam :shake:

Kuurcze, sorki, ale jestem w okropnym dołku finansowym akurat:shake:

Posted

Dziękujemy wszystkim za pomoc:loveu:

Ja przelałam 200 zł, to pieniążki które zostały mi po Mabelce.

Jeśli możecie to zróbcie bazarki, każda pomoc się liczy i jest niezwykle ważna:loveu:

Gameboy będzie wpisywać co jakiś czas wpłaty i wypłaty, a ja wszystko będę dawać na 1 stronę wątku, żeby wszystko było jasne;)

Trzymamy kciuki za jutrzejszy transport.

Posted

transporterek juz niepotrzebny, z transportem juz wszystko ustalone

bede musiala kupic dla malucha lozko jakies, zeby dac do DT, bo to ktre mam po pierwsze, jest porwane poo drugie jezeli ma wirusowki to bedze i tak do wyrzucenia, wiec niestety nastepny wydatek

nie wiem co bedzie z karma, zobaczymy jak sie bedzie wyproznial i co powie wet
generalnie juz wszystko gotowe na jego przyjazd

Posted

Jestem na wątku...
odnośnie allegra, to mogę spróbować zrobić cegiełkowe, nigdy jeszcze nie robiłam, ale zawsze musi być ten pierwszy raz, jeśli potrzeba to coś wymyślę.
Ogłoszenia jak będą potrzebne, to też piszcie - ja obecnie jestem przykuta do łóżka, więc znajdę na to czas.
Nie wiem jak jeszcze mogę pomóc...

Posted

Folenuś, gdybyś miała problem z cegiełkami to pisz do Isadora7, podpowie jak to rozwiązać po całości, a jeśli nie...to daj mi cynk na PW podeślę Ci link do cegiełek w wykonaniu Isadory.