dzikus Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 kciuki za Michasia zaciśnięte do białości kostek :kciuki: cegiełki zakupione, przepraszam ale w tej chwili na tyle tylko mnie stac :oops: Quote
Folen Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Dodałam wyróżnienie aukcji Michasia - 12zł... Jak maluch się dziś czuje? Quote
majqa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 dzikus napisał(a):(...) cegiełki zakupione, przepraszam ale w tej chwili na tyle tylko mnie stac :oops: Nigdy ale to przenigdy nie wolno Ci przepraszać za coś takiego! :loveu: Każdy pomaga na tyle na ile jest w stanie. Złotówka do złotówki i zbiera się suma, a wspomniana choćby i złotówka dla każdego z nas miewa inną wartość. Quote
GameBoy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Mchas jest juz po wizycie. Co do tego jak sie czuje, ciezko powiedziec cokolwiek poza tym, ze nie jest gorzej... dluga droga przed nim jeszcze dostal kroplowke, antybotyki, plyn odzywczy, ma zalozony wenflon, krew pobrana do badan wyniki beda po 17 nie znam nazw tego co dostal ale do bialej kroplowki najpierw dostrzykiwane bylo cos rozowego - na rozszerzenie pluc i oskrzeli, pozniej zoltego dzywczego i bialy antybiotyk antybiotyk dostal tez dozylnie przez wenflon przed kroplowka psiak mial tak zapadnete zyly, ze nie moglysmy pobrac krwi, nic nie plynelo z zyly nawet jak stal :roll: zrobil koo z krwia :roll: zaplacilam 307 zl Quote
SZPiLKA23 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 O cholerka ..... trzymaj sie mały Quote
GameBoy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Folen sprobuj prosze zmienic tytul :razz: Quote
SZPiLKA23 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Co z kontem bo cegiełki kupione a nie ma gdzie wpłacac Quote
GameBoy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 moze byc do mnie, moze byc do Folen - wszystko mi jedno dla malucha dostalam tez krople do oczu bo ma chore, ropiejace oczy Quote
GameBoy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 doszlo - Anonim - 40 zl - Kamila M - 30 zl Quote
szafirkowa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Porozsyłałam link do allegro w kilka miejsc. Mam niewielki odzew. Ludzie pytają gdzie mają wpłacać pieniądze/ jaki jest sposób płatności. No i zaistniała jeszcze jedna nieścisłość. Wszyscy myślą, że dostaną namacalne zdjęcia, nie znają sobie sprawy, że to będą fotki wysłane na maila. Może wartoby zamieścić taką informację? Sorry, że się wtrącam, ale po co mają później wychodzić niedomówienia? Quote
majqa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Już o tym pisałam na 20 stronie. Koniecznie to trzeba zmienić/ dopisać w aukcji. Quote
GameBoy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 moge im wyslac fotki papierowe tez, watpie zeby takich osob bylo duzo jestesmy na minusie i nie ma kasy na leczenie malucha, a jutro trzeba bedzie kupic surowice, tylko to, to koszt 200 zl Quote
Pianka Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Folen napisał(a):http://www.allegro.pl/show_item.php?item=440249186 Mój wielki debiut, mam nadzieję, że będzie skuteczny... Dziękujemy pieknie:multi: Ja tylko jedno od siebie, jak wpiszesz w tytule "Owczarek Niemiecki" to Michas będzie miał więcej wejść. GameBoy napisał(a):moze cos w stylu " szczeniak Michas walczy o zycie, pomoz mu pokonac chorobe - charytatywna" Nie pisac charytatywna, bo mogą usunąć Michasiu kochany trzymaj sie dzielnie:loveu: Wszyscy trzymają kciuki:loveu: póki co w kwesti finansowego jest 10 zł na minusie:shake: Quote
Folen Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Dopisałam informację o zdjęciu na dole aukcji, inaczej się nie da. Gameboy wpłaty do mnie mają iść? A potem przeleję Tobie, tak? Quote
GameBoy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Pianka dzwonilam do Ciebie godz temu, chcialam zapytac co robimy w kwestii surowicy, ja nie wezme tego na siebie, TZ mnie zabije :shake: Quote
GameBoy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Folen napisał(a):Dopisałam informację o zdjęciu na dole aukcji, inaczej się nie da. Gameboy wpłaty do mnie mają iść? A potem przeleję Tobie, tak? ciotka sama ne wiem, moze odrazu do mnie, tak bedzie szybciej Quote
Pianka Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 GameBoy napisał(a):Pianka dzwonilam do Ciebie godz temu, chcialam zapytac co robimy w kwestii surowicy, ja nie wezme tego na siebie, TZ mnie zabije :shake: 2 h temu:eviltong: Nie mogłam odebrać. Co mówi wet? konieczna jest ta surowica? Ja bym się oparła na tym co mówi wet, jeśli konieczna to trzeba brać. Dam to do tytułu watku, moze jednak ktoś jeszcze zajrzy i wpłaci grosik. Quote
GameBoy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 moze i 2 godziny temu ale moglas oddzwonic albo chciaz wyslac sms'a mowi, ze konieczna z nim trzeba isc dzis jeszcze raz na kroplowke i tak przez conajmniej 5 dni on jest tak odwodniony, ze jak zlapiesz skore w palce i lekko uniesiesz to robi sie taki "irokez" i wcale nie wraca:shake: Quote
majqa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Może tak, według pomysłu Pianki: Michaś,owczarek niemiecki,dziecię nieszczęścia.(Pomocy!) "Pomocy" - jeśli się zmieści. Quote
GameBoy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 majqa to rottek jest, nawet ogon ma uciety :evil_lol: taki z niego rasowiec Quote
Pianka Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 GameBoy napisał(a):moze i 2 godziny temu ale moglas oddzwonic albo chciaz wyslac sms'a mowi, ze konieczna z nim trzeba isc dzis jeszcze raz na kroplowke i tak przez conajmniej 5 dni on jest tak odwodniony, ze jak zlapiesz skore w palce i lekko uniesiesz to robi sie taki "irokez" i wcale nie wraca:shake: Bierz surowice wyśle ci kolejne pieniądze od Mabel. Miałam te pieniądze podzielić na kilka psów, ale skoro Michas potrzebuje na już tego, to wyśle jemu. Michasiu nie poddawaj sie:placz: Ide robic przelew;) Quote
GameBoy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 a co bedzie z Mabel? ona nie potrzebuje? Quote
an1a Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 GameBoy napisał(a):a co bedzie z Mabel? ona nie potrzebuje? Mabel jest w nowym domu ;) Quote
Folen Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 GameBoy to prześlij mi na pw swoje dane do przelewów, to będę podsyłać wpłacającym. Co do tytułu to nie da się go już zmienić w aukcji niestety. Quote
Recommended Posts