Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie da rady,mogę jedynie pomóc kase zorganizować,ale u mnie nikt się na taką trase nie szarpnie-TŻ pracuje w 2 miejscach jednocześnie,a wujka bym się bała prosić,że tak powiem nie jest świetnym kierowcą,ale pomyśle kto jeszcze mógłby się zgodzić za zwrot kosztow.

Posted

basiapron napisał(a):
nie da rady,mogę jedynie pomóc kase zorganizować,ale u mnie nikt się na taką trase nie szarpnie-TŻ pracuje w 2 miejscach jednocześnie,a wujka bym się bała prosić,że tak powiem nie jest świetnym kierowcą,ale pomyśle kto jeszcze mógłby się zgodzić za zwrot kosztow.

kochana transport jest, problemem sa pieniadze na leczenie malucha

Posted

GameBoy napisał(a):
jeszcze jutro bede z nia rozmawiala ale na 90% wezmie
trzeba zaplacic tylko roznice w km

No to super...:multi: wiedziałam, że można na nią liczyć :loveu:

Posted

Melduję się na wątku.
Jeśli udałoby się zorganizować transport do Krakowa, to mój TZ przewiezie go bez problemu do Wawy - jedzie jutro i w piątek.
Ile kasy mamy? Ile potrzeba? I co maluchowi dolega?

Posted

MaJa 75 napisał(a):
Melduję się na wątku.
Jeśli udałoby się zorganizować transport do Krakowa, to mój TZ przewiezie go bez problemu do Wawy - jedzie jutro i w piątek.

Ile kasy mamy? Ile potrzeba? I co maluchowi dolega?

kasy nie mamy wcale
transport mamy - az dwa jak widze :evil_lol:

maly moze miec nosowke, dostal surowice ale jest slaby, chudy, kaszle

Posted

Łooo matko. Ciotka ja coś dorzucę. Sprawdzę tylko stan konta i coś prześlę na biedaka.

Cały czas trzymam dla Ciebie karmę, wprawdzie nie jest topowa, ale zawsze to juz z górki. A i DIF deklarowała, że podzieli się z Tobą karmą dla maluchów;)

Posted

Jakieś bazarki na Michasia będą?
wrzeień to bardzo kiepski miesiąc pod względem finansowym, ale postaram się kilka grosików wyskubać :oops:

i cały czas kciuki za zdrówko :kciuki:

Posted

dzwonilam do Edi ale nie odbiera
nr konta ma rowniez Pianka wiec gdyby mnie nie bylo, ona bedzie podawala

potrzebujemy 40 zl na transport + 80 zl na badanie krwi - to tak na poczatek, zeby bylo wiadomo co mu jest