agamika Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 GameBoy napisał(a):ciotka taki jak 3 mcznego onka :oops:ja tak bardziej o cm pytałam :oops: bo nie bardzo sie orientuje właśnie . Amiga ma większy niz koci na 100% , ale ile wiekszy to niewiem :oops: Quote
GameBoy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 MaJa 75 napisał(a):Ciotka ja zaglądam i czekam aż maluch pojawi się w Wawie. Podaj nr konta to cosik wrzucę do skarbonki dziekuje, zaraz wysle Ci Pw Quote
GameBoy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 agamika napisał(a)::oops:ja tak bardziej o cm pytałam :oops: bo nie bardzo sie orientuje właśnie . Amiga ma większy niz koci na 100% , ale ile wiekszy to niewiem :oops: ja mam teraz onka 3 m-cznego w domu ma w klebie jakies 28 cm Quote
Pianka Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 GameBoy napisał(a):ja mam teraz onka 3 m-cznego w domu ma w klebie jakies 28 cm On chyba ciutke większy będzie, specjalnie robiłam zdjęcia razem z wolontariuszką, żeby było widać jaki wielki jest. Największy problem w tej chwili to kasa! Michaś nie będzie leczony jak nie będzie kasy! Transporter jest mam rozumieć? To napisze w tytule teraz o kasie. Moze zrobi ktoś cegiełki na Michasia? Prosimy. Quote
GameBoy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 co do allegro ceg to Isadora robi najlepsze ale nie wiem czy nie jest zawalona robota... na mapie dogo trzebaby poszukac kogos to jest tez dosc duzy koszt nalezaloby o tym pamietac Quote
GameBoy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 wieczorem lub jutro rano bedzie bannerek nie wiem do kogo jeszcze pisac... Quote
Selenga Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Banerki dla Michasia: Allegro cegiełkowe najlepiej zrobić przez jakąś fundację bo wtedy nie płaci się za aukcję, a tak to sporo trzeba oddać dla allegro ktoś pisał, że oni mają z allegro to uzgodnione, muszę poszukać kto to był Quote
GameBoy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 dzieki ciotka allegro da sie zrobic i bez fundacji, koszt to 70 zl przy wszystkich sprzedanych cegielkach Quote
Selenga Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 GameBoy napisał(a):dzieki ciotka allegro da sie zrobic i bez fundacji, koszt to 70 zl przy wszystkich sprzedanych cegielkach 70 zł to jakieś 2 wizyty u weta :) albo i więcej Quote
MaJa 75 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 GB kiedy Michaś do Ciebie przyjedzie??? Musimy umówić się w sprawie karmy Quote
GameBoy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 to tyle co zaszczepienie malucha, tyle, ze fundacji zadnej nie znam a tu sie liczy czas transport juz jutro a my pratycznie w punkcie wyjscia Quote
GameBoy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 MaJa 75 napisał(a):GB kiedy Michaś do Ciebie przyjedzie??? Musimy umówić się w sprawie karmy jutro nie wiem co bedzie z karmieniem chyba trzeba bedzie gotowac, lub kupic dobre puszki ( ale to znowu kasa), intensywie leczone maluchy czesto maja biegunke :roll: Quote
GameBoy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 700 wejsc na watek a ciotki te same co zawsze :shake: ciotkom dzielnie kibicujacym dziekuje Quote
AMIGA Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ja mam transporter - szer i wys mniej wiecej 45 cm a długość ok 65 cm (mierzone wprawdzie metrem krawieckim, a to wiadomo, że dośc wiotki sprzęt jest) Mogę pożyczyć, ale on jest w Krakowie Quote
GameBoy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Amiga, jak wroce do domu, zadzwonie do Edi i wtedy bedzie wiadomo co i jak na dogo praktycznie zadnego odzewu w kwestii finansow a ja sama nie podolam :shake: Quote
DuDziaczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 cholera tylko podniesc moge :shake: Quote
GameBoy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 jak wroce do domu pogadam z TZ, bo widze, ze glowny ciezar jak zwykle spocznie na nas Quote
M&T Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 to jak już będzie wiadomo, to odezwijcie się do mnie na PW, ok? Quote
Recommended Posts