Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak to ulubiona pozycja Buby, najbardziej lubi spać i sie wylegiwać , wczorej jak Justynka ja juz zabierała i byly zalatwiane wszystkie formalności w biurze to Buba w najlepsze szykowała sie do snu:evil_lol:

Posted

dziekuje wam cioteczki za pomoc :loveu:,Buba jest rozkoszna taka slodka ,dzisiaj obie damy jak widac na ostatnim zdjeciu nie maja zamiaru opuscic łóżka ,hi,hi,hi wstaja tylko cos zjesc !!! Buba pałaszuje miski w tempie expresowym

Posted

Wiecie jak ona wczoraj strasznie sie bała jechac w samochodzie ,cały czas sie trzęsła jak galareta.Moje koty wczoraj myslały ze to Kesi a dzisiaj juz ja sobie lepiej zobaczyły i Lorens standardowo przywitał ja dajace jej raz w nos:loveu:

Posted

Dzisiaj Buba była u lekarza ,powiedział ze jest młoda ma jakies 2-3lata,ma bardzo chore uszko (jeszcze nie wiedzialam zeby pies miał tyle syfu w uchu-koszmar) na szczęscie drugie jest prawie zdrowe,teraz codziennie bedziemy jezdzic na czyszczenie przez weterynarza + ja 2 razy dziennie w domu bede jej czyscic specialnym płynem +Surolan,dostała tez zastrzyk z antybiotykiem,była na prawde dzielna i bardzo grzeczna !!!!!! jestem z niej dumna

Posted

JustynaM. napisał(a):
Dzisiaj Buba była u lekarza ,powiedział ze jest młoda ma jakies 2-3lata,ma bardzo chore uszko (jeszcze nie wiedzialam zeby pies miał tyle syfu w uchu-koszmar) na szczęscie drugie jest prawie zdrowe,teraz codziennie bedziemy jezdzic na czyszczenie przez weterynarza + ja 2 razy dziennie w domu bede jej czyscic specialnym płynem +Surolan,dostała tez zastrzyk z antybiotykiem,była na prawde dzielna i bardzo grzeczna !!!!!! jestem z niej dumna

To ci dopiero niespodzianka Buba jest młodą suczką to tłumaczy dlaczego miała takie ładne ząbki tylko poprostu pyszczek szybko posiwial!!!