Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niewiem co Tobie radzić w sprawie koteczków,u nas Tosieńka na początku niereagowała na nie a teraz koty mają z nią ciężki żywot jak tylko zobaczy jakiegoś natychmiast jest pogoń:roll:i co najgorsze zaczynają dołączać inni.

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przewaznie na Tysie i inne zwierzaki ale czasmi i na nas jak np.spi i sie ja przesowa.Na Tysie czy na koty to z zazdrosci a na nas to jak jej cos nie pasuje ,smiejejmy sie ze mamy mala zlosnice,ale generalnie to sie slucha jak sie cos do niej mowi

Posted

wiecie co juz prawie miesiac jak leczymy Bubce prawe uszko i wczoraj na kontroli pani wet. wyciagnela jej z tego ucha wielki kawal tego fuujjjj,Buba ma juz dosyc czyszczenia bo to tyle czasu trwa ze jak chce jej sie ucho czyscic to zwiewa ,zakopuje sie w koldre i udaje ze jej nie ma.

Posted

tak takie ciemne swinstewko , wyglada na to ze miala to ucho chore juz bardzo dlugo , my od miesiaca mamy plyn taki rozowy do mycia ucha ktory rozciencza sie troche z ciepla woda i Surolan do zapuszczania

Posted

ps.pomimo chorego ucha to Bubka ma checi lapac biednego Filemona,a on jak na razie to nie wrocil do poprzedniej sprawnosci i mozliwe ze juz nigdy nie wroci,pocieszajace jest to ze cukier ma dobry i na razie jest bez insuliny

Posted

Neris Filemon ma okresy kiedy nie dostaje zastrzykow a wcale nie je karmy dla cukrzykow,mial ja ale wogòle nie chcial jej jesc ,ani zadnej innej on jest zakochany w Nutra Nugets Platinum Adult Cat Formula od lat,jak byl po wypadku i nic nie mogl jesc tylko karmilam go papkami ,to potem tak sie do niej dorwal ze uszy mu sie tylko trzesly,jadl po trochu ale co sie zakrecil ,nie wiemy dlaczego ta karma ale w jego przypadku nie sprawdza sie zadna inna

Posted

odzyskalam swoja osobowosc na portalu Dogomani w profilu :multi::multi::multi::multi:
bo przedtem pokazywaly mi sie tam jakies bzdury,nie wiedzialam dlugo jak ten problem rozwiazac az w koncu napisalam do moderatora i to naprawil:multi::multi::multi:
Bubka jedzie jurto z Filutem z moja mama do wet. bo ma kontrole ucha a Filut na kontrole cukru,moja mama coraz czesciej wchodzi na Dogo -ciekawe czy na moje konto ...???:lol: