JustynaM. Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Buba ma jeszcze tydzien leczenia ucha ale juz malo zostalo ,bo na samym dnie uszka troche syfku,Filemon ma cukier dobry wiec cieszymy sie ,mama wchodzi na Dogo -jako ja ,czyta ,obserwuje ale nic nie pisze hmmmm ..........moze sie wstydzi,mamo tu nikt Cie nie zje ,napisz cos w koncu kiedys:loveu: Quote
JustynaM. Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Isadora7']Mama potrzebuje jeszcze trochę czasu, ale fakt że wchodzi i czyta świadczy o tym że już bliżej niż dalej.[/QUOTE] Ja tez mam taka nadzieje:evil_lol::loveu: Quote
JustynaM. Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Przestawilo posty moja pokazalo nad Izadorki Quote
Isadora7 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='JustynaM.']Buba ma jeszcze tydzien leczenia ucha ale juz malo zostalo ,bo na samym dnie uszka troche syfku,Filemon ma cukier dobry wiec cieszymy sie ,mama wchodzi na Dogo -jako ja ,czyta ,obserwuje ale nic nie pisze hmmmm ..........moze sie wstydzi,mamo tu nikt Cie nie zje ,napisz cos w koncu kiedys:loveu:[/quote] Mama potrzebuje jeszcze trochę czasu, ale fakt że wchodzi i czyta świadczy o tym że już bliżej niż dalej. Quote
JustynaM. Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 a to najnowsza Buba :loveu: [IMG]http://img152.imageshack.us/img152/7948/zdjcie0394gn1.jpg[/IMG] [IMG]http://img396.imageshack.us/img396/5435/zdjcie0396gf8.jpg[/IMG] [IMG]http://img367.imageshack.us/img367/3767/zdjcie0391ui4.jpg[/IMG] Quote
JustynaM. Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 a tu juz Buba w tle na spacerze z Tysia ,Barym i moja mama [IMG]http://img186.imageshack.us/img186/7075/zdjcie0386wp1.jpg[/IMG] Quote
JustynaM. Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Bubka z Tysia bawia sie razem super , potrafia tak przez godzine albo lepiej wariowac,oczywiscie ich ulubionym miejscem do tego jest lòzko :loveu:,Bubka sie wyrobila ,wogòle jak ona biega to szok!!!! do tego takie z nich aparatki ze jak rozmawiam z mama przez skype a ktòras z nich jest na kolanach mamy i mòwie do niej to liza mame po buzi:loveu::loveu: Quote
Neris Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 A to się dziewczyny bawią , tylko ucholce powiewają! Quote
JustynaM. Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Jestem mamą Justynki i przybraną mamą Tysi ,Buby,Lorensa,Filemona i Barego.Wszystkich serdecznie witam i pozdrawiam.:loveu: Quote
Neris Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Witamy!!! I będziemy czekać na wieści o naszej rozrabiarze... Quote
JustynaM. Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Tak slicznie się bawi z Tysią ,ze mozna godzinami na nie patrzec.Zrobiła się bardzo sprytna ,wskakuje juz na wszystkie łóżka.Bardzo ją pokochałam i nie wyobrazam sobie, ze mogłoby byc inaczej.Troszkę schudła, ale nie za wiele ,trzeba trochę czasu.W poniedziałek idziemy na kontrol z uszkiem, myslę ze juz będzie dobrze.Bardzo długo leczymy te uszy.Dzięki tym rozrabiakom mamy wesoły dom.Ile szczęscia i radosci potrafią dac te kochane zwierzątka, to zeby zrozumiec, trzeba miec.Nawet kotki siedzą i przyglądają się tym zabawom.Bez siebie nie mogą zyc ,jak zniknie jedna to druga szuka.Cieszę się ze Bubcia z Tysią tak się polubiły.Pozdrawiam Quote
JamniczaRodzina. Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 My również bardzo serdecznie Panią Witamy.:loveu: Quote
JustynaM. Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 hi,hi,hi wytlumaczylam mojej kochanej mamie jak sie pisze na Dogo i sa pierwsze efekty ,prze weekend mnie nie bedzie , ale mama pewnie bedzie tu zagladal :loveu: Quote
Isadora7 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Trzymacjie kciuki za tą sunie: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-szkielet-jamniczki-dlugowlosej-124152/index15.html#post11243732 Quote
JustynaM. Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Trzymamy!!!!!!!!!!!!!:placz::placz::placz::placz: Quote
JustynaM. Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Nareszcie trochę spokoju z uszami,ale co 2 tygodnie trzeba przeprowadzac konserwacje(tz.trzeba porządnie myc specjalnym płynem).P Magda odblokowała dziewczynom gruczoły odbytowe co by na tyłeczkach nie jezdziły.Tak naprawdę to wspaniały lekarz i człowiek:loveu:.Narazie dziewczynki w formie ,duzo czasu spędzają na zabawach.Bubcia ma czerwone oczka , zastanawiam się czy to nie alergia.Trzeba chyba będzie zmienic karmę, ale jeszcze obserwujemy .Pozdrawiamy wszystkie ucholce i zyczymy zdrówka.LM Quote
JustynaM. Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Narazie jest OK.Wszystkie co najważniejsze są zdrowe.Codziennie rano robią Panci toaletę tz. lizanie twarzy, co by Pancia nie musiała się myc i kremowac.:eviltong:Bubcia jest wspaniała i kochana.Bardzo się martwię o te nasze szkraby ,bo tak jakos smutkiem na dogo powiało.Serdecznie wszystkich i wszystkie ogonki pozdrawiam.:loveu: Quote
JustynaM. Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Mamo podpisuj sie L.M bo ludzie nie wiedza czy to ja czy to Ty -ehh chyba i tak wszystko jedno ,my dwie to i tak jednosc -ta sama krew:loveu::loveu::loveu: Quote
Neris Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Z uszkiem juz całkiem ok? Przy tej budowie ucha często się jakieś stany zapalne przyplątują, u mnie nie wiem dlaczego ale tylko 1 z jamników ma problemy i co chwilę mu coż nawraca, reszta jest ok. Quote
JustynaM. Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Tak, własnie znowu zaczyna cos się dziac z uszkiem.Juz tak mi jej szkoda ,bo jak widzi ze cos będę jej robic, to głowę chowa .Paskudne choróbsko,ale mam nadzieje ze w koncu wyleczymy.Było bardzo zapuszczone. Reszta OK>:loveu: Quote
Recommended Posts