Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JustynaM. napisał(a):
Ojejku jaka ona cudna i jest bardzo podobna do mojej zmarlej Kesi :-(,mam nadzieje ze jednak znajdzie sie jej wlasciciel,bede sledzila jej watek

Coś mi sie wydaje ze wlascieiel jej nie szuka!!!

Posted

JustynaM. napisał(a):
wiesz na razie moze warto poczekac ja zalazlam kiedys labradora- Bereta w wa-wie i wlasciel znalazl sie po tyg.czy 10dniach nie pamietam dokladnie ,ale po dosyc dlugim czasie

Z tego co wiem ona w schronisku jest juz ponad tydzien!!!

Posted

Straż Miejska w Radzyminie nie ma zgłoszenia o zaginięciu takiej suni, ale z drugiej strony może ona nie jest z samego Radzymina?

Zawiadomiłam jedyną w Radzyminie lecznicę, jak dostaną zdjęcie małej pocztą (dzięki Beti) to powieszą i będą sie zastanawiać czy to nie ich pacjentka.

Posted

Neris napisał(a):
Straż Miejska w Radzyminie nie ma zgłoszenia o zaginięciu takiej suni, ale z drugiej strony może ona nie jest z samego Radzymina?

Zawiadomiłam jedyną w Radzyminie lecznicę, jak dostaną zdjęcie małej pocztą (dzięki Beti) to powieszą i będą sie zastanawiać czy to nie ich pacjentka.

W poniedzialek zdjecia zostana wyslane mam nadzieje ze tam ja rozpoznaja!!!

Posted

Skoro ona jest sterylizowana to może jednak ktoś jej szuka, tylko nieumiejętnie? Może sterylizowali ją właśnie w tej lecznicy, szzcerze mówiąc na to liczę a więcej to nie wiem...

Posted

Wiecie co...

W schronisku to za wiele nie słychać, tylko ujadanie innych psów, wypatrujących zza krat czy nie idzie ktoś, kto zechce dać im wolność.

Michę przyniosą, umyją podłogę i to tyle...

Posted

Neris napisał(a):
Dzięki Beti.

A nasza Patrysia ma wiernego fana, Justynę... więc trzymajmy kciuki, a może, a moze...

Nie ma sprawy Neris zdjecia już wysłane moze moze ja tam rozpoznaja a jak nie to jamnisia musi szybko znalesc nowy domek nie moze dluzej byc w schronisku to nie sa warunki dla starszej pulchniutkiej domowej jamnisi!!!

Posted

nie martwcie sie dziewczyny ona na zime na pewno nie zostanie w schronie:loveu: ale trzeba poczekac czy sie nie znajdzie wlasciciel bo jesli mieszkala u starszej osoby to ta osoba moze nie wiedziec za bardzo jak jej szukac,a tak wogole to nie chce mi sie az wierzyc ze ktos ja mogl wyrzucilc bo ona jest po prostu cudna!!!!!!tylko calowac i przytulac

Posted

Dlatego właśnie ogłoszenia papierowe są porozwieszane w Radzyminie, ale nikt jakoś nie dzwoni...
No, ale zimy na pewno dziewczyna nie spędzi w schronie, co nie Justynko?:lol:

Posted

JustynaM. napisał(a):
nie martwcie sie dziewczyny ona na zime na pewno nie zostanie w schronie:loveu:

uuuu
wietrzę jakiś podstęp:)
o co chodzi?
czy wiesz coś, czego my nie wiemy????:)