JustynaM. Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ojejku jaka ona cudna i jest bardzo podobna do mojej zmarlej Kesi :-(,mam nadzieje ze jednak znajdzie sie jej wlasciciel,bede sledzila jej watek Quote
betinka24 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 JustynaM. napisał(a):Ojejku jaka ona cudna i jest bardzo podobna do mojej zmarlej Kesi :-(,mam nadzieje ze jednak znajdzie sie jej wlasciciel,bede sledzila jej watek Coś mi sie wydaje ze wlascieiel jej nie szuka!!! Quote
JustynaM. Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 wiesz na razie moze warto poczekac ja zalazlam kiedys labradora- Bereta w wa-wie i wlasciel znalazl sie po tyg.czy 10dniach nie pamietam dokladnie ,ale po dosyc dlugim czasie Quote
betinka24 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 JustynaM. napisał(a):wiesz na razie moze warto poczekac ja zalazlam kiedys labradora- Bereta w wa-wie i wlasciel znalazl sie po tyg.czy 10dniach nie pamietam dokladnie ,ale po dosyc dlugim czasie Z tego co wiem ona w schronisku jest juz ponad tydzien!!! Quote
Neris Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Straż Miejska w Radzyminie nie ma zgłoszenia o zaginięciu takiej suni, ale z drugiej strony może ona nie jest z samego Radzymina? Zawiadomiłam jedyną w Radzyminie lecznicę, jak dostaną zdjęcie małej pocztą (dzięki Beti) to powieszą i będą sie zastanawiać czy to nie ich pacjentka. Quote
betinka24 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Neris napisał(a):Straż Miejska w Radzyminie nie ma zgłoszenia o zaginięciu takiej suni, ale z drugiej strony może ona nie jest z samego Radzymina? Zawiadomiłam jedyną w Radzyminie lecznicę, jak dostaną zdjęcie małej pocztą (dzięki Beti) to powieszą i będą sie zastanawiać czy to nie ich pacjentka. W poniedzialek zdjecia zostana wyslane mam nadzieje ze tam ja rozpoznaja!!! Quote
Neris Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Skoro ona jest sterylizowana to może jednak ktoś jej szuka, tylko nieumiejętnie? Może sterylizowali ją właśnie w tej lecznicy, szzcerze mówiąc na to liczę a więcej to nie wiem... Quote
JustynaM. Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 wiecie co jak ja na nia patrze to plakac mi sie chce bo to jakbym widziala sobowtora mojego zmrlego psa Quote
JustynaM. Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Wlasnie ,wlasnie podpisuje sie pod pytaniem? Quote
Isadora7 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 danka1234 napisał(a):Jakies wiesci u jamnisi Patrysi? JustynaM. napisał(a):Wlasnie ,wlasnie podpisuje sie pod pytaniem? I ja również:loveu: Quote
eurydyka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 dobrze ze chociaz w biurze jest, ta wilgoc i zimno to dla jamnikow tragedia Quote
Neris Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Wiecie co... W schronisku to za wiele nie słychać, tylko ujadanie innych psów, wypatrujących zza krat czy nie idzie ktoś, kto zechce dać im wolność. Michę przyniosą, umyją podłogę i to tyle... Quote
betinka24 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 zdjecia juz wydrukowane i zapakowane w koperte zaraz wysylam do weterynarza w Radzyminie!!! Quote
Neris Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Dzięki Beti. A nasza Patrysia ma wiernego fana, Justynę... więc trzymajmy kciuki, a może, a moze... Quote
betinka24 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Neris napisał(a):Dzięki Beti. A nasza Patrysia ma wiernego fana, Justynę... więc trzymajmy kciuki, a może, a moze... Nie ma sprawy Neris zdjecia już wysłane moze moze ja tam rozpoznaja a jak nie to jamnisia musi szybko znalesc nowy domek nie moze dluzej byc w schronisku to nie sa warunki dla starszej pulchniutkiej domowej jamnisi!!! Quote
JustynaM. Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 nie martwcie sie dziewczyny ona na zime na pewno nie zostanie w schronie:loveu: ale trzeba poczekac czy sie nie znajdzie wlasciciel bo jesli mieszkala u starszej osoby to ta osoba moze nie wiedziec za bardzo jak jej szukac,a tak wogole to nie chce mi sie az wierzyc ze ktos ja mogl wyrzucilc bo ona jest po prostu cudna!!!!!!tylko calowac i przytulac Quote
Neris Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Dlatego właśnie ogłoszenia papierowe są porozwieszane w Radzyminie, ale nikt jakoś nie dzwoni... No, ale zimy na pewno dziewczyna nie spędzi w schronie, co nie Justynko?:lol: Quote
JustynaM. Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 pewnie ze nie !!!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
JustynaM. Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Witam i o rozkoszna Patrysie pytam ,co u slicznotki????? jak tam dziewczynki ida poszukiwania wlasciciela? Quote
Neris Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Ogłoszenia wiszą, do lecznicy też zostało wysłane, na "zaginionych psach" jest ogłoszona. Nie wiem co więcej można zrobić. Quote
JustynaM. Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 zrobilyscie wszystko co bylo mozna- teraz czekamy Quote
Weronia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 JustynaM. napisał(a):nie martwcie sie dziewczyny ona na zime na pewno nie zostanie w schronie:loveu: uuuu wietrzę jakiś podstęp:) o co chodzi? czy wiesz coś, czego my nie wiemy????:) Quote
Neris Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Oj tak tak, wiemy coś czego inni nie wiedzą, a przyznamy się pewnie 1 października :evil_lol: Quote
Recommended Posts