Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Marta_Ares'][URL="http://cagnolino.pl/?swiecace,33"]Świecące - cagnolino.pl[/URL]

tu jest ich kilka;)[/quote]
no ten adres tez jest w mojej liscie na dole :P

Posted

Będę miała rogza krowy, będę miała rogza krowy! I z gumową czerwoną naszywką w kości. No i Ezy Doga brązowego i kąplet RD... A myślałam, że się leczę... (Smycz amortyzowaną pomijam)

Przy okazji zapraszam w podpis...

Posted

a to sorki Deer, niedawno wstałam:evil_lol:

[IMG]http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/wakacje/allegro%20itp/dogo.jpg[/IMG]

Jakby ktoś chciał o coś zapytać to Pw lub gg 4312092 ;)

Posted

[quote name='deer_1987']
[B][IMG]http://djurcenter.jetshop.se/pub_images/original/Visiglo_M_Macaroni_anim_177.gif[/IMG][/B]

[/quote]

Miałam taką dla suni. Nie kupujcie tego - ekhmmm - "byle czego" :eviltong:. Na początku obroża robi bardzo dobre wrażenie, ale - tylko w domu !!! Po wyjściu na niską temperaturę (o mrozie nie wspominając) intensywność świecenia znacznie maleje. Ledwo co ją widać. Po mniej więcej 2 miesiącu użytkowania przestało w ogóle świecić jakieś 1/4 obroży, potem połowa, a na sam koniec już 3/4.
[B]Nikomu nie polecam, badziew za niemałe pieniądze.[/B]

Posted

[quote name='Diora']Miałam taką dla suni. Nie kupujcie tego - ekhmmm - "byle czego" :eviltong:. Na początku obroża robi bardzo dobre wrażenie, ale - tylko w domu !!! Po wyjściu na niską temperaturę (o mrozie nie wspominając) intensywność świecenia znacznie maleje. Ledwo co ją widać. Po mniej więcej 2 miesiącu użytkowania przestało w ogóle świecić jakieś 1/4 obroży, potem połowa, a na sam koniec już 3/4.
[B]Nikomu nie polecam, badziew za niemałe pieniądze.[/B][/quote]
akurat ten typ to pisza ze nie swieci prawie w ogole. najlepiej te co znikaja i sie pojawiaja, potem sport czyli te z jednym kolorem w lini i na koncu ta co mowisz

Posted

Ja mam takie świecące z lidla na rzep od Asi Ginger już ponad pół roku.I mróz nie mróz ,ciepło ,upał ,deszcz działa jak byk cały czas.I nawet na dużej odległości widze psy:cool3:

Posted

[quote name='deer_1987']akurat ten typ to pisza ze nie swieci prawie w ogole. najlepiej te co znikaja i sie pojawiaja, potem sport czyli te z jednym kolorem w lini i na koncu ta co mowisz[/quote]

Nie zgadzam się :) Ona świeciła bardzo dobrze- kiedy jeszcze była sprawna i było na dworze ciepło. Było ją dobrze widać, nawet z dużej odległości. No i przez kolorki zawsze wiedziałam który pies jest mój. Dopiero przy niskich temp. zaczęły się cyrki, a potem po kawałku przestawała całkowicie świecić. Oczywiście psa na niej nie prowadziłam, była jako dodatkowa obroża. Ja jako były użytkownik nigdy więcej nie wydam (czytajcie nie wyrzucę :evil_lol:) pieniędzy na Visiglo :shake:

A swoją drogą piszesz,że [B][I]najlepiej te co znikaja i sie pojawiaja [/I][/B]- ten model też działa na zasadzie znikania i pojawiania się :) Przyjrzyj się :)

Posted

[quote name='Diora']
A swoją drogą piszesz,że [B][I]najlepiej te co znikaja i sie pojawiaja [/I][/B]- ten model też działa na zasadzie znikania i pojawiania się :) Przyjrzyj się :)[/quote]
te mialam na mysli
[url]http://djurcenter.jetshop.se/pub_images/original/Visiglo_M_RWBLED_anim_176.gif[/url]
na led najlepiej widac. wiadomo ze kazde pojawia sie i znika ale inaczej!

Posted

[quote name='olekg89']Ja mam takie świecące z lidla na rzep od Asi Ginger już ponad pół roku.I mróz nie mróz ,ciepło ,upał ,deszcz działa jak byk cały czas.I nawet na dużej odległości widze psy[/QUOTE]
Też mam lidlową już jakiś czas i działa. Używana sporadycznie, ale zimową porą i nadal świeci. Chrześniak się bawił we włączanie i wyłączanie i nadal działa :cool3:.

Ja już wyleczona z obróżkowego zakupowania. Dla szczeniaka nawet obróżek nie oglądam (tylko szelki w sklepie przejrzałam przy okazji kupowania karmy :evil_lol:), a dla Hexy to już mi się nic nie podoba za specjalnie :cool3:. Hexolina chodzi w Lupinie fioletowym, a szczeniucha w zwykłej czarnej obroży lub w biedronkowej w kwiatki. Smycze też zwykłe - Hexa fioletowe moro/flexi a szczeniucha czerwona przepinana lub zwykla niebieska. Jak to dobrze nie mieć kasy na głupoty :evil_lol:.

Posted

[quote name='deer_1987']te mialam na mysli
[URL]http://djurcenter.jetshop.se/pub_images/original/Visiglo_M_RWBLED_anim_176.gif[/URL]
na led najlepiej widac. wiadomo ze kazde pojawia sie i znika ale inaczej![/quote]

Inny jest efekt, ale [B]w każdej[/B] z tych obroży wykorzystywana jest ta sama technologia LED. W tej mojej są najjaśniejsze kolory, być może dlatego jest odbierana jako świecąca najjaśniej. Tak jak pisałam, do tego nie miałam żadnych zastrzeżeń, ale do jakości i trwałości - bo jest beznadziejna :shake: Aaaaaa - oprócz tego baterie padają w zabójczym tępie.

Po Visiglo kupiłam bezfirmówkę w zoologicznym i działa mi do dziś

Posted

[quote name='Marta_Ares']juz musiala wyklepac:evil_lol:[/quote]
Skąd ja wiedziałam, że to sie tak skończy :lol:

A ja ide na odwyk :eviltong: Tymczasowy :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...