Marta_Ares Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [url=http://cagnolino.pl/?swiecace,33]Świecące - cagnolino.pl[/url] tu jest ich kilka;)
taxelina Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Marta_Ares'][URL="http://cagnolino.pl/?swiecace,33"]Świecące - cagnolino.pl[/URL] tu jest ich kilka;)[/quote] no ten adres tez jest w mojej liscie na dole :P
Dogha Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Będę miała rogza krowy, będę miała rogza krowy! I z gumową czerwoną naszywką w kości. No i Ezy Doga brązowego i kąplet RD... A myślałam, że się leczę... (Smycz amortyzowaną pomijam) Przy okazji zapraszam w podpis...
Marta_Ares Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 a to sorki Deer, niedawno wstałam:evil_lol: [IMG]http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/wakacje/allegro%20itp/dogo.jpg[/IMG] Jakby ktoś chciał o coś zapytać to Pw lub gg 4312092 ;)
Diora Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='deer_1987'] [B][IMG]http://djurcenter.jetshop.se/pub_images/original/Visiglo_M_Macaroni_anim_177.gif[/IMG][/B] [/quote] Miałam taką dla suni. Nie kupujcie tego - ekhmmm - "byle czego" :eviltong:. Na początku obroża robi bardzo dobre wrażenie, ale - tylko w domu !!! Po wyjściu na niską temperaturę (o mrozie nie wspominając) intensywność świecenia znacznie maleje. Ledwo co ją widać. Po mniej więcej 2 miesiącu użytkowania przestało w ogóle świecić jakieś 1/4 obroży, potem połowa, a na sam koniec już 3/4. [B]Nikomu nie polecam, badziew za niemałe pieniądze.[/B]
taxelina Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Diora']Miałam taką dla suni. Nie kupujcie tego - ekhmmm - "byle czego" :eviltong:. Na początku obroża robi bardzo dobre wrażenie, ale - tylko w domu !!! Po wyjściu na niską temperaturę (o mrozie nie wspominając) intensywność świecenia znacznie maleje. Ledwo co ją widać. Po mniej więcej 2 miesiącu użytkowania przestało w ogóle świecić jakieś 1/4 obroży, potem połowa, a na sam koniec już 3/4. [B]Nikomu nie polecam, badziew za niemałe pieniądze.[/B][/quote] akurat ten typ to pisza ze nie swieci prawie w ogole. najlepiej te co znikaja i sie pojawiaja, potem sport czyli te z jednym kolorem w lini i na koncu ta co mowisz
Marta_Ares Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 no wlasnie cos mi sie kojarzylo ze slyszalam wiecej negatywnych opini na temat tych obrozy i smyczy:roll:
olekg89 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Ja mam takie świecące z lidla na rzep od Asi Ginger już ponad pół roku.I mróz nie mróz ,ciepło ,upał ,deszcz działa jak byk cały czas.I nawet na dużej odległości widze psy:cool3:
Diora Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='deer_1987']akurat ten typ to pisza ze nie swieci prawie w ogole. najlepiej te co znikaja i sie pojawiaja, potem sport czyli te z jednym kolorem w lini i na koncu ta co mowisz[/quote] Nie zgadzam się :) Ona świeciła bardzo dobrze- kiedy jeszcze była sprawna i było na dworze ciepło. Było ją dobrze widać, nawet z dużej odległości. No i przez kolorki zawsze wiedziałam który pies jest mój. Dopiero przy niskich temp. zaczęły się cyrki, a potem po kawałku przestawała całkowicie świecić. Oczywiście psa na niej nie prowadziłam, była jako dodatkowa obroża. Ja jako były użytkownik nigdy więcej nie wydam (czytajcie nie wyrzucę :evil_lol:) pieniędzy na Visiglo :shake: A swoją drogą piszesz,że [B][I]najlepiej te co znikaja i sie pojawiaja [/I][/B]- ten model też działa na zasadzie znikania i pojawiania się :) Przyjrzyj się :)
taxelina Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Diora'] A swoją drogą piszesz,że [B][I]najlepiej te co znikaja i sie pojawiaja [/I][/B]- ten model też działa na zasadzie znikania i pojawiania się :) Przyjrzyj się :)[/quote] te mialam na mysli [url]http://djurcenter.jetshop.se/pub_images/original/Visiglo_M_RWBLED_anim_176.gif[/url] na led najlepiej widac. wiadomo ze kazde pojawia sie i znika ale inaczej!
Marta_Ares Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 mi jakos zwykle odblaski wystarcza;) jedynie jak w lidlu albo w Netto beda te mrugające to może kupie.
*Monia* Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='olekg89']Ja mam takie świecące z lidla na rzep od Asi Ginger już ponad pół roku.I mróz nie mróz ,ciepło ,upał ,deszcz działa jak byk cały czas.I nawet na dużej odległości widze psy[/QUOTE] Też mam lidlową już jakiś czas i działa. Używana sporadycznie, ale zimową porą i nadal świeci. Chrześniak się bawił we włączanie i wyłączanie i nadal działa :cool3:. Ja już wyleczona z obróżkowego zakupowania. Dla szczeniaka nawet obróżek nie oglądam (tylko szelki w sklepie przejrzałam przy okazji kupowania karmy :evil_lol:), a dla Hexy to już mi się nic nie podoba za specjalnie :cool3:. Hexolina chodzi w Lupinie fioletowym, a szczeniucha w zwykłej czarnej obroży lub w biedronkowej w kwiatki. Smycze też zwykłe - Hexa fioletowe moro/flexi a szczeniucha czerwona przepinana lub zwykla niebieska. Jak to dobrze nie mieć kasy na głupoty :evil_lol:.
Diora Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='deer_1987']te mialam na mysli [URL]http://djurcenter.jetshop.se/pub_images/original/Visiglo_M_RWBLED_anim_176.gif[/URL] na led najlepiej widac. wiadomo ze kazde pojawia sie i znika ale inaczej![/quote] Inny jest efekt, ale [B]w każdej[/B] z tych obroży wykorzystywana jest ta sama technologia LED. W tej mojej są najjaśniejsze kolory, być może dlatego jest odbierana jako świecąca najjaśniej. Tak jak pisałam, do tego nie miałam żadnych zastrzeżeń, ale do jakości i trwałości - bo jest beznadziejna :shake: Aaaaaa - oprócz tego baterie padają w zabójczym tępie. Po Visiglo kupiłam bezfirmówkę w zoologicznym i działa mi do dziś
Marta_Ares Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Zamowic obroze Lupine Muddy Paws, nie zamowic, zamowic, nie zamowic...... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Lecze sie....:lol: nie moge jej zamowic:roll:
Migori Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Marta_Ares']nie moge jej zamowic:roll:[/quote] A dlaczego ? :eviltong::evil_lol:
Marta_Ares Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 za duzo tego ma:evil_lol: nie potrzebna mu kolejna....:evil_lol: 3 obroze sa juz w drodze.....
gops Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 jak ma ktos na sprzedaz rogza L to do mnie na pw . odrazu biore :evil_lol:
Migori Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Marta_Ares']juz musiala wyklepac:evil_lol:[/quote] Skąd ja wiedziałam, że to sie tak skończy :lol: A ja ide na odwyk :eviltong: Tymczasowy :razz:
diabelkowa Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 jak wszyscy to wszyscy w razie pytan PW [IMG]http://img87.imageshack.us/img87/631/sdc13694.jpg[/IMG]
Kasia&Rika Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 ale wam dają modzi jak tu wpadną :D ja mam huntera:evil_lol::evil_lol: skórka 18mm :D PW
Dogha Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 sama masz za duży podpis :lol: [FONT=Century Gothic][SIZE=3]Ja dalej zapraszam do podpisu![/SIZE][/FONT]
Recommended Posts