matinestka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Chodż Czakito na przyczajkę na pierwszą:loveu: :bluepaw: Quote
ewatr Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 A Czako zas socjalizował sie z psami i bardzo dobrze im to nawzajem wychodziło .........wygaldąło to mniej wiecej tak ze Czako siedział na kolanach opuekuna i zajadał sie smakołykami a gromadka psów czekała na "spady " z kociego stołu :evil_lol: Quote
Isabel Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Czyli mógłby iść do domu z psami. Tylko gdzie ten dom??? Quote
ewatr Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Jasne ze domek mogłby byc zapsiony :lol: Quote
ewatr Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Czako ma juz wyciagnietego dryta z pupy ;) i miał porobione przy okazji wszystkie badania ... Wszytsko jest w jak najlepszym porzadku nic niepokojacego z wyników nie wynika :eviltong: tak ze spokojnie Czakus nadal moze szukac domu ! Quote
ewatr Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 A oto sesja Czakusia na kartki swiąteczne prezentował sie chłopak jak rasowy model :loveu: Nawet fochy stroił jak na modela przystało :evil_lol:;) Quote
ewatr Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 hmmmm nawet nikt nie zajrzał :shake: a Czakus ma jeszcze wiecej zdjec ..... Quote
Kasieńka86 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Śliczen foty :loveu: Ja zajrzałam, choć ja psiara jestem nie kociara, ale piękno docenić potrafię :cool3: Jeszcze fotek poproszę:multi: Quote
Ariadna Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 GoniaP transport to najmniejszy problem. Bardzo prosze o przemyslenie mojej propozycji DT, nic nie obiecuje na stale, ale tez nic ani nikt mnie nie pogania. Kocisko mogloby zamieszkac z nami, jako nowy czlonek rodziny ( mamy jeszcze Ferusia i Grubcie, zaadoptowanych kilka lat temu z Kielc od Erki i papuge Malwine) Co do moich dzieciakow, to jak wspomnialam wczesniej, wychowywane sa wsrod zwierzat. Przy nich ucza sie milosci, wrazliwosci do swiata a i odpowiedzialnosci. Pomimo tak drobnego wieku, moge powiedziec z reka na sercu, ze sa bardzo w porzadku w stosunku do zwierzyny, niezalenie od rodzaju. . Quote
ewatr Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='Kasieńka86'] Ja zajrzałam, choć ja psiara jestem nie kociara, ale piękno docenić potrafię :cool3: Jeszcze fotek poproszę:multi: Ja tez psiara :lol: ale Czakus jest przekot i dlatego mu domku trza szukac na cito ;) a teraz dalsze foty Mikołaja Czakusia : cos w stylu ... cierpliwy ja jestem ojjjjj cierpliwy ... ale czego sie nie robi dla dobrego domu i świat ;) ? Quote
malagos Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Ariadna napisał(a):GoniaP transport to najmniejszy problem. Bardzo prosze o przemyslenie mojej propozycji DT, nic nie obiecuje na stale, ale tez nic ani nikt mnie nie pogania. Kocisko mogloby zamieszkac z nami, jako nowy czlonek rodziny ( mamy jeszcze Ferusia i Grubcie, zaadoptowanych kilka lat temu z Kielc od Erki i papuge Malwine) Co do moich dzieciakow, to jak wspomnialam wczesniej, wychowywane sa wsrod zwierzat. Przy nich ucza sie milosci, wrazliwosci do swiata a i odpowiedzialnosci. Pomimo tak drobnego wieku, moge powiedziec z reka na sercu, ze sa bardzo w porzadku w stosunku do zwierzyny, niezalenie od rodzaju. . i co z tą propozycją? Aktualna? Quote
Ariadna Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 malagos napisał(a):i co z tą propozycją? Aktualna? Propozycje caly czas podtrzymuje, aczkolwiek zrozumialam, iz nie jest najlepszym pomyslem. Dlatego tez ucichlam. Wyprowadzcie mnie prosze z bledu jesli sie myle.. :razz: Quote
malagos Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 kochani, czy szukacie dla kota domu tymczasowego, czy tylko stałego? Quote
Recommended Posts