Jump to content
Dogomania

Tajemniczy kot z basni :))) Czako Rzeszów MA DOM !

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Czako zas socjalizował sie z psami i bardzo dobrze im to nawzajem wychodziło .........wygaldąło to mniej wiecej tak ze Czako siedział na kolanach opuekuna i zajadał sie smakołykami a gromadka psów czekała na "spady " z kociego stołu :evil_lol:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Czako ma juz wyciagnietego dryta z pupy ;) i miał porobione przy okazji wszystkie badania ...

Wszytsko jest w jak najlepszym porzadku
nic niepokojacego z wyników nie wynika :eviltong:
tak ze spokojnie Czakus nadal moze szukac domu !

Posted

A oto sesja Czakusia na kartki swiąteczne prezentował sie chłopak jak rasowy model :loveu:

Nawet fochy stroił jak na modela przystało :evil_lol:;)

Posted

GoniaP transport to najmniejszy problem. Bardzo prosze o przemyslenie mojej propozycji DT, nic nie obiecuje na stale, ale tez nic ani nikt mnie nie pogania. Kocisko mogloby zamieszkac z nami, jako nowy czlonek rodziny ( mamy jeszcze Ferusia i Grubcie, zaadoptowanych kilka lat temu z Kielc od Erki i papuge Malwine) Co do moich dzieciakow, to jak wspomnialam wczesniej, wychowywane sa wsrod zwierzat. Przy nich ucza sie milosci, wrazliwosci do swiata a i odpowiedzialnosci. Pomimo tak drobnego wieku, moge powiedziec z reka na sercu, ze sa bardzo w porzadku w stosunku do zwierzyny, niezalenie od rodzaju. .

Posted

[quote name='Kasieńka86']

Ja zajrzałam, choć ja psiara jestem nie kociara, ale piękno docenić potrafię :cool3:

Jeszcze fotek poproszę:multi:

Ja tez psiara :lol: ale Czakus jest przekot i dlatego mu domku trza szukac na cito ;)

a teraz dalsze foty Mikołaja Czakusia :

cos w stylu ... cierpliwy ja jestem ojjjjj cierpliwy ...

ale czego sie nie robi dla dobrego domu i świat ;) ?

Posted

Ariadna napisał(a):
GoniaP transport to najmniejszy problem. Bardzo prosze o przemyslenie mojej propozycji DT, nic nie obiecuje na stale, ale tez nic ani nikt mnie nie pogania. Kocisko mogloby zamieszkac z nami, jako nowy czlonek rodziny ( mamy jeszcze Ferusia i Grubcie, zaadoptowanych kilka lat temu z Kielc od Erki i papuge Malwine) Co do moich dzieciakow, to jak wspomnialam wczesniej, wychowywane sa wsrod zwierzat. Przy nich ucza sie milosci, wrazliwosci do swiata a i odpowiedzialnosci. Pomimo tak drobnego wieku, moge powiedziec z reka na sercu, ze sa bardzo w porzadku w stosunku do zwierzyny, niezalenie od rodzaju. .

i co z tą propozycją? Aktualna?

Posted

malagos napisał(a):
i co z tą propozycją? Aktualna?

Propozycje caly czas podtrzymuje, aczkolwiek zrozumialam, iz nie jest najlepszym pomyslem. Dlatego tez ucichlam. Wyprowadzcie mnie prosze z bledu jesli sie myle..
:razz: