Jump to content
Dogomania

Tajemniczy kot z basni :))) Czako Rzeszów MA DOM !

Recommended Posts

Posted

A może Oluś zjada tylko obce koty, a swoje zakceptuje jako część domowego stada? Moja sunia też goniła obce koty dopóki nie miała "swojego", no fakt, że było to kocie niemowlę, ale i tak byłam w strachu. Okazało się, że przyjęła je jak swoje dziecko. Z drugim, trzecim i czwartym kotem zupełnie nie było problemu.

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oluś, niestety, doprowadził do tego, że nasz rodzony Hadżar musiał zamieszkać w mojej sypialni i rzadko wędruje po całym mieszkaniu. Nie da rady nijak wziąć Kota-z-Baśni. Ale nadałam temat, komu tylko mogłam.

Posted

Witam.
Czy sa jakies wiadomosci dotyczace zdrowia kocura?
I jeszcze jedno pytanie, jesli dobrze sie wczytalam w watek kotek jest w schronisku, tak? Czy dom tymczasowy dla niego ewentualnie jest potrzebny, bo jesli tak to bylabym gotowa takowy zaoferowac pod warunkiem, ze kocisko zachowywalo by sie w porzadku wobec dzieci (7 i 4 lata wychowywane ze zwierzetami).
Obecnie mieszkamy we Wroclawiu.

Posted

Czakuś juz jest w dobrej kondycji, co do DT to mam wątpliwości, rzadko szefowa Kundelka zgadza się na tymczasy, a Wrocław to bardzo daleko... Trudno powiedziec jak zachowuje sie Czako w stos. do dzieci, tego w schronisku sie nie sprawdzi.