Jump to content
Dogomania

LIZA - Już nie cierpi, nie zazna zła człowieka, za TM jej życie będzie jak w bajce...

Recommended Posts

Posted

[quote name='KrystynaS']Nie domyślasz się co andzia????? :-( Pewności na 100% jeszcze nie ma, więc nie chcę wywoływać wilka z lasu.[/quote]

Krysiu...domyślam się...tylko nie pisałam, bo moze nie to:placz:

Posted

napiszę wprost...objawy nerwowej postaci nosówki beż żadnych innych wcześniejszych faz..?
czy to możliwe:roll:zwykle to ostatni epat nosówki...
ale postać nerwową psy też przechodzą...przynajmniej znam 1 taki przypadek.wybaczcie nie jestem przesądna

Posted

Nikt dziś nie zajrzał do Lizuni.
Nie byłam dziś u niej, godzinę temu wróciłam z pracy.
DuDziaczku czy byłaś dziś u Lizy????
Jeśli tak to napisz parę słów jak się czuje, jak chodzi, co z łapką, bardzo martwię się o nią.

Posted

[quote name='KrystynaS']Nikt dziś nie zajrzał do Lizuni.
Nie byłam dziś u niej, godzinę temu wróciłam z pracy.
[B]DuDziaczku[/B] czy byłaś dziś u Lizy????
Jeśli tak to napisz parę słów jak się czuje, jak chodzi, co z łapką, bardzo martwię się o nią.[/quote]

Zaglądam teraz - cały dzień urwanie głowy miałam...samochód, maluszki - jutro wyjeżdżam więc musiałam wszystko dopiać...

mam nadzieję, że DuDziaczek jeszcze cos dzisiaj napisze...

Posted

p. Krysiu watek Lizy to jden z nielicznych jaki jestem w tej chwili odwiedzac, ale naprawde odwiedzam na ile tylko moge...
Skoro wreszcie jestem to napisze...

Napisze ze popłakałam sie jak dzis zobaczylam Lize...
Weszlam i nie zobaczylam rozradowanej suni z merdajacym ogonkiem, tlyko leżąca i drżącą kupkę nieszczęscia... :-(
Naprawde stanełam jak słup... Nie widywalm jej codziennie wiec zauwazylamdramatyczna przemiane...
Lizuni apetyt oczywisice sie pogorszyl... Jak to pani. wet powiedziala zazwyczaj zjadala wszystko a teraz w misce stoi...
Nawet na [U]buleczke [/U]nie miala ochoty :placz:
Poszliśmy sobie na spacer (bylam z chłopakiem) Ale ze kiepsko jej szlo chodzenie :shake: to siedlismy na ławeczce, pogodna cudowna, wiec trzeba kozystac. Ale przy wstawaniu juz stawialismy ja na łapki z chłopakiem bo nie chciala wstac nie miala wogole ochoty... :shake: Wzial ja na rece i niusl jakis czas, a potems ie namyslila i sama chodzila.... Ale o schodzeniu ze schodow nie bylo mowy, tez byla znoszona...:-(
Jestem załamana to nei ten sam pies :placz: PROSZE WSZYSTKICH TRZYMAJMY KCIUKI

Ja nadal wierze... Ona przezyla to wszystko ona MUSI z tego wyjść :placz::placz:

Mam pare zdjęć nie wiem czy dziś uda mi sie wstawić... Ale jutro beda na 100%

Posted

A wczoraj chodziła po alejkach i po schodach też, zarówno w górę i w dół.
I zjadła. Trzęsła jej się tylko przednia łapka
:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Co ja jutro zastanę?????

Posted

Rozmawialam z wetka, trzesie sie ta `lewa stona` :shake::shake::shake: I prawa i tylnia łapka...
Na poczaktu trzesla tylko a teraz i przednia...
NIe wiem ja tlyko tam mysle moze zmiana pogody, gorszy dzien... Moze jutro bedize lepiej? :shake:

Posted

przeczytalam wszystkie posty (jutro bede jak zombie) i po prostu nie moge przezyc jej cierpienia!!!!!

co to za je.... schronisko????!!!! do sadu ich!!!!!!

a ty lizuniu trzymaj sie !!!!! nie po to sie tyle wycierpialas zeby teraz jakas glupia nosowka cie dorwala!!!!
badz silna !!!
trzymamy kciuki