Jump to content
Dogomania

Skwierzyna.Sunia 4,5m,typ ON.Dom/ogłoszenia na cito! ma dom

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, jeszcze nie mam wieści.. Też czekam z niecierpliwością...
Nie wiem, czy nie zrobiłam niepotrzebnych nadzieji..:( ale może akurat suczka się spodoba.

W każdym razie jak tylko będę coś wiedzieć, od razu doniosę!

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

musiałam wyjechać na weekend, właśnie wróciłam, sunię wzięłam w piątek późno wieczorem do domu, bo bałam się, że zniknie.

Jest u mnie, ale w kojcu nie chce siedzieć, wydostaje się przez najmniejszą szparę. zostawiłam syna z nimi na weekend i Nora rozniosła podwórko:cool3:. Gania z butami, patykami, butelkami plastikowymi. To znaczy sunia nie lubi zostawać sama, czy to na podwórku, czy w pomieszczeniu. Na podwórku szuka wejścia do domu lub pod okna. W domu piszczy, zeby ją wypuścić i bawić się. Po jakimś czasie grzecznie kładzie się na legowisko i nasłuchuje. Jak wchodzi się do niej to z radości posikuje. Jak ją wpuszczam do domu to też z radości posikuje.
Bawi się poprzez skakanie na człowieka i podgryzanie rąk, łapie za ręce i to dość mocno. Mój najmłodszy syn- 9 latek boi się jej. Więc muszę ją izolować i do domu nie mogę wpuszczać.
Jest to pies z ADHD, potrzebuje dużo ruchu i towarzystwa człowieka, jest spragniona dobrego dotyku i czułości. Chętnie aportuje i uczy się.

Kłopot w tym, ze moje dwa psy, nie za bardzo ją polubiły, ciągle szczekają i podgryzają ją. Zaszczuta leży pod fotelem na ganku. Nie może długo zostać, mąż nie godzi się na jej pobyt u nas, mam tydzień, a potem sam odwiezie ją do schronu.

Posted

Sunia jest u mnie. Można podawać mój adres i telefon.
Dziś już było lepiej, mała zaczyna uczyć się, ze gryźć nie wolno. Jest już spokojniejsza, wie że jedzenie ma regularnie i wodę do picia, że wypuszczamy ją do ogrodu żeby się załatwiła i pobiegała, ale zawsze może wejść do pomieszczenia i tam ma swoje legowisko.
Uczymy ją jak się bawić i nie podgryzać.

Sunia powinna jak najszybciej trafić do swojego domku i to takiego, gdzie przez jakiś czas będzie ktoś zawsze w domu z nią. Wtedy jest grzeczniejsza i szczęśliwa.

Posted

Czia, nie jestem w stanie pomóc teraz ogłoszeniowo ale napisz proszę PW do anetek100. Przesympatyczna dziewczyna. Ma dryg do układania tekstów ogłoszeniowych. Warto by było zmienić tytuł (przynajmniej roboczo, na chwilę) na apel o pomoc w ogłaszaniu.

Posted

witam kochane cioteczki..juz sie robi bede oglaszac,zabieram sie za ogloszonka...wczoraj mialam mala przygode z samochodem po zawezieniu suni na tymczas...wrocilam dopiero dzisiaj,nocowalam w Warszawie.Kolega zrobil pasek klinowy z mojej ponczochy i stopy praktycznie mam bez czucia gdyz stalam czekajac na jakas pomoc do 3 w nocy w szczerym polu(to taki maly oficzek)a co sie dzialo dalej to juz nie chce nawet myslec,ale juz nie gadam, ale dzialam :):):) majqa ile komplementow dziekuje i wzajemnie;)

Posted

GameBoy napisał(a):
zrobie jej dzis allegro
ale w nocy :roll: i zwykle - bez tekstow bo nie mam talentow literackich:roll::oops:

Kciuki trzymane za olśnienie!!! :loveu:

Posted

zrobilam jej wyroznione allegro
napisalam ze owczarek niemiecki wilczasty w typie
napisalam, ze odebrana za zle traktowanie ale nic o melinie bo ludziom sie wydaje, ze taki pies jest spaczony psychicznie
fote dalam najladniejsza na trawce
jest nr do czia niech dzwonia bo inaczej sie zdenerwuje :mad::evil_lol:

(gdyby ktos sie chcial dorzucic do allegro bylabym za, mozna nawet na konto allegro)

zrobilam tez gumtree Poznan i Warszawa