Jump to content
Dogomania

Skwierzyna.Sunia 4,5m,typ ON.Dom/ogłoszenia na cito! ma dom

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki cioteczki, sunia jest w typie ON, ale duża jak wilczur nie będzie, jest drobnej budowy, aczkolwiek nigdy nie wiadomo. Jak na razie jest karmiona od przypadku, do przypadku. Wysłałam nowe zdjęcie małej. Przy śniadaniu pod moim zakładem pracy. Wabi się NORKA. :cool3:
Zachowanie typowo szczenięce, skacze na mnie z radości jak przychodzę i łapie za ręce, chce się bawić. Patrzy co przyniosłam.:loveu:

Facet wczoraj przyszedł i kazał mi ją zabierać, albo ją wywiezie do lasu. Trochę go postraszyłam, ale nie wiem na jak długo mała jest bezpieczna. Dałam im 8 kg. suchego i trochę konserw, żeby ją przetrzymali.:shake:

Na weekend wybieram się do Poznania, więc mogłabym Norę podwieźć w tamte okolice gdyby był jakiś tymczas lub domek.:oops:

Posted

czia napisał(a):
(...) Facet wczoraj przyszedł i kazał mi ją zabierać, albo ją wywiezie do lasu. (...)

Weruś, masz jakieś wieści? Jak ona skończy w lesie to nie łudzę się, że będzie spuszczona tylko zostanie uplątana do drzewa. :placz:

Posted

Nora się przypomina, jest zabawna i ma piękne wielkie uszy. Gameboy wstaw proszę zdjęcia, wysłałm Ci na skrzynkę.:placz: Może ktoś się zakocha w tej wielkouchej:cool3:

Posted

chron jest przepełniony, jest obecnie 30 szczeniaków, nikt ich nie leczy, nie szczepi, umierają na parwo.
Ostatnio przywiozła firma potrącone zwierze i leżało 5 dni chore i nikt z kierownictwa i pracowników mu nie pomógł, :mad:dopiero jak wolontariusze przyszli zawieźli go do lekarza.
Ja jej nie zawozę do schronu, już lepszy dom pijaka i moje dokarmianie. Przynajmniej ją widzę, a do schronu nie mam wejścia już, bo mam za dużą buzię i za dużo napisałam skarg.:angryy:
Moę ten domek odcioteczki, nie chce wilczycy, ona jest w typie wilka.:lol: