Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malwina znów przypomniała sobie o kopaniu dołów.Wyprodukowała taką jamę,że mogłaby się w niej schować.Kłóci się kiedy na nią krzyczę.Ma charakterek.Poniżej dodaję zdjęcie dołka .

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Dziękujemy za pomoc i zapraszamy.Malwina ma ochotę podejść i dać się pogłaskać,ale nie może się przełamać.Rafałowi udało się dotknąć jej miękkiego futerka.Czekamy dalej.

Posted

A ja byłam w odwiedzinach u Malwiny i Farta;)
Malwina mimo, że nadal nieufna do obcych jest nie tym samym psem. Przede wszystkim jest nareszcie wyciszona, spokojna i bezpieczna.
A chyba o to przede wszystkim chodziło.

Posted

Ocelot, ale Ci zazdroszę odwiedzin. Ja siedzę z psem po operacji w domu i narazie nie widzę na horyzoncie wycieczki do Tomaszowa, a przez ostatni miesiac nawet nie mialam głowy zeby pogadac z P.Prezes, teraz mam od weekendu troszkę luźniej :roll: Pieniązki za lipiec i sierpień na Malwinkę wyślę w poniedziałek i oczywiście podglądam wątek jak jestem na dogo.

Posted

Zapraszamy serdecznie.Malwinie poprzewracało się w głowie.Mięso przestało jej smakować.Sucha karma ostatecznie jest jedzona,ale tylko Chappi.Kiełbaska oczywiście jest be.Weterynarz twierdzi,że to minie.Po prostu jest za ciepło.A poza tym wszystko po staremu.

Posted

poniewaz widze ze z przywiezionego dla malwiny transporterka nie ma uzytku i sterylki suki na horyzoncie zamierzam sie wybrac po transporter bo kolo warki lub w kieleckim bedzie czesto wykorzystywany.dam znac wczesniej aby termnin przyjazdu odpowiadal.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Malwina jest spokojniejsza, ale pogłaskać się nie daje.Rozmawiałam na ten temat z dr Dorotą Sumińską.Poradziła mi,żebym podawała jej Anafranil.Depresja jest bowiem na tyle silna,że sama socjalizacja bez pomocy leków może nic nie dać.A Fart chuligani nadal.Podkopuje drzewka,wyciąga korzenie,wyrywa kwiatki z doniczek i targuje się z kotami o to kto rządzi na podwórku.Przybył nam nowy kotulek-Julek uratowany przez Rafała na ulicy.Tym samym kotów ci u nas dostatek.Jak patrzę co zgotowali ludzie biednej Malwinie,to serce chce pęknąć.Widać po niej,że bardzo chciałaby podejść i pobawić się,ale coś ją powstrzymuje.Pozdrawiam Lawinia.

Posted

Nic się nie stało.Julek jest szczęśliwy i bawi się z Fartem i Malwiną.Rafał znalazł go łażącego po ulicy w Tomaszowie i oczywiście przyniósł do domu.No i został,jak pozostałe zwierzaki.Wszystkich nie damy rady zebrać ,ale robimy co możemy,aby nie błąkały się głodne bez celu.Pozdrawiamy wszystkich na wątku.

• 2 weeks later...
Posted

Malwina i Farcik bardzo dziękują za pomoc finansową.Są zdrowe i fajnie bawią się z Julkiem.Julek to wogóle kamikadze,włazi do psich bud i prowokuje do zabaw.Malwina nadal nie daje się głaskać,ale pozwala dotykać swego nosa.Najfajniej zachowuje się rano,podchodzi się witać.Widać, że czuje się bezpieczna.Nie musi o nic walczyć i niczego zdobywać.Jest fajnie.Pozdrawiamy