Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam Was za swoją nieobecnosć...ale po zabawie z moim psem wylądowałam na ostrym dyrzurze z uszkodzonym kolanem... :oops:

Co do suni z Warki to byłam mimo wszystkow kontakcie z Panią która zgłosiła małą... Problem polegał na tym że drugi dzień suni nie widziała, natomiast miała od poczatku powiedziane żeby suczkę przywieść na sterylke...
Nie wiem na ile suni nie było naprawdę, niby nie mam powodów nie wierzyc, a jednak coś mi nie gra....:oops: Kobieta mówiła ze to jej córka musi tam jechac bo to ona widziała psa itd..... Nie podoba mi się to....i mam nadzieję że suczka się nie rozsypała gdzieś....:shake:

Zadzwonię jutro do tej kobiety i poprosze by dała mi nr bezpośrednio do tej córki, bo tak to będziemy się ganiać....aż się sunia oszczeni niewiadomo gdzie i będzie po ptokach.... :placz::placz::placz:

Posted

Pani z Warki się nie odzywa, natomiast koleżanka zgłosiła właśnie trzecią maxi ciężarną sunieczkę w Warszawie którą rano trzeba koniecznie złapac i sterylizować, o ile ne jest za późno.. Pisałam w jej sprawie już wiadomosć do Zuluguli....

A co z Malwinką?

Posted

Tosia klatke pulapke ma Canis i Psi aniol - natomiast jesli pies wyjada suni di duze prawdopodobienstwo ze tez on sie zlapie
Uwazam ze trzeba byloby poprosic takiego fajnego goscia ktory jest chyclem ma n aimie arek
Pomagal mi odstrzeic psiaki z Marek z sukcesem jest uwazny i ma celne oko i ni eryzykuje po proznicy

iwona

Posted

Strzał to mega ostatecznosć jak dla mnie.... Poniewaz Żółtek podchodzi do rąk chętnie nie jest problemem schować/przetrzymać choćby w samochodzie go na czas akcji....

Posted

[quote name='Tosia2']Strzał to mega ostatecznosć jak dla mnie.... Poniewaz Żółtek podchodzi do rąk chętnie nie jest problemem schować/przetrzymać choćby w samochodzie go na czas akcji....[/quote]

Dokładnie, to miałam na myśli. Klatkę wystawiło by się, a Żółtka wzięło na spacerek, czy do auta jak zaproponowała Tosia.

Tylko, "klatka-łapka", hmm. Skąd ją wziąźć ? Mogę zagonić ją na jedno podwórko, które znajduje się w pobliżu. Tylko...

Ja sama tego nie zrobię, ani nie mam kogo poprosić.

Posted

W jakim wieku jest Malwina? Wydaje mi się, że czytałam o 10 m-cach (pierwsza cieczka?). Czy ona kuleje? Dokładnie: interesuje mnie stan tej złamanej łapki. Uważam, że trzeba te informacje zamieścić w I poście.

Im prędzej suczka znajdzie się u mnie, tym prędzej trafi do DS.

Acha... rozmawiałam już z Tosią, że w grudniu wyjeżdzam na sylwestra gdzie mogę zabrać tylko jednego psa. Jeśli Malwina nie znajdzie DS do tego czasu, to niestety bedzie musiałam przeimprezować w hotelu lub u kogoś innego (o co trudno - niestety). Mówię wcześniej, zeby nie było niedomówień w późniejszym okresie.

Posted

[quote name='Tosia2']Wkleję na razie 2 zdjęcia bo mam krucho z czasem, a komp mi sie zawiesza...:angryy:

Sunia jest młodziutka, z tego co zrozumiałam urodzona tam... Choc wydaje się wilczasta, to żeby było śmieszniej jest zupełnie nieduża, tak do kolana...
Jest nieco nieufna, ale z moim skromnym zdaniem, niewiele czasu jejpotrzeba by zakochac się w opiekunie... ;)

Musimy jej pomóc, bo tylko szczeniąt w polu brakuje... Suczka żyje tam z psim przyjacielem dla którego moze szykuje się tymczas u koleżanki Zuzi...

Jestem w stanie załatwić sterylkę na terenie Warszawy, ale musi być tymczas dla małej.... Pomóżcie !!!

[IMG]http://img128.imageshack.us/img128/4572/polesuniagz4.jpg[/IMG]
[IMG]http://img122.imageshack.us/img122/3654/polesunia1ns0.jpg[/IMG][/quote]
NAJPIERW TRZEBA JA ZLAPAC A TO MOIM ZDANIEM BEDZIE NAJTRUDNIEJSZE NIE WIEM JAK MOZNA ZASTRZELIC PSA W LESIE...
NAJPIERW TRZEBA ZALPAC A POZNIEJ JUZ WSZYSTKO POJDZIE JAK PO MASLE [MAM NADZIEJE] TRZYMAM ZA WAS MOCNA KCIUKI POZDRAWIAM

Posted

Sunia nieco utyka na łapkę która w dzieciństwie była złamana.... Z tego powodu nie poszła za resztą rodziny i....ie została odstrzelona...

Musiała być strasznie dzielna skoro sobie jako szczenię poradziła choc jednego dnia straciła mamę i rodzeństwo.... :-(:-(:-(