Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Jak nie zmieknie, to chyba go za fraki wyciagne na zewnatrz zeby sie przekonal jak tam jest milo

Wiem, że nie powinnam, ale sie usmiałam jak to sobie wyobraziłam :evil_lol:

Biały wykaż trochę zrozumienia i chęci współpracy dla ciotek co się tak bardzo dla ciebie starają, tym bardziej, że ładny z ciebie psiak i gdybys nie był psim introwertykiem pewnie szybko miałbys domek.:cool3:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

od kiedy tam chodzimy (3 miesiące?..) oswajamy go na żarcie i parówki, Gosiak jest tam prawie codziennie i go obłaskawia..

bez DT to oswajanie potrwa jeszcze wieki:placz:

Posted

wielki dzień dla niego!:multi::multi:

teraz szanse na adopcję ma jak nigdy, bo przełamał się w kontaktach z człowiekiem i jest jedynym małym psem w schronisku!:multi:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
dzis byl wielki dzien Niko po 5 latach w klatce w koncu sie przelamal (raczej ja mu pomoglam - ale rece mam cale:evil_lol:) wyszedl na spacer:multi:

Zawsze mówiłam, ze cuda się zdarzają.:lol:

A z niego jest naprawdę ładny piesek, w naturze wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciach. U nas jest tez taki wycofany pies, tez go oswajamy, teraz to przynajmniej widzę swiatełko w tunelu, skoro Wam sie udało to u nas tez musi.

Gratulacje dziewczyny, teraz to juz pójdzie z górki, życzę mu aby szybko znalazł domek:loveu:

Posted

ano, wiq specjalnie dziś odrabiała ćwiczenia, żeby szybciej się zobaczyć z psiakami własnymi i schroniskowcami ;)

myślę, że jeśli pogoda dopisze pojawią się zdjęcia Nikosia na spacerze:loveu:

Posted

No widzisz głupolu,jak fajnie jest na spacerku!:lol:
Ale mu sie ten pysk śmieje! Tyle czasu zmarnował przez ten głupi męski upór,a teraz się cieszy!
Oj chłopie-więcej wiary i zaufania!
Teraz to już prędzej domek się znajdzie-tak myślę!