Poświata Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Cóż ja czytam, Magia niedomaga :shake:? Jak wyniki, jak zdrówko małej? Quote
katik Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Niestety (a może stety, bo przynajmniej wiemy co jej jest) Magia ma robale i to wywołało wszystkie problemy zdrowotne. Teraz trujemy robaczki - przez 3 dni dostaje tabletki. Po tygodniu kolejne badania kału. A Magia czuje się bardzo dobrze, znowu zaczeła bardziej gnębić kota. Na dodatek od jutra będę miała na 2 tygodnie boksera, wiec troche się martwię o Rudka jak on przeżyje z 2 psami. :evil_lol: Quote
marzenna79 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [COLOR=black][B] ....▓ ....▓▓▓ ...▓▓▓▓▓▓▓ ....▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ...▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ..▓▓▓.█▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ..▓▓▓▓▓▓▓▓.█▓▓ ....▓▓▓.██.▓▓▓▓ ...▓▓▓▓Q▓▓▓▓ ....▓▓▓▓▓▓▓..........▓▓ ....▓▓▓▓▓▓▓▓.....▓▓ .....▓▓▓▓▓▓▓▓▓...▓▓ ....▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓...▓▓ ...▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓...▓▓ ...▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓..▓▓ ...▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓..▓▓ ....▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓.▓▓ ......▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓.▓▓ ........▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓.▓▓ ..........▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ............▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ............▓▓▓▓▓▓▓▓▓ .........▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ......................▓▓ [COLOR=DarkOrchid][SIZE=3][FONT=Georgia]Rudek - zuch chłopak, da radę sobie z psami... :evil_lol:[/FONT][/SIZE][/COLOR] [/B][/COLOR] Quote
katik Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Dzisiaj rano znajoma zadzwoniła, ze jednak ktoś z jej rodziny zostanie z psem. Całe szczęście, bo na początku jak ona do mnie zadzwoniła, to się zgodziłam, a potem głupio mi było odmówić. Ale z dwoma psami byłby kłopot chociażby z zostawianiem ich samych w domu, a mnie więcej nie ma w domu niż jestem. Quote
bety Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='katik']Niestety (a może stety, bo przynajmniej wiemy co jej jest) Magia ma robale i to wywołało wszystkie problemy zdrowotne. Teraz trujemy robaczki - przez 3 dni dostaje tabletki. Po tygodniu kolejne badania kału. A Magia czuje się bardzo dobrze, znowu zaczeła bardziej gnębić kota. Na dodatek od jutra będę miała na 2 tygodnie boksera, wiec troche się martwię o Rudka jak on przeżyje z 2 psami. :evil_lol:[/quote] Robale - paskudztwa. Eeeeee tam - Rudek - dał by radę przecież to kot bojowy na psy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No ale mu się upiekło (bokserowi oczywiście :evil_lol:) Pzdr Quote
kiti7 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Witaski :multi: Po długiej przerwie wpadłam sie przywitać :multi::multi: [URL]http://img20.imageshack.us/img20/8500/img0356ns5.jpg[/URL] Sunia coraz piękniejsza :loveu::loveu: słodziak z niej :loveu: Quote
katik Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 U nas ostatnio nudy, całe dnie spędzam w pracy :( i nawet nie mam kiedy z Magią wyjśc na dłuższy spacer. A Magia nadmiar energii wyładowuje ma biednym Rudusiu :evil_lol: W przyszłym tygodniu ponownie bedziemy robić wszystkie badania, żeby przekonać się czy pozbyliśmy się paskudnych robali. [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img65.imageshack.us/img65/3697/img0405pf6.jpg[/IMG][/URL] Quote
Kiłi Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [URL]http://img391.imageshack.us/img391/9617/06072008016hk2.jpg[/URL] Ale się kobita ślicznie pokazuje:loveu: Quote
katik Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Kiłi'][URL]http://img391.imageshack.us/img391/9617/06072008016hk2.jpg[/URL] Ale się kobita ślicznie pokazuje:loveu:[/quote] jakimś cudem udało się uchwycić moment, kiedy Magia stała nieruchomo :evil_lol: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2696/img0406vb6.jpg[/IMG][/URL] Quote
katik Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Dzisiaj na wystawie w Będzinie Magia zaszalała :multi: Zdobyła I lokatę w klasie młodzieży, zwycięstwo młodzieży, najlepszy junior w rasie oraz zwycięstwo rasy. :multi: Quote
Poświata Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=red]B[/COLOR][COLOR=lime]R[/COLOR][COLOR=royalblue]A[/COLOR][COLOR=yellow]W[/COLOR][COLOR=magenta]O [/COLOR][SIZE=3][COLOR=black]dziewczyny !!!!!!![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
zaba14 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Oj Kasiu kłamiesz, ona wcale nie stoi nieruchomo, bo sie otrzepuje z brudu, czy tez z wody :P gratulujemy sukcesow!! :multi: Quote
katik Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Aniu, opis tyczył sie zacytowanej fotki ;) Niestety nie mam fotek z wystawy :( Quote
danani Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='katik']Dzisiaj na wystawie w Będzinie Magia zaszalała :multi: Zdobyła I lokatę w klasie młodzieży, zwycięstwo młodzieży, najlepszy junior w rasie oraz zwycięstwo rasy. :multi:[/quote] wielkie gratulacje :multi: a ja miałam być i robić zdjęcia :-( bo jestem zza miedzy, ale moja córcia mnie zaprosiła do wnusi i nic z tego nie wyszło Quote
katik Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='danani']wielkie gratulacje :multi: a ja miałam być i robić zdjęcia :-( bo jestem zza miedzy, ale moja córcia mnie zaprosiła do wnusi i nic z tego nie wyszło[/quote]To trzebe było rodzinkę zgarnąć i razem przyjechac na wystawę. :cool3: Quote
Alicja Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Brawo dla Magii :klacz: i dla pańci :Rose: [/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
danani Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='katik']To trzebe było rodzinkę zgarnąć i razem przyjechac na wystawę. :cool3:[/quote] ale ona studiuje w Krakowie i tam się udałam i to z Iwanem :lol: Pierwszy jego przejazd pociągiem + autobusy. Jakoś przeżyliśmy, chociaż on oczywiście z wszystkimi chciał się bawić. Teraz padł :evil_lol: Quote
łapeczek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 my sie zegnamy na 5 dni ale w piatek jestesmy spowrotem .... papa ...<. Quote
bety Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [CENTER][B][SIZE=3][COLOR=magenta]:multi: GRATULACJE DLA MAGI :multi:[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [LEFT]Pzdr[/LEFT] Quote
nokian73 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='katik']Dzisiaj na wystawie w Będzinie Magia zaszalała :multi: Zdobyła I lokatę w klasie młodzieży, zwycięstwo młodzieży, najlepszy junior w rasie oraz zwycięstwo rasy. :multi:[/quote] Dziewczyny, wielkie [SIZE=3][COLOR=red][B]BRAWA!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][SIZE=2][COLOR=black] Trzymamy kciuki za kolejne BOB-y!!!!!![/COLOR][/SIZE][/SIZE] Quote
Asia & Ginger Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='katik']Dzisiaj na wystawie w Będzinie Magia zaszalała :multi: Zdobyła I lokatę w klasie młodzieży, zwycięstwo młodzieży, najlepszy junior w rasie oraz zwycięstwo rasy. :multi:[/quote] Nie tylko Magia zaszalała, Pańcia też! :cool3: [SIZE=3]Wielkie gratki!!![/SIZE] :klacz: :beerchug: :cunao: :laola: Quote
Kiłi Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='katik']Dzisiaj na wystawie w Będzinie Magia zaszalała :multi: Zdobyła I lokatę w klasie młodzieży, zwycięstwo młodzieży, najlepszy junior w rasie oraz zwycięstwo rasy. :multi:[/quote] Gratki:multi::multi::loveu: Quote
katik Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='łapeczek']my sie zegnamy na 5 dni ale w piatek jestesmy spowrotem .... papa ...<.[/quote] Bedziemy czekac na ciebie. :cool1: Gdzie wybywasz? [quote name='danani']ale ona studiuje w Krakowie i tam się udałam i to z Iwanem :lol: Pierwszy jego przejazd pociągiem + autobusy. Jakoś przeżyliśmy, chociaż on oczywiście z wszystkimi chciał się bawić. Teraz padł :evil_lol:[/quote] chyba że tak. przynajmniej mieliście wycieczke do Krakwa. [quote name='Alicja'][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Brawo dla Magii :klacz: i dla pańci :Rose: [/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/quote] [quote name='bety'][CENTER][B][SIZE=3][COLOR=magenta]:multi: GRATULACJE DLA MAGI :multi:[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [LEFT]Pzdr[/LEFT] [/quote] [quote name='Asia & Ginger']Nie tylko Magia zaszalała, Pańcia też! :cool3: [SIZE=3]Wielkie gratki!!![/SIZE] :klacz: :beerchug: :cunao: :laola:[/quote] [quote name='aleb'][COLOR=Red][B]GRATULACJE!!![/B][/COLOR] :multi:[/quote] [quote name='Kiłi']Gratki:multi::multi::loveu:[/quote] [quote name='nokian73']Dziewczyny, wielkie [SIZE=3][COLOR=red][B]BRAWA!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][SIZE=2][COLOR=black] Trzymamy kciuki za kolejne BOB-y!!!!!![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/quote] Dzięki. :) Bardzo mnie cieszy ta wygrana, ale jednak wiem, jak dużo nam jeszcze brakuje, zeby Magia wygladała tak jak powinna i ile jeszcze musimy pracować. Nokian, a ty wybierasz sie na jakieś wystawy w tym roku? Quote
Recommended Posts