Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przed chwilą o mało nie dostałam zawału. :crazyeye: Słysze dzwonek do drzwi, otwieram a tam sąsiadka mówi że kot mi wypadł z balkonu. :crazyeye: Na szczęście zaraz dodała, ze czarny kot z białymi znaczeniami leży pod balkonami, a mój Rudzi jest rudy. Okazało się, ze to kot od sasiadów przeszedł na mój balkon (na zewnątrz siatki zabezpieczającej). Dlatego wszyscy myśleli, ze to mój kot. Sąsiadów nie ma i nie wiem co mam zrobić. Pomyślałam żeby kota wsadzić do transporterka i oddać go jak wrócą właściciele, ale już gdzieś zniknął. :shake: Na poszukiwania nie mam czasu, bo za 10 min. wychodzę do pracy. Ciekawe czy coś sobie połamał? To już drugi taki wyskok.
Nie wiem, jak ludzie moga być tak bezmyślni i pozwalać kotu wychodzić na niezabezpieczony balkon. :shake: O nieszczęście nie trudno.

Posted

To czarne czupiradło to Cairn Terrier. :evil_lol:
Wprawdzie chyba widac w jakim dziale jest nasza galeria, ale jak to się mówi: "kto pyta, nie błądzi" :) Witaj u nas. :)

Posted

Sorry...kliknełam w twój podpis i wlazłam tutaj....:razz:
Taki stworek/ rozjechany przez samochód/ trafił rok temu do żywieckiego schronu...;
Oczywiście, rozwala sie juz po kanapach. Charakter wybitnie terierowaty a reszta jak widac;

Posted

Nieco padnięta po 12 godzinach w pracy, wrzucam fotki i zmykam odsypiać nieprzespaną noc.

A jeszcze się pochwalę, że warto było się męczyć tyle godzin w pracy, bo widziałam z bliska całą reprezentację polski w piłce nożnej. :cool3:

Posted

Kisses napisał(a):
Magia :loveu:
Mokry CT - wspaniały widok :evil_lol:

czy wspaniały to nie wiem :roll: ja za każdym razem, jak widzę mokrą Magię to płaczę ze śmiechu. :evil_lol: