Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czas odświeżyć galerię. Miałam zamiar wczoraj wrzucić fotki, ale się nie dało. :mad:
Magia na razie jest do połowy łysa, więc fotki będą stare, a w zasadzie Magii będzie najmniej. :eviltong:

moja siostra z dzieciakami

Marcin z Łukaszkiem

Ewa z Łukaszkiem

babcia (moja mama) z wnukami

Posted

[quote name='katik']Cześć

Czasem jesteśmy ma Muchowcu. ;)

A dzidziuś ma już 2,5 miesiąca. :loveu:

Proszę o kciuki za Magię, jutro wystawa w Będzinie. :multi:
Dzisiaj męczyłam się z trymowaniem, ale jeszcze wprawy nie mam. :shake: Na szczęście Magia dzielnie to zniosła.
Nie chodzimy na Muchowiec ... :shake: trzeba by się tam kiedyś wybrać :evil_lol::evil_lol:

http://img248.imageshack.us/img248/3943/270709141.jpg
jaka dumna i ... zadowolona :multi::multi::multi: gratulacje :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='halgre58']Nie chodzimy na Muchowiec ... :shake: trzeba by się tam kiedyś wybrać :evil_lol::evil_lol:

nie wiedziałam, ale chyba nieraz u was w galerii pojawiają się fotki z Muchowca. :cool3:
Też ostatnio nie mam kiedy się tam wybrać. Do południa Magia nie ma się tam z kim bawić. Po południu spotykam się z TZ, a jemu tam się nudzi (:mad:) i woli jechać w ciekawsze miejsca :roll:

Posted

[quote name='katik']nie wiedziałam, ale chyba nieraz u was w galerii pojawiają się fotki z Muchowca. :cool3:
Też ostatnio nie mam kiedy się tam wybrać. Do południa Magia nie ma się tam z kim bawić. Po południu spotykam się z TZ, a jemu tam się nudzi (:mad:) i woli jechać w ciekawsze miejsca :roll:

Ależ nieeeeeee :shake::shake: nie miałam fotek z Muchowca :shake::shake:
Może widziałaś jakieś bardzo podobne miejsce ... :multi::multi:

Posted

Dzisiaj byłysmy z Magią na super spacerku z nowym kolegą. Magia tak się wyszalała, ze nawet teraz nie ma siły uciekać przed kotem. :evil_lol:

Posted

[quote name='katik']Halgre58, to może mi się pomyliło z kimś innym. :oops:
a może ... :roll:

[quote name='katik']Dzisiaj byłysmy z Magią na super spacerku z nowym kolegą. Magia tak się wyszalała, ze nawet teraz nie ma siły uciekać przed kotem. :evil_lol:
Jak to uciekać :crazyeye: a nie odwrotnie - gonić kota :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='halgre58']

Jak to uciekać :crazyeye: a nie odwrotnie - gonić kota :multi::multi::multi:

A tak właśnie :eviltong: Mój Rudziol czasem na takie odchyły, ze zaczyna straszyc Magię. Ona wtedy ucieka, a on zadowolony ją goni. :evil_lol:

Posted

Kulawa wyderka jest głaskana prawie cały czas. Nie wiem co jej się w łape stało, ale dosyć mocno kuleje, nie chce chodzic. Wczoraj stała na górze schodów smótnie patrząc w dół. Więc się nad nią zlitowałam, zniosłam na dół, a ona od razu rzuciła sie w pogoń za kotem. :evil_lol:

Posted

Właśnie wróciliśmy od weta. Łapa została wymacana i obejrzana z kazdej strony. Raz ją zabolało, bo zaczeła piszczeć, ale wetka akurat wtedy wykręcała jej 2 stawy na raz więc nie wiadomo co tak na prawdę ją boli. Dostała zastrzyki przeciwbólowe i przeciwzapalne. Jutro dalszy ciąg leków, ograniczenie ruchu do minimum (chociaż przy Magii nie da się). Będziemy obserwować, czy jej przejdzie, ale i tak w najbliższym czasie planuję zrobić jej przeswietlenia.

Posted

katik napisał(a):
Właśnie wróciliśmy od weta. Łapa została wymacana i obejrzana z kazdej strony. Raz ją zabolało, bo zaczeła piszczeć, ale wetka akurat wtedy wykręcała jej 2 stawy na raz więc nie wiadomo co tak na prawdę ją boli. Dostała zastrzyki przeciwbólowe i przeciwzapalne. Jutro dalszy ciąg leków, ograniczenie ruchu do minimum (chociaż przy Magii nie da się). Będziemy obserwować, czy jej przejdzie, ale i tak w najbliższym czasie planuję zrobić jej przeswietlenia.

Dużo zdrówka dla Magi. :lol:
Pzdr

Posted

Magia odżyła. Ja niedawno wróciłam do domu, Magia była na spacerze z mamą. Jak wróciła to tak się cieszyła, ze o mało nie straciłam zębów. :evil_lol:

Posted

Nareszcie mam dzień wolny i mogę wstawić zaległe fotki.

Magia zmieniła fryz, jeszcze nie do końca, ale na razie musi odpocząć po poprzednim trymowaniu, bo to jednak bardzo ja męczy i stresuje. Teraz jeszcze tylko wyskubę łapki.