Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Odezwała się do mnie Pani która mieszka we Wrocławiu w sprawie adopcji psa. Zaproponowałam Tinę, ale Pani ma troje dzieci.
Chce się z kimś umówić i zobaczyć Tinę a może innego pieska i sprawdzić jego reakcję na dzieci.
Ma na imię Anna .....Prosiła o wysłanie SMS z informacją, że jesteś wolontariuszką ze schroniska we Wrocławiu a Ona oddzwoni".
Komu dać telefon?
Proszę tylko o wysłanie SMS.

Posted

hmn... ja bym mogła do niej zadzwonić...ale nie jestem w stanie pojechać do schroniska.... ale zapytam inne Wrocławianki, która byłaby najwcześniej w schronisku..

Posted

kikou napisał(a):
hmn... ja bym mogła do niej zadzwonić...ale nie jestem w stanie pojechać do schroniska.... ale zapytam inne Wrocławianki, która byłaby najwcześniej w schronisku..

To ja nadal proszę o pamięć, telefon nic nie da.
Trzeba wysłać SMS ( nie dzwonić, bo Pani nie odbiera) i jak oddzwoni to umówić się w schronisku.

Posted

Slomka22 napisał(a):
Irena ja przekazala informacje Koperkowi i wziela numer telefonu do tej pani. Dodatkowo podeslalam Ci tez nr do Koperka zeby pani przekazac.

Ok. dałaś mi telefon ale bez sensu jest mój kontakt z tą panią.
Co Jej powiem?
Że nie wiem , kto i kiedy się z Nią skontaktuje?
Nie wiem czy Koperek będzie mogła.
Może ustalcie między sobą konkrety.

Posted

jeżeli Pani jest szczerze zainteresowana wystarczy, że poda w biurze nr psa i pracownik przyprowadzi go na niezobowiiązujący spacer...
wolontariuszki same i tak nie wyprowadzają psów z boksu, i tak trzeba zaangażować w to pracownika schroniska, dlatego chciałam o tym Pani opowiedzieć.... szkoda czasu na wyczekiwanie az któraś wolontariuszka bedzie miala czas bo to i tak nic nie zmieni, a można sporo czasu zaoszczedzić......

Posted

kikou napisał(a):
jeżeli Pani jest szczerze zainteresowana wystarczy, że poda w biurze nr psa i pracownik przyprowadzi go na niezobowiiązujący spacer...
wolontariuszki same i tak nie wyprowadzają psów z boksu, i tak trzeba zaangażować w to pracownika schroniska, dlatego chciałam o tym Pani opowiedzieć.... szkoda czasu na wyczekiwanie az któraś wolontariuszka bedzie miala czas bo to i tak nic nie zmieni, a można sporo czasu zaoszczedzić......

OK. to dalej bawię się w pośrednika i poinformuję, że żadna z wolontariuszek nie będzie się mogła umówić na spotkanie.
Odeślę do pracowników, niech dadzą jakiegokolwiek psa.

Posted

irenaka napisał(a):
OK. to dalej bawię się w pośrednika i poinformuję, że żadna z wolontariuszek nie będzie się mogła umówić na spotkanie.
Odeślę do pracowników, niech dadzą jakiegokolwiek psa.

dlatego psy mają numerki, żeby bylejakiego nie dali.....

Posted

Irena nie denerwuj sie - ja nie dam rady zreszta i tak nie jestem tam wolontariuszka, wiec niewiele moge.
Tak naprwade co za roznica kto do kogo zadzwoni czy Koperek do Pani czy Pani do Koperka.
Z Koperkiem rozmawialam o tym co mi podeslalas i byc moze ona juz z ta Pania rozmawiala.

Ja tylko jednej rzeczy nie rozumiem - jezeli pani nie odbiera to co za roznica kto jej podesle sms? i tak ma oddzwonic tak?

Posted

Irenko,a nie jest to ta sama Pani,ktorej namiary podawalam wczesniej do Koperka???

Tez miala na imie Anna i z 3 dzieci....wysylalam jej forum Tinki i mial sie z nia kontaktowac...hmmmmm....