Slomka22 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 czy cos juz wiadomo?? Tinka do gory pisno Quote
Slomka22 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 A poki czegos nie wiadomo - odnowilam Tinie ogloszenie [/html] [URL]http://www.eoferty.com.pl/id101602.html [/html] Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj [/html] - wyroznione i podbite Spojrz w jej oczy [/html] Quote
Slomka22 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='kikou']to już pare ładnych dni bez wieści..... mam nadzieje, ze nie skonczy sie jak ostatnio :shake: no i na dobranoc Tinka wyrozniona alegratka http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1681220_tina_blaga_o_kawalek_podlogi_w_twoim.html [/html] http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,2303,Lw==.html [/html] http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=35172 [/html] Quote
irenaka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Znowu niewypał:placz:. Nie wiem, gdzie Ci ludzie mają oczy:cool3: Quote
viverna Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Hop hop hop Tina to dobra psina!!!! :multi::multi::multi: Quote
irenaka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Bardzo proszę o pilny kontakt na pw. wolontariuszkę z Wrocławia, która w ciągu najbliższych dni będzie w schronisku. Pilne!! Quote
Slomka22 Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Tinka kochana - 2 razy sie nie udalo, ale jak to mowia do 3 razy sztuka wiec mam nadzieje, ze i tobie sie poszczesci Quote
irenaka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Pytam już oficjalnie na wątku. Czy któraś z wolontariuszek z Wrocławia wysłała SMS do Pani która jest zainteresowana adopcją psa? Quote
kikou Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 ja nic nie wiem:shake::shake:, ze mną w sprawie Tinki nikt sie nie kontaktował ostatnio.... Quote
irenaka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 "Odezwała się do mnie Pani która mieszka we Wrocławiu w sprawie adopcji psa. Zaproponowałam Tinę, ale Pani ma troje dzieci. Chce się z kimś umówić i zobaczyć Tinę a może innego pieska i sprawdzić jego reakcję na dzieci. Ma na imię Anna .....Prosiła o wysłanie SMS z informacją, że jesteś wolontariuszką ze schroniska we Wrocławiu a Ona oddzwoni". Komu dać telefon? Proszę tylko o wysłanie SMS. Quote
kikou Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 hmn... ja bym mogła do niej zadzwonić...ale nie jestem w stanie pojechać do schroniska.... ale zapytam inne Wrocławianki, która byłaby najwcześniej w schronisku.. Quote
irenaka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 kikou napisał(a):hmn... ja bym mogła do niej zadzwonić...ale nie jestem w stanie pojechać do schroniska.... ale zapytam inne Wrocławianki, która byłaby najwcześniej w schronisku.. To ja nadal proszę o pamięć, telefon nic nie da. Trzeba wysłać SMS ( nie dzwonić, bo Pani nie odbiera) i jak oddzwoni to umówić się w schronisku. Quote
Slomka22 Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Irena ja przekazala informacje Koperkowi i wziela numer telefonu do tej pani. Dodatkowo podeslalam Ci tez nr do Koperka zeby pani przekazac. Quote
irenaka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Slomka22 napisał(a):Irena ja przekazala informacje Koperkowi i wziela numer telefonu do tej pani. Dodatkowo podeslalam Ci tez nr do Koperka zeby pani przekazac. Ok. dałaś mi telefon ale bez sensu jest mój kontakt z tą panią. Co Jej powiem? Że nie wiem , kto i kiedy się z Nią skontaktuje? Nie wiem czy Koperek będzie mogła. Może ustalcie między sobą konkrety. Quote
kikou Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 jeżeli Pani jest szczerze zainteresowana wystarczy, że poda w biurze nr psa i pracownik przyprowadzi go na niezobowiiązujący spacer... wolontariuszki same i tak nie wyprowadzają psów z boksu, i tak trzeba zaangażować w to pracownika schroniska, dlatego chciałam o tym Pani opowiedzieć.... szkoda czasu na wyczekiwanie az któraś wolontariuszka bedzie miala czas bo to i tak nic nie zmieni, a można sporo czasu zaoszczedzić...... Quote
viverna Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 ja mam czas, ale mi psa z boksu nie dadzą, bo początkująca jestem, "wtyków" nie mam Quote
irenaka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 kikou napisał(a):jeżeli Pani jest szczerze zainteresowana wystarczy, że poda w biurze nr psa i pracownik przyprowadzi go na niezobowiiązujący spacer... wolontariuszki same i tak nie wyprowadzają psów z boksu, i tak trzeba zaangażować w to pracownika schroniska, dlatego chciałam o tym Pani opowiedzieć.... szkoda czasu na wyczekiwanie az któraś wolontariuszka bedzie miala czas bo to i tak nic nie zmieni, a można sporo czasu zaoszczedzić...... OK. to dalej bawię się w pośrednika i poinformuję, że żadna z wolontariuszek nie będzie się mogła umówić na spotkanie. Odeślę do pracowników, niech dadzą jakiegokolwiek psa. Quote
kikou Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 irenaka napisał(a):OK. to dalej bawię się w pośrednika i poinformuję, że żadna z wolontariuszek nie będzie się mogła umówić na spotkanie. Odeślę do pracowników, niech dadzą jakiegokolwiek psa. dlatego psy mają numerki, żeby bylejakiego nie dali..... Quote
Slomka22 Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Irena nie denerwuj sie - ja nie dam rady zreszta i tak nie jestem tam wolontariuszka, wiec niewiele moge. Tak naprwade co za roznica kto do kogo zadzwoni czy Koperek do Pani czy Pani do Koperka. Z Koperkiem rozmawialam o tym co mi podeslalas i byc moze ona juz z ta Pania rozmawiala. Ja tylko jednej rzeczy nie rozumiem - jezeli pani nie odbiera to co za roznica kto jej podesle sms? i tak ma oddzwonic tak? Quote
Kamila_s Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Irenko,a nie jest to ta sama Pani,ktorej namiary podawalam wczesniej do Koperka??? Tez miala na imie Anna i z 3 dzieci....wysylalam jej forum Tinki i mial sie z nia kontaktowac...hmmmmm.... Quote
Recommended Posts