Slomka22 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Dziewczyny jaka ona jest do dzieci? Wiem ze warunki schroniskowe to zupelnie co innego niz wlasna chata... Quote
monika55 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Psy roznie reaguja w domu. Te z ktorymi mialam do czynienia [o dziwo] w domu sprawowaly sie swietnie. Do dzieci zazwyczaj maja stosunek olewajacy. O ile sa to normalne dzieci. :razz:Tzn wiedzace jak z psem postepowac. Quote
monika55 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Jak tu cichutko.Pewno nikt nie dzwoni.:shake: Quote
GoskaGoska Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Slmoka jk chcesz szybko odpowiedz od dziewczyny to chyba musisz pisac na privat iwetdy mogá cos powiedziec pisze do Koperka albo do Negri, hehe albo do dwoch zobaczymy czy majá to sama zdanie Quote
Slomka22 Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Goska ja regularnie mecze kikou i ona z Koperkiem w kontakcie jest :) Poki co czekam na info od Kikou badz Kopra :) Quote
kikou Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Koper jeszcze nie miała czasu sprawdzić dziewczynki.... więc dalej nie wiemy jak jest z sunieczką... ale Irenka napisała, że Pani jeszcze "chwilę" zaczeka aż ją sprawdzimy.... Quote
Slomka22 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Zaraz napisze do Negri :) i Koper znow chyba chce zebym byla upierdliwa :diabloti: Quote
Slomka22 Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Witam CZY KTORAS Z WOLONTARIUSZEK MOGLABY SPRAWDZIC JAK SIE TINKA ZACHOWUJE DO DZIECI. dOMEK CZEKA NA ODP. OD 1,5 TYGODNIA I JESZCZE CHWILE I DOMEK ZNIKNIE....:angryy: Mnie jest glupio bo wrzucilam ja na watek http://www.dogomania.pl/forum/f97/katowice-dom-dla-malej-suczki-122416/index2.html i domek sie zainteresowal a teraz nie jestem w stanie odpowiedziec na pytania. Poprosilam Kioku ale ona teraz jest w Niemczech wiec gdyby Koper, Ulv lub Agnieszka moglybyscie to sprawdzic. Fredzia i Xmartix jezeli Wy ze swojej strony moglybyscie tez to sprawdzic. Quote
kikou Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 cholerka.... ale nam teraz dowalilas na czerwono....:evil_lol: rozmawialam dzis z Pania Lidka z biura... obiecala Tine "poprzytulac" na wszystkie strony i sprawdzic ... jutro o 15 ma mi dac odpowiedz. Quote
Slomka22 Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 No i Tinka bedzie w sobote pod lupa Agi i Fredzi i Xmartix - poczuje sie dziewczynka jak gwiazda filmowa :D Quote
kikou Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 psinka sprawdzona... wprawdzie nie bezposrednio na dzieci bo wiadomo dzieci w schronisku malo ale jak reaguje na stres.... przyciskana, przytulana, podnoszona chce tylko uciekac... to dosc dobre informacje, dzwonie do Ireny! Quote
Slomka22 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='kikou']psinka sprawdzona... wprawdzie nie bezposrednio na dzieci bo wiadomo dzieci w schronisku malo ale jak reaguje na stres.... przyciskana, przytulana, podnoszona chce tylko uciekac... to dosc dobre informacje, dzwonie do Ireny! To teraz tylko trzeba mocno zaciskac kciukasy Wszystkie cioteczki prosi sie o zaciskanie mocno kciukow :evil_lol: Quote
kikou Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 rozmawialysmy z Irenka... przekazala wszystkie informacje ewentualnej Pani i teraz czekamy na decyzje:hmmmm: no i zaklinamy los dla biednej Tineczki:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Slomka22 Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 kikou napisał(a):rozmawialysmy z Irenka... przekazala wszystkie informacje ewentualnej Pani i teraz czekamy na decyzje:hmmmm: no i zaklinamy los dla biednej Tineczki:kciuki::kciuki::kciuki: moze jak pani tak dlugo czekala to jednak sie zdecyduje Tinke udomowic :diabloti: Quote
Slomka22 Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Kikou dostalas jakas wiadomosc? Quote
irenaka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Slomka22 napisał(a):Kikou dostalas jakas wiadomosc? W końcu znalazłam ten wątek. "Lekka" ciemnota ze mnie:evil_lol:. Potencjalny domek jeszcze się zastanawia. Nie wiem, czy coś z tego będzie. Z całą pewnością dziecko Pani Ani lubi przytulać psiaki, więc nie wiem jak Tina na to zareaguje. Moim zdaniem najlepszym wyjściem byłoby zabrać Tinę na "wycieczkę" i sprawdzić na miejscu Jej zachowania. Ale gdyby było coś nie tak, to musi mieć "wyjście awaryjne" czyli albo DT albo hotel, czyli sprowadza się to do problemu kasy. Nie wyobrażam sobie aby wyszła na parę godzin ze schronu i tam wróciła. Może poszukajcie jakiegoś DT we Wrocławiu, chociaż pewnie będzie jak zwykle czyli brak odzewu bo wszyscy zapsieni. Quote
Slomka22 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 irenaka napisał(a):W końcu znalazłam ten wątek. "Lekka" ciemnota ze mnie:evil_lol:. Potencjalny domek jeszcze się zastanawia. Nie wiem, czy coś z tego będzie. Z całą pewnością dziecko Pani Ani lubi przytulać psiaki, więc nie wiem jak Tina na to zareaguje. Moim zdaniem najlepszym wyjściem byłoby zabrać Tinę na "wycieczkę" i sprawdzić na miejscu Jej zachowania. Ale gdyby było coś nie tak, to musi mieć "wyjście awaryjne" czyli albo DT albo hotel, czyli sprowadza się to do problemu kasy. Nie wyobrażam sobie aby wyszła na parę godzin ze schronu i tam wróciła. Może poszukajcie jakiegoś DT we Wrocławiu, chociaż pewnie będzie jak zwykle czyli brak odzewu bo wszyscy zapsieni. Irena dzieki - czekam w takim razie choc nie powiem ze cierpliwie :razz:;) Co do DT to obawiam sie ze latwo nie bedzie.... Quote
irenaka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Slomka22 napisał(a):Irena dzieki - czekam w takim razie choc nie powiem ze cierpliwie :razz:;) Co do DT to obawiam sie ze latwo nie bedzie.... Bardzo proszę zmieńcie tytuł wątku. Szukajcie DT. Obawiam się najbardziej tego, że Tinę uśpią i wtedy chyba nie przeżyję:placz:. Quote
Slomka22 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Irena temat zmieniony, ale czy to jej pomoze :placz: Quote
irenaka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Slomka22 napisał(a):Irena temat zmieniony, ale czy to jej pomoze :placz: Slomka22 dlaczego Ty chcesz starą babę, czyli mnie pozbawiać nadziei;). Szukajcie DT !! Błagam!! Ja wpisałam moją prośbę w podpis. Quote
Slomka22 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Ja nie chce pozbawic Cie nadziei bo ja wierze ze ona DS znajdzie Poki co Kikou i Koper ja pilnuja w schronie Quote
kikou Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 cos zbyt dlugo namyśla się ta Pani.....:shake: kilka dni temu napisała też do mnie przez allegro... zebym napisała Jej co jeszcze mogę powieziec o suńce..... odpisałam, że najlepiej jak się zdzwonimy, w żywej rozmowie najlepiej przekażę co wiem o niejj.... jednak po tym mailu Pani nie skontaktowała sie już ze mną.....:niewiem::hmmmm: Quote
Slomka22 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 kikou napisał(a):cos zbyt dlugo namyśla się ta Pani.....:shake: kilka dni temu napisała też do mnie przez allegro... zebym napisała Jej co jeszcze mogę powieziec o suńce..... odpisałam, że najlepiej jak się zdzwonimy, w żywej rozmowie najlepiej przekażę co wiem o niejj.... jednak po tym mailu Pani nie skontaktowała sie już ze mną.....:niewiem::hmmmm: nawet jak sie nie uda, to i tak bedziemy szukac dalej, nie zostawimy Tinki samej Quote
Recommended Posts