Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psy roznie reaguja w domu. Te z ktorymi mialam do czynienia [o dziwo] w domu sprawowaly sie swietnie. Do dzieci zazwyczaj maja stosunek olewajacy. O ile sa to normalne dzieci. :razz:Tzn wiedzace jak z psem postepowac.

Posted

Koper jeszcze nie miała czasu sprawdzić dziewczynki....
więc dalej nie wiemy jak jest z sunieczką...
ale Irenka napisała, że Pani jeszcze "chwilę" zaczeka aż ją sprawdzimy....

Posted

Witam
CZY KTORAS Z WOLONTARIUSZEK MOGLABY SPRAWDZIC JAK SIE TINKA ZACHOWUJE DO DZIECI.
dOMEK CZEKA NA ODP. OD 1,5 TYGODNIA I JESZCZE CHWILE I DOMEK ZNIKNIE....:angryy:
Mnie jest glupio bo wrzucilam ja na watek http://www.dogomania.pl/forum/f97/katowice-dom-dla-malej-suczki-122416/index2.html i domek sie zainteresowal a teraz nie jestem w stanie odpowiedziec na pytania. Poprosilam Kioku ale ona teraz jest w Niemczech wiec gdyby Koper, Ulv lub Agnieszka moglybyscie to sprawdzic. Fredzia i Xmartix jezeli Wy ze swojej strony moglybyscie tez to sprawdzic.

Posted

cholerka.... ale nam teraz dowalilas na czerwono....:evil_lol:

rozmawialam dzis z Pania Lidka z biura... obiecala Tine "poprzytulac" na wszystkie strony i sprawdzic ... jutro o 15 ma mi dac odpowiedz.

Posted

psinka sprawdzona... wprawdzie nie bezposrednio na dzieci bo wiadomo dzieci w schronisku malo ale jak reaguje na stres....

przyciskana, przytulana, podnoszona chce tylko uciekac...

to dosc dobre informacje, dzwonie do Ireny!

Posted

[quote name='kikou']psinka sprawdzona... wprawdzie nie bezposrednio na dzieci bo wiadomo dzieci w schronisku malo ale jak reaguje na stres....

przyciskana, przytulana, podnoszona chce tylko uciekac...

to dosc dobre informacje, dzwonie do Ireny!

To teraz tylko trzeba mocno zaciskac kciukasy

Wszystkie cioteczki prosi sie o zaciskanie mocno kciukow :evil_lol:

Posted

rozmawialysmy z Irenka... przekazala wszystkie informacje ewentualnej Pani

i teraz czekamy na decyzje:hmmmm:

no i zaklinamy los dla biednej Tineczki:kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

kikou napisał(a):
rozmawialysmy z Irenka... przekazala wszystkie informacje ewentualnej Pani

i teraz czekamy na decyzje:hmmmm:

no i zaklinamy los dla biednej Tineczki:kciuki::kciuki::kciuki:

moze jak pani tak dlugo czekala to jednak sie zdecyduje Tinke udomowic :diabloti:

Posted

Slomka22 napisał(a):
Kikou dostalas jakas wiadomosc?

W końcu znalazłam ten wątek. "Lekka" ciemnota ze mnie:evil_lol:.
Potencjalny domek jeszcze się zastanawia. Nie wiem, czy coś z tego będzie. Z całą pewnością dziecko Pani Ani lubi przytulać psiaki, więc nie wiem jak Tina na to zareaguje. Moim zdaniem najlepszym wyjściem byłoby zabrać Tinę na "wycieczkę" i sprawdzić na miejscu Jej zachowania. Ale gdyby było coś nie tak, to musi mieć "wyjście awaryjne" czyli albo DT albo hotel, czyli sprowadza się to do problemu kasy. Nie wyobrażam sobie aby wyszła na parę godzin ze schronu i tam wróciła. Może poszukajcie jakiegoś DT we Wrocławiu, chociaż pewnie będzie jak zwykle czyli brak odzewu bo wszyscy zapsieni.

Posted

irenaka napisał(a):
W końcu znalazłam ten wątek. "Lekka" ciemnota ze mnie:evil_lol:.
Potencjalny domek jeszcze się zastanawia. Nie wiem, czy coś z tego będzie. Z całą pewnością dziecko Pani Ani lubi przytulać psiaki, więc nie wiem jak Tina na to zareaguje. Moim zdaniem najlepszym wyjściem byłoby zabrać Tinę na "wycieczkę" i sprawdzić na miejscu Jej zachowania. Ale gdyby było coś nie tak, to musi mieć "wyjście awaryjne" czyli albo DT albo hotel, czyli sprowadza się to do problemu kasy. Nie wyobrażam sobie aby wyszła na parę godzin ze schronu i tam wróciła. Może poszukajcie jakiegoś DT we Wrocławiu, chociaż pewnie będzie jak zwykle czyli brak odzewu bo wszyscy zapsieni.

Irena dzieki - czekam w takim razie choc nie powiem ze cierpliwie :razz:;)

Co do DT to obawiam sie ze latwo nie bedzie....

Posted

Slomka22 napisał(a):
Irena dzieki - czekam w takim razie choc nie powiem ze cierpliwie :razz:;)

Co do DT to obawiam sie ze latwo nie bedzie....

Bardzo proszę zmieńcie tytuł wątku. Szukajcie DT. Obawiam się najbardziej tego, że Tinę uśpią i wtedy chyba nie przeżyję:placz:.

Posted

Slomka22 napisał(a):
Irena temat zmieniony, ale czy to jej pomoze :placz:

Slomka22 dlaczego Ty chcesz starą babę, czyli mnie pozbawiać nadziei;).
Szukajcie DT !! Błagam!! Ja wpisałam moją prośbę w podpis.

Posted

cos zbyt dlugo namyśla się ta Pani.....:shake:

kilka dni temu napisała też do mnie przez allegro... zebym napisała Jej co jeszcze mogę powieziec o suńce.....
odpisałam, że najlepiej jak się zdzwonimy, w żywej rozmowie najlepiej przekażę co wiem o niejj.... jednak po tym mailu Pani nie skontaktowała sie już ze mną.....:niewiem::hmmmm:

Posted

kikou napisał(a):
cos zbyt dlugo namyśla się ta Pani.....:shake:

kilka dni temu napisała też do mnie przez allegro... zebym napisała Jej co jeszcze mogę powieziec o suńce.....
odpisałam, że najlepiej jak się zdzwonimy, w żywej rozmowie najlepiej przekażę co wiem o niejj.... jednak po tym mailu Pani nie skontaktowała sie już ze mną.....:niewiem::hmmmm:

nawet jak sie nie uda, to i tak bedziemy szukac dalej, nie zostawimy Tinki samej