Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

giselle4 napisał(a):
...Slomka,wysłałas mi link Ducha.....
dumałam
teraz Tinka......smutek wielki
ale trzeba pomagac ...kurcze tylko mozliwości tam mało.

Bo ja musze zwykle trafic na smutne przypadki :(

Posted

[quote name='Slomka22']Ciotki :mad::mad::mad: prosze nie zapominać o Tinie
No właśnie!:-( Obiecałam kikou, że ją zabiorę na spacer i zobaczę, co i jak i do tej pory kwitnie malutka bez rozeznania... Ale mi wstyd!:oops::oops::oops::oops::oops:

Posted

[quote name='Koperek']No właśnie!:-( Obiecałam kikou, że ją zabiorę na spacer i zobaczę, co i jak i do tej pory kwitnie malutka bez rozeznania... Ale mi wstyd!:oops::oops::oops::oops::oops:

wtedy zamęczyłam Panią Lidke i w końcu poszła z Tiną na spacer i podnosiła ją i przytulała.....ale mimo, że test wypadł dobrze dom sie więcej nie odezwał.....:shake::-(:-(

Posted

A ciotka Irena z Krakowa nie zapomina o ślicznotce:loveu:.
Ogłoszenia porobione, odzewu brak:-(
Teraz jeszcze wszystkich zamęczam o DT dla ślicznotki.
Może tak się uda:shake:

Posted

Dziewczyny podeslalam watek Tiny do Pani o zlotym sercu,ktora szuka pieska do adopcji i jest wlasnie z Wroclawia...
Pani ma 2 dzieci....
Koperek pisalam juz z ta Pania,ktora podala mi swoj numer telefonu,a ktory wysylam Tobie na priv ..prosze zadzwon do tej Pani i juz osobiscie porazmawiacie na temat pieska do adopcji...
;)

Posted

Kamila_s napisał(a):
Dziewczyny podeslalam watek Tiny do Pani o zlotym sercu,ktora szuka pieska do adopcji i jest wlasnie z Wroclawia...
Pani ma 2 dzieci....
Koperek pisalam juz z ta Pania,ktora podala mi swoj numer telefonu,a ktory wysylam Tobie na priv ..prosze zadzwon do tej Pani i juz osobiscie porazmawiacie na temat pieska do adopcji...
;)

Kamilko!
Czy ja już gdzieś pisałam albo do Ciebie mówiłam, jak strasznie Cię kocham, że tak pomagasz:loveu::-(.
Bardzo Ci dziękuję:loveu:
Może chociaż DT

Posted

[quote name='Kamila_s']Dziewczyny podeslalam watek Tiny do Pani o zlotym sercu,ktora szuka pieska do adopcji i jest wlasnie z Wroclawia...
Pani ma 2 dzieci....
;)
Dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję Kamila_s!!!!!:loveu:

Dzisiaj to już dzwonić nie będę, ale sobie do jutra wymyślę, jak Tinkę zareklamować i coś nagaję pani do słuchawki :evil_lol::evil_lol:

Posted

Kamila_S ja sie chyba tez w Tobie zakocham :loveu::loveu::loveu:

I mam nadzieje, ze to co ponizej juz nie bedzie potrzebne
-----------------------------------------------
Ach, żeby tak mieć Swojego Pana!
By oprzeć pysk na jego kolanach,
by leżeć przy nim do góry brzuchem
i żeby drapał mnie wtedy za uchem
i by dał pić, gdy jestem spragniony,
no i odpocząć, kiedy zmęczony.
I choć jestem tylko zwykłym pieskiem
to serce mam wielkie!
Może ktoś mnie zechce..!

Czy straciłeś kiedyś coś bardzo cennego....tak cennego jak dach nad głową i miłość, a w zamian zostało Ci tylko czekanie....
Jezeli Twoja odpowiedź brzmi nie - pomyśl ile masz szczęścia, niestety Tina straciła wszystko - dom, ciepłe posłanie ale przede wszystkim straciła swojego człowieka... Od 2 lat jest już w schronisku i teraz traci też nadzieję w odmiane swojego losu. Zastanów się, bo może znajdzie się kawałek podłogi w Twoim domu dla tej przesympatycznej suczki. Ta niewielka 6 letnia suczka poza numerem schroniskowym nie ma nic. Zaadoptuj ją i daj jej kochający domek.
Jej nr to 2369/06
Zadzwoń! 0 792 333 938
lub napisz [email protected]

------------------
Tina ma ogloszenia tylko spadaja bardzo szybko, do tego ma alegratke, ktora wyrozniam - wiecej poki co nie dam rady bo padam na twarz :(

Posted

Dziewczyny blagam nie dziekujcie:oops:
Jezeli ta Pani zgodzi sie na Tinke to jej trzeba bedzie dziekowac;)
Ja tak jak Wy staram sie tylko pomagac bo kocham wszystkie te nasze bidulki;)

Irenko,a ja kocham Ciebie:loveu::loveu:

Teraz mocno,mocno trzymam kciuki!!!!!!!!;)