Slomka22 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Oj Tinka Tinka kojarza Cie w schronie i poki co wiedza ze cie oglaszam :cool3: Quote
kikou Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 jak tu ja promowac? az boje sie tu zagladac...bo nigdy nie ma tu nawet cienia nadziei.. Quote
giselle4 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 ...Tinka jest ładną dziewczynką moze ktos zobaczy i pokocha trzeba miec nadzieje:-( Zrobie ogloszenie razam z LUBINKĄ WYSLE ...MAJA PODOBNE SPOJRZENIA:placz: Quote
GoskaGoska Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 ale naprawde ona jest az taka dzika???? czy tylko to kwestia moze wyciągnięcia ją z boksu?? Quote
giselle4 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ...Slomka,wysłałas mi link Ducha..... dumałam teraz Tinka......smutek wielki ale trzeba pomagac ...kurcze tylko mozliwości tam mało. http://www.dogomania.pl/forum/f99/szybki-bazarek-zobacz-psie-niesczescie-pomoz-grosz-tak-niewiele-jak-duzo-125326/index3.html#post11290754 Quote
Slomka22 Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 giselle4 napisał(a):...Slomka,wysłałas mi link Ducha..... dumałam teraz Tinka......smutek wielki ale trzeba pomagac ...kurcze tylko mozliwości tam mało. Bo ja musze zwykle trafic na smutne przypadki :( Quote
irenaka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Nadal nie tracę nadziei, nadal jak patrzę w te oczy to płaczę:-(, ale musi gdzieś przecież być taki domek który Cię pokocha:-( Quote
Slomka22 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Tinka jezeli wydaje Ci sie, ze zapomnialam to Cie rozczaruje - zawzielam sie i szukam Ci chaty :) Dalam ogloszenie tu http://www.dogomania.pl/forum/f97/maly-piesek-do-12-lat-krakow-125618/#post11314542 Quote
Koperek Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Slomka22']Ciotki :mad::mad::mad: prosze nie zapominać o Tinie No właśnie!:-( Obiecałam kikou, że ją zabiorę na spacer i zobaczę, co i jak i do tej pory kwitnie malutka bez rozeznania... Ale mi wstyd!:oops::oops::oops::oops::oops: Quote
Slomka22 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Ciotki :mad::mad::mad: prosze nie zapominać o Tinie Quote
kikou Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Koperek']No właśnie!:-( Obiecałam kikou, że ją zabiorę na spacer i zobaczę, co i jak i do tej pory kwitnie malutka bez rozeznania... Ale mi wstyd!:oops::oops::oops::oops::oops: wtedy zamęczyłam Panią Lidke i w końcu poszła z Tiną na spacer i podnosiła ją i przytulała.....ale mimo, że test wypadł dobrze dom sie więcej nie odezwał.....:shake::-(:-( Quote
Slomka22 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Ale ja ja wrzucilam na nowy dom - tym razem krakow Moze sie nad nia ulituja Quote
Slomka22 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Tinka obiecuje, ze od jutra przestane cie zaniedbywac - ale naprawde nie daje rady :( Quote
GoskaGoska Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Tinak biedaczko a macie gotowca z ogolenia to jeszcze gdzie wrzucę przy okazji :-( bo tez mi suni szkoda , tyle czasu w schronie biedaczka Quote
irenaka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 A ciotka Irena z Krakowa nie zapomina o ślicznotce:loveu:. Ogłoszenia porobione, odzewu brak:-( Teraz jeszcze wszystkich zamęczam o DT dla ślicznotki. Może tak się uda:shake: Quote
Kamila_s Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Dziewczyny podeslalam watek Tiny do Pani o zlotym sercu,ktora szuka pieska do adopcji i jest wlasnie z Wroclawia... Pani ma 2 dzieci.... Koperek pisalam juz z ta Pania,ktora podala mi swoj numer telefonu,a ktory wysylam Tobie na priv ..prosze zadzwon do tej Pani i juz osobiscie porazmawiacie na temat pieska do adopcji... ;) Quote
kikou Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 nie smiem marzyc....ze to swiatelko w tunelu?..... Quote
irenaka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Kamila_s napisał(a):Dziewczyny podeslalam watek Tiny do Pani o zlotym sercu,ktora szuka pieska do adopcji i jest wlasnie z Wroclawia... Pani ma 2 dzieci.... Koperek pisalam juz z ta Pania,ktora podala mi swoj numer telefonu,a ktory wysylam Tobie na priv ..prosze zadzwon do tej Pani i juz osobiscie porazmawiacie na temat pieska do adopcji... ;) Kamilko! Czy ja już gdzieś pisałam albo do Ciebie mówiłam, jak strasznie Cię kocham, że tak pomagasz:loveu::-(. Bardzo Ci dziękuję:loveu: Może chociaż DT Quote
Koperek Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Kamila_s']Dziewczyny podeslalam watek Tiny do Pani o zlotym sercu,ktora szuka pieska do adopcji i jest wlasnie z Wroclawia... Pani ma 2 dzieci.... Koperek pisalam juz z ta Pania,ktora podala mi swoj numer telefonu,a ktory wysylam Tobie na priv ..prosze zadzwon do tej Pani i juz osobiscie porazmawiacie na temat pieska do adopcji... ;) Dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję Kamila_s!!!!!:loveu: Dzisiaj to już dzwonić nie będę, ale sobie do jutra wymyślę, jak Tinkę zareklamować i coś nagaję pani do słuchawki :evil_lol::evil_lol: Quote
Slomka22 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Kamila_S ja sie chyba tez w Tobie zakocham :loveu::loveu::loveu: I mam nadzieje, ze to co ponizej juz nie bedzie potrzebne ----------------------------------------------- Ach, żeby tak mieć Swojego Pana! By oprzeć pysk na jego kolanach, by leżeć przy nim do góry brzuchem i żeby drapał mnie wtedy za uchem i by dał pić, gdy jestem spragniony, no i odpocząć, kiedy zmęczony. I choć jestem tylko zwykłym pieskiem to serce mam wielkie! Może ktoś mnie zechce..! Czy straciłeś kiedyś coś bardzo cennego....tak cennego jak dach nad głową i miłość, a w zamian zostało Ci tylko czekanie.... Jezeli Twoja odpowiedź brzmi nie - pomyśl ile masz szczęścia, niestety Tina straciła wszystko - dom, ciepłe posłanie ale przede wszystkim straciła swojego człowieka... Od 2 lat jest już w schronisku i teraz traci też nadzieję w odmiane swojego losu. Zastanów się, bo może znajdzie się kawałek podłogi w Twoim domu dla tej przesympatycznej suczki. Ta niewielka 6 letnia suczka poza numerem schroniskowym nie ma nic. Zaadoptuj ją i daj jej kochający domek. Jej nr to 2369/06 Zadzwoń! 0 792 333 938 lub napisz [email protected] ------------------ Tina ma ogloszenia tylko spadaja bardzo szybko, do tego ma alegratke, ktora wyrozniam - wiecej poki co nie dam rady bo padam na twarz :( Quote
Kamila_s Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Dziewczyny blagam nie dziekujcie:oops: Jezeli ta Pani zgodzi sie na Tinke to jej trzeba bedzie dziekowac;) Ja tak jak Wy staram sie tylko pomagac bo kocham wszystkie te nasze bidulki;) Irenko,a ja kocham Ciebie:loveu::loveu: Teraz mocno,mocno trzymam kciuki!!!!!!!!;) Quote
Recommended Posts