Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyjątek piękny opis masz talent :loveu: Nogger niestety nie jest u mnie na tymczasie. Jest w lecznicy w Radości gdzie wetka pomaga mu wyzdrowieć. Mój bidulek cały czas się drapie :(

Posted

siekowa napisał(a):
Wyjątek piękny opis masz talent :loveu: Nogger niestety nie jest u mnie na tymczasie. Jest w lecznicy w Radości gdzie wetka pomaga mu wyzdrowieć. Mój bidulek cały czas się drapie :(

Dziękuję:oops:
Zatem czy zmienić ten fragment o tymczasie?:cool3: Masz jakieś propozycje?
Czy pozwolić sobie na dalsze "bajkopisarstwo"? ;)

Posted

osho napisał(a):
ja też pod wrażeniem ...

to poczekam na wersję ostateczną

Dziękuję ślicznie. Ciekawe zatem, co ja na Politechnice robię :roll::evil_lol:

siekowa napisał(a):
Myśle, że można tak zostawić. :) Dzięki za pomoc :loveu:

kontakt w sprawie adopcji Noggera
508 421 566 Asia
500 493 942 Mariola

Skoro tak to jutro rusza akcja ogłaszania. Na allegro robić mu zwykłe ogłoszenie też, czy aukcje cegiełkową?

Posted

Nogger czuje się coraz lepiej i podobno zaczyna zarastać :) Cały czas dostaje leki i specjalną karmę. To co miał na pyszczku podobno samo się wchłonęło tak jak to na łapce! :multi: Jest wykastrowany.
Niestety nie miałam jeszcze czasu by go odwiedzić może w tym tygodniu wreszcie mi się uda.

• 3 weeks later...
Posted

dzisiaj byla u niego Kostek i ma zdjecia jak sie slicznie usmiecha :)
co do badan nie wiem, wiem ze jest wykastrowany. na psy reaguje raczej neutralnie. mysle ze nadawałby się do bloku. jak byl u siekowej zanim pojechał rano do lecznicy, to sie nie załatwil w domu, nie szczekał itp itd. był baaardzo grzeczniutki

Posted

Mam na oku dom (ten w bloku i to krakowskim), w którym jeszcze jest opłakiwany pies. Jedynak. Ludzie kochani, ale psio niedoświadczeni. Boję się czy Nogger nie okazałby się w tej sytuacji dominantem.

Posted

Dodałam kontakt do pierwszego postu.. Nie wiem czy dziś zdążę podjechać do lecznicy najwyżej jutro pojadę. Niestety przez telefon ciężko jest się czegoś dokładniej dowiedzieć o jego leczeniu. Oczywiście będą nowe fotki :)

Posted

Niestety dziś byłam z nim tylko na krótkim spacerze. Świerzb już zwalczony ale dostaje jeszcze hormon tarczycy, witaminy i specjalną karme.

mój kochany Nogger :loveu:

Posted

Wreszcie mi dogo chodzi, pewnie znowu tylko przez chwile więc trzeba szybko pisać.

Nodżerek zamieszkał w Krakowskim bloku i ma cudowną właścicielkę. :multi: Nie jestem pewna czy dobrze dziś usłyszałam przez telefon, że jego nowe imię to Inka. Co ja Wam tu będę pisać najlepiej jak to zrobi jego nowa Pani czyli rudy karmel :)

Dzięki za zdjęcia, uwielbiam ten jego powitalny uśmiech :loveu::loveu::loveu:

Widać różnice po miesiącu leczenia :)